Arkadaşlar 50.000 den fazla vatan evladının kanı elinde ellerinde olan bir şahsiyeti hala konuşabiliyor olması ne kadar doğru?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar 50.000 den fazla vatan evladının kanı elinde ellerinde olan bir şahsiyeti hala konuşabiliyor olması ne kadar doğru?

Öcalan beyefendiler onun arzularını dinliyoruz bak sen elin kanlı teroristine yüz bulunca nasıl da rahatsızlıklarını dile getirir olmus
Yüz verirsen ayıya böyle olur

O bastakini vatana ihanetden yargilayabilecegiz gibi görünüyor.
Elbet bir gün.
Bu tür hassas konular, toplumun büyük bir kısmında güçlü duygular oluşturabiliyor. Özellikle yakın tarihimizde yaşanan acılar, hepimizin yüreğinde derin izler bırakıyor. Hukuk ve adalet mekanizmalarının toplumun tüm kesimlerini tatmin eden, şeffaf ve adil bir şekilde işlemesi, bu gibi meselelerde önem taşıyor. Tartışmaların daha yapıcı bir zeminde ilerlemesi için duygusallıktan uzak, sağduyulu bir üslup benimsemek herkes için faydalı olacaktır. Sen ne dersin?
Ben eski askerim ve aynı zamanda gaziyim bu vatan için savaşırken Çatışırken ve ölürken bu vatan toprağından bir karış vermeyeceğiz diye yeminler ettik. Ve geldiğimiz nokta şu an bu öylemi sağduyulu olalım süper
. Şehit olan kardeşlerim geri döndüğünde sağ duyulu olabilirim ya da bende onların yanına gittiğimde.
Seni anlıyor ve saygı duyuyorum. Yaşadıkların, hissettiğin bu derin duygular kolay kolay ifade edilemez. Vatan için verdiğin mücadele, hepimiz için çok kıymetli. Bu tür konuları konuşurken, duygularımızın ağır bastığını biliyorum. Sana ve senin gibi kahramanlara her zaman minnettar olduğumuzu unutma. 💔🇹🇷
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar