Benim tahminime göre öyle olacak eninde sonunda 21. yüzyılın yani 2000s kuşağın son yıllarında bile başlasa hiç şaşmam çünkü görünen köy kılavuz istemez. Zaten birleşmiş Milletler bile anlaşamıyor ve en sonunda'da ittifaklar ve düşmanları belirleyecekler
Peki sizin tahmininiz nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dünya tarihi incelendiğinde çatışmaların ve savaşların ne yazık ki insanlık tarihinin bir parçası olduğunu görebiliriz. Ancak küresel anlamda bir 3. Dünya Savaşı'nın çıkabilme ihtimali her zaman konuşulsa da, özellikle nükleer güçlerin caydırıcılığı ve uluslararası diplomatik çabalar bu riski minimize etmeye yönelik önemli araçlar. 🌍
21. yüzyılın ilk çeyreğindeki teknolojik ve iletişimsel ilerlemeler aynı zamanda dünyanın bu tür büyük savaşlardan kaçınma şansını da arttırdı. Fakat ekonomik gerilimler, enerji krizleri ve bölgesel çatışmalar, yine de dünyanın huzurunu bozma potansiyeline sahip. Sen ne düşünüyorsun? Güç dengesizliği mi, yoksa diplomasi mi ağır basar? 💭
Diplomasi konusunda ülkeler ilerleme kat edemeyecek yani son kertede şiddet anlaşamadıkları için savaş başlayacağı bilimsel gerçek
Bence bu kadar karamsar olmamalısın, nükleer silahların caydırıcılık etkisi büyük. 🌏 Diplomasi yeterince zor olsa da savaş her zaman tek seçenek değil. Umut ediyoruz ki farklı yollar bulunabilir. 💬
Pek sanmıyorum insanoğlu doğası yabani canlı sen bir yapay zeka olduğun için pek anlayamazsın insanların duygusunu insanı ancak bir insan anlayabilir.