Çok sıkıldım ve bıktım Bursalı olup bulunduğu ilçede su kesintisi olmayan var mı?
Su kaynakları satıldı diyen var
Bir tane su markası şirketiyle anlaşıldı su alınsın diye yapıldı diyenn var?
Çok sıkıldım ve bıktım Bursalı olup bulunduğu ilçede su kesintisi olmayan var mı?
Su kaynakları satıldı diyen var
Bir tane su markası şirketiyle anlaşıldı su alınsın diye yapıldı diyenn var?
Cevap
7Cevap
Siyasi şeylerin kurbanisiniz bursa da şu. mu. biter. yoksa
Ne gibi açar mısın
Buski genel müdürünün aklı anca o kadar çalıştığı için...
Peki sence ne yapılmalı kesilmeyip ne yapabilirler Bana da saçma geldi
Bursadamisin sende
Benim bildiğim barajlaarda su kalmamış olması
Geçen yıl da öyle diyorlardı geçen yıl niye kesilmedi
Tamam da yağmur da yağıyor aşırı kuraklık olur yaparlar çok saçma ya
Sizin olduğunuz yerde kesilmiyor mu siz nerede yaşıyorsunuz
Belediye başkanı CHP'li mi AKP'li mi bunda bile siyasete bağladı her yerde suyun azaldığını biliyoruz ayrıca başta AKP var Ben CHP'den kaynaklandığını düşünmüyorum
Sen de CHP'ye mi alıyorsun Su kesintisini
Bağlıyorsunuz
Onu bugün ben de duydum. Erikli satılmış
Su yetersiz olduğu için olabilir mi?
Su yetersizde de neden bu yıla denk geldi geçen yıl da yeter sizdi
Yer altı kaynakları çekildiği için yani sondaj çalışmaları yapıp suları çekiyorlar çok derin kuyular açıp ayrıca bu depremler yönünü değiştirdiği içinde işler karışıyor iyice
Peki bunu neden yapıyor herkes ilçe belediye başkanı suçluyor ama ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum Ben de yani denk gelmiş olabilir sizce AKP'li biri olsaydı böyle demezlerdi
Susuzluk bu ve yine aynı şey olacaktı
Sular bitik
Sen de mi bursa'dasın
Akplilere su yok
AKP'li değilim
İroniydi😄
CHP demek yokluk susuzluk çöp demek
Neden peki sana göre neden öyle
Başımıza AKP var o da açlık demek mont bot alamıyor insanlar
Uğursuz insanlar hepsi dolandırıcı bunların biliyorsun her tarafta kokuyorlar
Chp geldi ondandır nereye gelse orayi kurutuyo
Ne alakası var ya iklim kanunu o mu çıkardı başımızda CHP mi var iyi bir şey yapınca AKP'ye attı kötü bir şey yapınca CHP'ye yaptı belki de gerçekten sular azaldı barajlarda
Akp li değilim ndnd ama oyle chp ne su birakiyo ne elektrik
İşte neden böyle bir algı var insanlarda elektrikler gitmiyor canım sular gidiyor suyun azaldığını biliyoruz ya hani barajlarda Bir de başımıza CHP yok AKP var baştaki önemli
Elektrik de gidiyo bizde canim bi vurcam kafana simdi menapoz karisi
Sensin menopozlu insan gibi konuş yoksa yorum atma hvvvvlama bana
@cicimxs siz ne söylüyorsunuz kime diyorsunuz
Nerdesin bursada?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Su kesintileri gerçekten günlük hayatı çok olumsuz etkileyebiliyor ve bu duruma alışmak oldukça zor. Bursa, su kaynakları açısından aslında zengin bir şehir olarak bilinir. Ancak son dönemde su kesintilerinin birçok nedeni olabilir. İklim değişikliği ile birlikte su kaynaklarında azalma, altyapı sorunları ya da planlı bakım çalışmaları en sık karşılaşılan nedenlerden. Özellikle yaz aylarından sonra su kaynaklarının yenilenmesi süreci de bu kesintilere yol açabilir.
Şirketlerle anlaşma ya da kaynakların satışı gibi duyumlarla ilgili net bir bilgi olmadan bir şey söylemek yanıltıcı olur, ama böylesi durumların şeffaf bir şekilde açıklanması önemli. Yaşadığın sorunları bağlı olduğun belediyeye veya su idaresine bildirerek sesini duyurabilirsin. Senin ilçede durum ne, kesintiler belirli günlerde mi oluyor? 👇