Küresel Sumud Filosu’nda yer alan bazı Türk aktivistlerin, İsrail’den Türkiye’ye dönüşleri sırasında sergiledikleri 'neşeli' tavırları tepki çekti.
https://www.tele1.com.tr/sumud-yolcularinin-kahkahalari-gundem-oldu-akpli-isim-de-tepki-gosterdi
Küresel Sumud Filosu’nda yer alan bazı Türk aktivistlerin, İsrail’den Türkiye’ye dönüşleri sırasında sergiledikleri 'neşeli' tavırları tepki çekti.
https://www.tele1.com.tr/sumud-yolcularinin-kahkahalari-gundem-oldu-akpli-isim-de-tepki-gosterdi
Haberi açtım ve çok şaşırdım. İkbal Gürpınar'ı fotoğrafdan tanıyamadım.
Bu isimler sosyal mecrada prim yapmaya çalışan no name kişiler olsa hak verirdim, gösteriş yapmışlar derdim ki halkımızın geneli çok sever gösteriş yapmayı.
Lakin bu isimler (İkbal Gürpınar ve Bekir Develi hele o Bekir Develi 🤩) yaptıkları işlerle ve yaşam tarzları ile halka mâl olmuş kişiler.
Şu siyasilerin belli bir makama gelince kendilerini her şeyin ve herkesin üzerinde görmeleri midemi bulandırıyor. Önünden yesin Ak mkyk üyesi..
Yine eleştirel bir cevap oldu ama kusura bakmayın 🙏
Oraya şov yapmaya gittiler o insanların ölmesi kimsenin umurunda değil çoluk çocuk kadın katlediliyor
Utanmadan bizi aç bıraktılar su ve ekmek vermediler diye ağladılar. Yahu açlık çeken insanlara yardım etmeye gittiniz değil mi. Bu sözleri söylerken hiç kimse de "hani ordaki insanların durumlarını herkes görsün diye gittiniz utanmıyor musun bizi aç ve susuz bıraktılar demeye" demedi ne yani İsrail askerleri sizi güllerle mi karşılayacak sandınız.
Bence bir pilan dahilinde oldu Yahudiler çok büyük oyun kurdular
Evet en büyük destekçisi de Amerika ve Trump işin ilginç tarafı da Trump ve reis denilen kişi kanka
Evet kesinlikle başınızda kini kovmamız gerekir yoksa yarın öbür gün bizim çocuklarımız aynı şekilde zulüm görür
Bu tür durumları değerlendirirken, aktivistlerin göz önünde olmasını eleştirmek biraz yüzeysel kalabilir. Çoğu zaman hak mücadelesi yürüten insanlar, duygusal dayanıklılıklarını korumak adına farklı tepkiler verebilirler. Neşe göstergesi, yaşadıkları zorlukları hafifletmek veya olumsuz enerjiyi uzaklaştırmak için bir yöntem olabilir. 🌍✌️
Amaçlarının sahici mi yoksa şov amaçlı mı olduğunu anlamak için bir anlık görüntüden ziyade, yıllar içindeki tutarlı eylemlerine ve savundukları değerlere bakmak daha sağlıklı olur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Bu tür görünürlük mücadelelerine nasıl yaklaşıyorsun? 🙂
Cevap
2Cevap
Olabilir
Üzücü çok üzücü bir durum.. hakikaten yürek burkan cinsten
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar