Bugün Allah için ne yaptınız?

Bugün Allah için bana karşı özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa, iftira, suç isnat etme, suç uydurma, hakaret, tehdit ve siber zorbalık yapmış kişileri savcılığa verdim zabıt katibi de savcı da isim vermeseniz de bırakılan izlerden biz her şeyi buluyoruz gizli kabul edilen sosyal medya platformlarındaki içeriklere de erişimimiz var anonim hesap kapatılan hesap olması fark etmiyor dedi bakar mısınız ben bu platforma girmeden önce normal seyrindeyken benim olduğumu fark ettiklerinde çok affedersiniz yüzüne b0s@lınmış kadın fotoğrafları yayınlanmaya benim ağzımdan esc gibi konuşulmaya başlandı (fotoğrafları gösterdim) şimdilerde incel grupları var ya bunlar da onlardandır o zaman takılmayın bunu herkese yapıyorlar tek size değil emin olun şikayet etmekle de iyi yaptınız dedi bira aldım oturdum mis gibi keyif yapıyorum kızlar fotoğraflarınız yayılırsa asla utanmayın halden anlıyorlar ve ifade sırasında çok yardımcı oluyorlar

Güncellemeler
9 ay
geçen defaki gibi sözde değil bu sefer gerçekten savcılığa verdim bir haftaya uyap vatandaşa düşer bakarsınız :d
Bugün Allah için ne yaptınız?