Ülkenin yobazları, uçak, helikopter, füze, silah, uydu üretiyor. Çağdaş, aydınları ise sosyal medyada, dedikoducu mahalle karıları gibi laf üretiyor.
Ne garip ülke değil mi?
Ülkenin yobazları, uçak, helikopter, füze, silah, uydu üretiyor. Çağdaş, aydınları ise sosyal medyada, dedikoducu mahalle karıları gibi laf üretiyor.
Ne garip ülke değil mi?
devlet yobaz diyorsun uçak helikopter üreten zaten devletin ta kendisi senin oy atıp seçtiğin adamlar mı yönetiyor sanıyorsun ülkeyi :) o projeler çalışmaları olduğun da büyük ihtimal baban deden dünya da yoktu devlet derin aklının işi osmanlı çöktüğün de mustafa kemal yeni devlet kurduranların akılı o işler o dönem de temelleri atıldı ülke de akıllı çocukları toplayıp burs ile dünyanın en güçlü ülkelerinde önemli kritik şirketlerine sokup teklonoji transferi yaptı o akıl şu an onun meyvelerini yiyor hükümet 80 90 yıllık mazisi var yani demek istediğim bilmediğin bklar üzerinde köylü kahve ağzı ile konuşma o yobaz sen oluyorsun galiba :) dünya dan bir habersiniz futbol takımı tutar gibi particilik yaparsınız sonuçları böyle olur bağımsız olman için güçlü ekonomi sağlam bir savunma sanayin olması lazım hükümetler gelir geçer ekonomi bir iyi bir kötü olur ama devlet politikları değişmez hangi parti gelirse gelsin bir ülkede sorun görüyorsan ye ekonomisi sömürülüyordur yede ekonomik saldırı vardır ulus devletlerin kaderi eskisi gibi silah ile kapına dayanmıyor devletler önce içeriden kendi aparatları ile yapıyor son çare savaş oluyor rusya örneği gibi karşısına rakip çıkardılar yok etti putin içeriyi karıştırmak istediler yine olmadı ekonomik yaptırımlar yaptılar yine olmadı en son ukrayna savaşını çıkardılar örnek :) biz de son seçenek kaldı galiba savaş
Yanılıyorsun. O Projelerin temelleri Malazgirt'te 1071 yılında Alparslan tarafından atıldı :D 1963 Yılında kurulan TÜBİTAK, 2014 yılında, "hayvanat bahçesi müdürü atandı" diye dalga geçilen bilim adamı göreve gelene kadar, çocuk dergisi çıkarmaktan başka, ülkeye hiçbir faydası olmadı. Sonra, Arjantin'e, Kazakistan'a uygu ihraç etmeye başladı. Detayları kendi sayfasından görebilirin.
Bu nasıl bir cehalet ve utanmazlıktır.
Evet doğru söylüyorsunuz. Aslında nasıl bir çağda yaşıyoruz. Modern karanlık çağdayız. Yani ülkemiz muz cumhuriyeti kanun nizamın olmadığı yasanın hükmetmediği. Suçluların elini kolunu sallayarak rahatça gezdiği bir ülkede yaşıyoruz
Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız o ülkedeki insanların nasıl öldüğüne bakın Albert Camus
Evet sosyal medya yargıçları öyle diyor :D Adaleti de twitterin mahalle karıları sağlıyor bu ülkede :)
Yobaz ama kime göre neye göre? Sırf doğruyu söylediği için, Kurana el bastığı vb durumlar için yobaz ilan edip yasaklamaya çalışıyorlar sonra bir şey desen özgürlük yok. Nasıl yok? Yol yapmaz, şehirde yapılması gerekli olan bir şey olur yapmaz. Yapılan da yapılmamalı der psikolojik baskı kurmaya çalışır ama o söylemler çağdaş, laik ilerici. Medeniyeti, uygarlığı ne sanıyorlar anlamıyorum. Kılık kıyafet derler ise o zaman bilim boş pek saygıdeğer avrupa da boşa uğraşıyor...
Bu topraklara aidiyet duymayan bazı tembeller kendini ilerici islama inanıp var gücü ile çalışan bu topraklara aidiyet duyan insanlar yobaz diye yaftalansa ne olur? Gerçek zaten ortada. Boşa kürek çekiyorlar ama o kadar tembeller ki boşa yapılan hareketlerini de göremiyorlar..
Çünkü bu topraklar Cumhuriyetin ilanından itibaren 80 yıl boyunca kendisini, halka aristokrat olarak tanıtan asalaklar tarafından tüketildi. Şimdi o çakma aristokratlar, rantı halk ile paylaşmamak için direniyor. Kavga bunun kavgası.
Yaralıdavsan isimli üyeye yaptığım yorumu oku.
Ben bir buz dağıyım :D
Buz gibi değilim ama :)
Bu saklambaç ne zaman bitecek ve kahve içeceğiz diye sorarım :)
Ben o kahve bitmesin isterdim :)
Henüz kırmadın. İstersen otur.. Keyifle kahveni yudumlarken pot kırmanı bekleyelim :D
Yer yarılmaz ama birlikte masanın altına girip orada sohbete devam edebiliriz :D
Başını göğsüme yaslarsan güvende olur ;)
Alıştıra alıştıra olacak. Önce elini tutacağım :)
Bu tür genellemeler yapmak çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Her bir birey, ülkenin gelişimine farklı bir şekilde katkıda bulunabilir. Teknolojik ürünler üretmek kadar, fikir üretmek, sorunlara dikkat çekmek ve toplumu bilinçlendirmek de önemli. Sadece bir tarafa odaklanarak diğerinin katkısını küçümsemek sağlıklı değil. Sen nasıl görüyorsun, bu durumla ilgili çözüm önerilerin neler? 😊
Cevap
2Cevap
Bide başkalarının yaptığı şeyleri başkalarına laf vurmak için söyleyen beceriksiz insanlar var onu unutmuşsun
Haklısın benim çağdaş aydın kardeşim.
Ben çağdaş değilim aydınlık dediğin zifirikaranlık hacı 😉
E biz ne diyoruz yıllardır? :D
Taktik yanlış hacı böyle düşman toplarsın
İçinde düşmanlık olan toplasın ki kim olduğunu görelim ;)
Napıcan kelle mi kesicen? 😃
Kesilecek kelleleri yok ki. Hepsinin beyni saman dolu. :D Zaten gizli takılıyorlar. Sokağa çıkacak yüzleri yok :D
Knk güzel kardeşim hepsi malum partiden zaten
O partinin de artık müzeye gönderilmesi lazım. İçi boş teneke çok ses veriyor.
Çok tavsadı siyaset
Herkese iftira atıp sonra iftiracı diyorlar... Halk istemediği halde 75 yıldır halen aday oluyorlar. İnsan biraz utanır.
10 yıldır oyların çalındığını düşünüyorum ben o konuda haksızsın
:D Oylar çalınırken kendileri balık mı tutuyorlardı. Ülkeyi çalsalar kime şikayet edecek bunlar :D Gğtündeki dondan haberi olmayana ülke emanet edilir mi?
En büyük kazığı akpliler yedi AKP'nin tüzüğü dahil hiç bi yerinde şeriat yok ama şeriat diye iyi oy topladılar 😄
Sorma. o da ayrı bir sorun. İran da halk komünizm beklerken, 20 günde şeriat geldi. Bizde 25 yıl geçti, halen şeriat gelecek yaygarası yapan saman beyinliler var. Evet haklısın kasıt var
Tecavüzcülerin kellesi gitsin ben korkmuyom bi içkim var arada onunda cezası falaka 😄
İran halkı dünyanın en güzel şaraplarını yapar ama ev yapımıdır :)
Dışarda yasak satmak 😃
İçinde amatör ruh olan her şey güzledir. Bizde öğreneceğiz :D
Trt1 de p*rno filmi var 😃
70 li yılların laik Türkiye'sinde çekilenlerden mi?
Yok la GS Liverpool maçı var 😃
:D Ha onu izliyorum. Yandan :D
GS kaybederse dalga geçerim yenerse de helal olsun derim tarafsız izliyom iki türlüde ben kazanıcam. 😃
Demek kumarhane sahibi sensin :D
Uğurcanın işini futbolcular yapıyor 🤣
1.7 milyar € Luk takıma bak
şu an öyle izliyom maçı bi 1 e 8 bitse ne güzel olur 🤣
Genelde öyle oluyor zaten. Türk gibi başla Alman gibi bitir, sözü bunun için var.
Hiç sultan Abdülhamit'in türbesine gittin mi
Hayır gitmedim.
Söverdimde sen yabancı değilsin nasıl Osmanlı torunusun sen
Her padişahın mezarına gitmeye kalksam İlber Ortaylı olurum :D
İlber Ortaylı sağlam Atatürkçü o bile gittiyse düşün halini
Atatürk ün mezarına gittim ama.. Sevgilim, ultra mini eteği ve crop ile tavşan gibi zıplaya zıplaya mezarın önüne kadar geldi. "Aşkııımmm, kolunu belime sarar mısın?" dedi. Sardım.. Dudaklarıma yapıştı.. Öperken bacağını dizden arkaya kırıp, ayağını gğütüne kadar kaldırdıktan, ayfonu ile şaaak diye fotoğraf çekti. Bi baktım... Instagram'da ünlü olmuşuz. Alkışlar, beğeniler, tebrik edenler falaaaan. Sonra döndük, Bahçelinin alemlerine aktık. Biz çağdaş, aydın Atatürkçü gençleriz. Ulu önderimizi yalnız bırakmadık. ;)
Şişliden tramvaya bin ayasofyadan sonraki durak yolun sağ tarafında orada ihaneti de görürsün şeyh Bedrettin ziya Gökalp mezarıda aynı yerde ziya Gökalp mason biliyorsundur
Ben yobaz oldum. teknoloji ile ilgileniyorum. Geriye bakmıyorum. Ülkem için ne gerekiyorsa onu üretiyorum.
Kadınlara penis erkeklere vajina lazım knk nasıl bi yol izliyosun? 😄
Sen de haklısın. En iyisi ben gerçek dünyaya dönüp bi vajina bakayım :)
Knk bana pas atan çokta iplemiyom s et çok mataf bişey değil
Hükumetten yanasın sen de galiba :)
Aksi olsaydım utanç duyardım.
Neden? Şu an kimse akpye oy vermiyor ama artık
:D Kimse? Seni böyle mi kandırdılar :D
Genel olarak insanlar akpden bıkmış durumda bunu herkes biliyor
Salla ya ne kafaya takiyon
Erkek ve kadın arasındaki fark ;)
Zaten ayrıyız.. Düşünme biçimimiz bile ayrı... Erkek korumacıdır. Sahip olduklarını korumayı düşünür. Kadın ise biri korusunda kim olursa olsun diye düşünür.. O yüzden ha Ermeni gelmiş ha Yunanlı ha yobaz olmuş ha aydın.. Kadın için fark etmez.. yeter ki güçlü olsun, korusun.
Mantıklı mı?
Harbi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?