AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
bizden önce internet satan şirketlerin gtu tutusurdu
Bizim ülkenin en büyük belası TikTok acilen kapatılmalı
burada yasaklayamazlar ama sansörlerle çöp interneti dayarlar.
Dünyayla bağlantımın kesilmesi kötü olurdu.. Ama internetsiz kalmak beni sakat etmez 😂
Bu kadar şeye rağmen çıkmayan sesleri dağları asardi ooooo
Ne kadar çağdışı bir uygulama İnternetsiz bir hayat düşünemiyorum Allah korusun
Eskiden internet mi vardı? Su an bizim halkımız paylaşım yapmış tik tok denen rezalet neden kapatılmıyor diye devlete halkımız baskı yapıyor.
Ona bakarsan eskiden ateş de yoktu eskiden arabalar da uçak da yoktu o zaman onlara da binmeyelim. Çamaşır makinesi ile Bulaşık makinesi de kullanmayalım ha
Maalesef abi bağımlı olduk internete asosyallik arttı sosyal yaşam her gün azalıyor
Tamam kötü yanları olabilir ama İnternet artık olmazsa olmaz
Şeriat kötü lanse ediliyor abi Afganistan kötü zannediyorlar
Afganistan kötü evet ama Kuveyt, BAE, Katar ve Bahreyn de şeriat ülkesi ama mükemmel zenginler
Yallah Afganistana diyorlar abi bize
Manyaklar ondan onlar da Yallah Yunanistan'a
Bilmediğim herşeyi netten bakıyom ya diğer türlü internetsiz yaşarım
Eskiden internet mi vardı ülkemizde yasaklansa saraya çıkarma yapar millet
Prensim Sercan yanındaysa evet ama onun dışında hayır Allah korusun
Sanal virüs bi kere halka yayıldı yani artık birbirine anlata anlata yinede ahlaki değer bozulmaya devam eder mesela prno izleyen izleyemeyince tacizler tecavüzler artabilir ya da prno izleyip mastürbasyon yapan kızlar çözüm yolu olarak dayanamayıp milletin koynunda soluğu alabilir. Bu açıdan da bakılmalı
Yeni hayatıma adapte olmakta zorluk çekmezdim.. Türkiye'de de bunun provaları zaman zaman yapılıyor zaten..
İnternetsiz yapamazdım büyük ihtimalle çünkü bütün telefon aramalarını felam internetten yaptığım için.
Bu durumdan sora sora bunu mu buldunuz? Boş vakit sorunu vb sulandırılmış konu. Oysa çok ciddi bir baskı ve insan hakkı sorunu bence bu.
Ahlak ve gelmiş geçmiş en büyük en azılı en beyin yoksunu ki kesinlikle terörist grup oluşum Taliban? Komple ortadan kaldırılması gereken kendileri
Kaçıncı yüzyıldayız ama hâlâ böylesine gerici, dar görüşlü ve tutucu bir anlayış hâkim. özgür düşünceyi bastıran bir tutum bu Gerçekten düşündürücü ve üzücü bir tablo İnsan hayret ediyor ilerlemenin bu kadar geride bırakıldığına şahit olmak zor
çocuk olsaydık vakit gecerdi ama yetişkinler için artık zor. snucta cocukken internet diye bir şey yoktu ya da aşırı lükstü
Bir ülkede internetin yasaklanması, sadece internetsiz bir yaşamdan ibaret olmaz. Çok daha büyük sorunlar olur. Vakit geçirecek bir şeyler bulmaktan çok daha önemli meseleleriniz olur.
İşte gerçek islam. Keşke bizdekileri de oraya gönderebilsek de sonsuza kadar kurtulsak bunlardan.
Şeriat yönetiminin olduğu ülke ile Cumhuriyet yönetimi olan ülke arasında ki fark teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷❤️ iyi ki cumhuriyet ❤️❤️🇹🇷🇹🇷
çok saçma yaa, öyle bir şey olsa herkes zorlanır da kitap okuyarak untuursun internetsizliği ama uzun vadeli götürmez.
Gayet güzel. olurdu hayata donerdik insanligimiz kaybettik buranin getirdiği algilardan pisliklerden
İyi ki Atatürk
Burada özleyecwğim biri var.
Afganistan a benzemek isteyen zeka küpü tayfa oraya giderse sıkıntı olmaz
Ticaret yapıyoruz sıkıntı olurdu ülke de ekonomik açıdan
İyi olur sadece bilgi ve iletişim için kullanilsa millet belki biraz kendini araştırmaya verir
Pedofili ve zoofili p0rnolarının izlenme oranları epey düşecek
Ahlaki? İnternet olmadığında ahlaki nedenlerde ne gibi değişiklikler olacakmış düzelecekmiymiş
Bizi morospulara acık daha şart aslında. 2şeryüz de kırbaç..
Fazla özgür kibirliler..
internetsiz yapamam ya
Kesinlikle hayır
Türkiyeye gelirler dert etmelerine gerek yok
Yorumları okudum da cahil dolmuş destekleyenler olmuş çok destekleyenler arabistana gitsinler şu an bile internetti kullanıyorlar ahlaki çöküntüden bahsediyorlar çok kötüyse kullanmayın bal gibi de internet kullanıyorsunuz çok kötü gören kullanmaz olur biter kullanıpta laf atmak neyin kafası benim irademe bu cahil zihniyet karışamaz kendileeiyle çelişiyorlar bir kere bu zihniyetle gidilirse durum vahim malum zihniyette hizmet ederler sadece yorumlardaki bu anlayışla işimiz gerçekten zor Allah yardımcımız olsun bizim türk halkında ciddi bir düşünme idrak sorunu var geri geri gidiyorlar bu ülkenin bu hale gelmesine şaşırmamak lazım
Bu nasıl yer ya hersey kısıtlı nefes almak bile haram olur yakında...
Hayat dururdu kesin
Geçiremezdik. Susuz falan kalmış gibi olurduk
Adamlar uzaya kazık çakma çağına geldi bunlar hala 1000 yıl öncesinde kalmışlar.
Geçirebilirdim ancak Zar zor alışırdım
Yakında bize de gelir öğreniriz
Afganistan gelişmemiş bir ülke yani
Türkiyede bi bunun olmadigi kaldi zaten
Keşke bizde de yasaklansa
Allah korusun internetsiz rezil olurduk.
Neden geçirilmesn eskiler nasıl yaşıyormuş 😂
Millet sokağa dökülür 3. dünya savaşı burada çıkar
Yasak koyanlara karşı devrim yapmakla 😂
Valla yeter derim herkes işine baksın
Sosyal medya yasaklansın isterim ben
Evet bir kez daha iyi ki Cumhuriyet diyorum.
Hayır kesin başka ülkeye taşınırdım
Dumanla haberlesirdik
Afganistan'da internet olması daha ilginç
Geçirdik eskisi gibi olurdu ne güzel
Kuzey Kore'de de yasak ama konu İslâm olunca hepiniz Afgan ve Araplara yobaz diyorsunuz niye çünkü Kore İslâm ülkesi değil kore'yi konuşan hiç yok
Ben İzmir Marşı dinlemeye gidiyorum.
Geciremezdim benim hayat internet olmus
Darısı Akplilere:)
Hayır sen
Zor olurdu 😊
Çok güzel vakit geçiririm
İnternet dinimize uymuyorsa kullanılmamalı
burası için de uzak bir ihtimal değil.
Şeriat gelsin diyenlere gelsin