Bana başkasının adı ile seslendi?

Kız arkadaşımla oyun oynuyorduk. Bana bir anda başkasının adı ile seslendi. Suspus oldum bir anda. O da rahatsız olduğumu anlamış olacak ki hemen kendini sessize aldı. Beynimden vurulmuşa döndüm, maç bitince iyi geceler yazıp oyundan çıktım. O onu yazmaya bile tenezzül etmedi. Ertesi sabah oldu, dünki olaydan rahatsızlığımı belirttim ve özür diledi. Neyse dedim. Saat 5 gibi müsait olduğumu isterse konuşabileceğimizi söyledim. Haber edicem dedi. Videolar attım saatler sonra baktı, cevap bile yazmayıp videolara görüldü attı. Sinir olup daha fazla yazmadım. Ben yazmayınca 9-10 saat boyunca hiç yazmadı. Gece 3 gibi “seni çok seviyorum, ne olur beni bırakma” yazdı. Kalp bıraktım, yazı yazmadım. çünkü ben ondan haber bekliyordum. Sabah oldu, ne o günaydın yazdı ne ben. Gece geldi ne iyi geceler ne başka bir şey. Ben yazmayınca ilişki bitti neredeyse. Tema hala kalpli tema olsa da bu ilişki bence bitti. Ne düşünüyorsunuz? (2-3 ay önce bana yanlışlıkla seslendiği bu isim ile kucaklaşırken fotoğrafını gördüm. Sadece arkadaşız dedi ben de inanmak isteyip affettim, şuanda tamamiyle aldatıldığımı düşünüyorum.)

Bana başkasının adı ile seslendi?