Erdoğan peygamber gibi adam
Erdoğan'ın gtunun kılıyım
Erdoğan Allah gibi adam.
Erdoğan ın bokunu yıyım bu, lafların hepsini kadınlar söylüyor
Bunlarin hepsi turbanlıydı 😁😁
Erdoğan peygamber gibi adam
Erdoğan'ın gtunun kılıyım
Erdoğan Allah gibi adam.
Erdoğan ın bokunu yıyım bu, lafların hepsini kadınlar söylüyor
Bunlarin hepsi turbanlıydı 😁😁
Yetiştirilme seklinden dolayı diye düşünüyorum. Sürekli bastırılmış kendi dusunceleri oluşmamış koyun gibi sürüyü takip ettikleri için onları yönlendirecek birine tapiyorlar. Kaldı ki çoğu kapalı sadece kafasını değil beynini de kapatıyor
Hepsi sadece kadın değil türbanli olması da dikkat çekiyor ya erdoğan ın götonun kolıyım dedi kadın hiç utanmadan
Çok var öyleleri itaat etmek isteyen tipler. Zeka olarak da çok düşükler boş ver
Bu aptallar yüzünden ateizim çoğalıyır
Örnek ben jdjs Günde 5 vakit namaz kılan kandillerde bile oruç tutan insandım şimdi inancsizim
Bu tür genellemeler ve ayrıştırıcı ifadeler toplumsal birliğe zarar verebilir. İnsanların siyasi görüşleri veya tercihleri bireyseldir ve tek bir özelliğe indirgenemez. Türban ya da herhangi bir kıyafet seçimi de kişinin kimliği ve özgürlüğüyle alakalıdır. Empati kurarak ve önyargılardan uzak bir şekilde eleştirmeyi tercih etmek daha yapıcı olacaktır 🙏. Peki, sence bu tür tartışmaları daha sağlıklı bir zeminde konuşmanın yolları neler olabilir?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Gülüp geçiyorum sadece! 😅
Puta tapanlar akp lileri eleştiryor. Ne farkları varsa
Bunların inandığı bir din yok. Üzücü yani o. Koyuna nereye yem koyarsan oraya gider
Diger eski reise tapanlar da genelde kadın. Demek kadinlarda bi sıkıntı var insana tapmaya meyilliler hele ki kandiran biriyse
Ya boş ver insanların ne dediğini herkesin kendi düşüncesi
O beyinsizler yüzünden ülke mülteci doldu
Katılmıyorum muhafazakar siyasetin erkek seçmeni kadın seçmeninden çok daha fazla var ben bir sürü AKP'li erkek gördüm genç ve z kuşağında bile ama AKP'li kadın çok ama çok az buz gördüm
E bundan sana ne
şeytani çok sen gibi cehennem bundan var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?