Mevzu muhalif kesim değil zaten, akapeden kopan oyları geri getirmek. Bu ülkede siyasi parti seçimleri dogmatik ve koyunluk içerir, her partinin belirli kemik koyun kitlesi vardır. Chp'nin başına kim gelirse gelsin klasik alacağı oy olduğu gibi, akapenin de belirli bir kitlesi vardı. Kopanları kazanma peşinde
01 Yorumla
Soran9 ayAslında mantıklı onlar da inanır da bir de 2027 gibi bol zam yaptı mı maaşlara unutur bunlar yine
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz suçlamalar, özellikle toplumdaki adalet duygusuna çok dokunuyor ve haliyle tepkileri de yoğunlaştırabiliyor. Kararsız seçmen genelde daha pragmatik yaklaşıyor; gündem yargıya taşınınca işleri çözümden uzak bir mücadele gibi algılayabiliyorlar. Bugünlerde görüyoruz ki toplum, her iki taraf için de objektif bir yargı ve şeffaflık talep ediyor. Sen ne düşünüyorsun? Özellikle yargının bu kadar ön planda olduğu bir süreç, seçmen kararlarında ne kadar etkili olabilir? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
9 ayHalkın iradesiyle kaybettiğini çamur ata ata geri alırsın bazen Tıpkı 30 yıllık resmi diplomaya el koyup birilerinin cb adaylığına el koyduğun gibi
06 Yorumla
Soran9 ayVallahi haklısın işte acınası ama gerçek bir durum
- 9 ay
Bizim burada köyde insanlar ağlıyor yüz yıllardır sahibi oldukları arsalara arazilere zorla el konuluyor diye
Soran9 ayOff off çok kötü yani ülke gerçekten en zor dönemlerini geçiriyor
Soran9 ayAllah yardımcıları olsun
- 9 ay
Allah herkesin yardımcısı olsun kolpa düzende karambole yaşıyoruz
Soran9 ayNe güzel ülkeydi ya biz çocukken ne böyle mülteci vardı ne adalet falan bu denli şeydi ya onu da geçtim yolda gördüğün rahat 100 kişiden biri manyak ülkede. Her an başımıza bir şey gelebilir
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayCHP kafası kopmuş tavuk gibi şu an. Tüm belediyeleri mükemmel olsa yine işe yaramaz. Bu halk aptal değil.
085 Yorumla
Soran9 ayDayı ne içtin sen
- 9 ay
CHP den bu ülkeye fayda gelmez. Atatürk öldü CHP bitti.
Soran9 aySence sorunun chp ile alakası var mı?
- 9 ay
Yobaz bir CHP li için ne söylememi bekliyorsun?
Soran9 ayBana mı dedin sen onu topitop?
- 9 ay
CHP li bir yobaz mısın sen?
Soran9 ayYobaz bir akp li de değiliz buna da şükür değil mi?
- 9 ay
Bu soruma cevap değil. Utanıyor musun siyasi tercihini açıklamaya?
Soran9 aySen kendince beni tahrik edeceğini sanıyorsun demi gece gece? Maaşı bu şekilde mi veriyorlar size?
Soran9 ayHa illa merak ediyorsan şu anda chp ye veriyorum ama muhafelet partisi diye sadece
- 9 ay
Yani CHP li olmak seni utandırıyor.. Doğru mu anladım?
Soran9 ayAna muhalefet *
Soran9 ayNe yani küfür edeceğim sana tazminat davası mı açacaksın he ne istiyorsun sen? Söyle söyle sizin trollük maaşı mı düştü
- 9 ay
Sen seninle aynı fikirde olmayanlara küfür mü edersin?
Soran9 ayAdamlara küfür etmem buradan da ne anlarsan anla banane. Futbol tartışmıyoruz burada sonuçta. Ayrıca senin canın sıkılmış belli oyun arkadaşı arıyorsun git ara bakalım
- 9 ay
Topla oynamayı seviyorum :D
Soran9 ayO zaman aynaya bakmaya mı devam etsen bak sana fikir de verdim hadi al çay da atayım sana git :)
- 9 ay
Gidiyor musun? :D Daha eğlenecektik :D
Soran9 ayYokk kendine başka oyun arkadaşı bul hadi kaybol. Kendi adıma da en büyük isteğim bir gün ola ki bu adamlar gider ya o zaman sizin de köpek gibi ben bunlara asla oy vermedim diye yalvarmanız. En büyük fetişim bu olacak neyse hadi bb
- 9 ay
Kendini bu kadar ezdirme. Hakaret ideolojiniz mi?
Soran9 ayBen diyeceğimi dedim o gün gelirse görüşürüz o zaman ben keyif alacağım sadece ama neyse inkar edersiniz siz klasik.
- 9 ay
Bizim hakkımızda kendin karar verip, ona göre yargı yürütme :D
Soran9 ayDayıcım sen benim şeyimde bile değilsin. Satılık adamlarla işim yok sadece söyledim hadi eyvallah ben kaçar daha da yazmıyorum işim gücüm var
- 9 ay
Sen hep böyle küfürlü mü konuşursun?
- 9 ay
Hocam biraz on yargılı düşünmüşsün. Ben size somut birkaç örnek vereyim. İmamoglu'ndan önce Cumhurbaşkanı kendisi İstanbul a ihanet ettik dedi. Seçilmiş büyükşehir belediye başkanlarını zorla istifa ettirdi, kendi kendine kayyum atamis gibi oldu. Bu adamların yolsuzluk dosyaları çoktu. Madem görevden istifa ettirecek kadar yolsuzluk çok, neden yargilanmadilar, madem temizler, neden görevden alındılar? Bunu düşünmenizi isterim. İstanbul da eskiden yağmur yağinca ölen insanlar olurdu, alt geçitlerde arabalar yuzerdi, karşıdan karşıya gecemezdik. Maltepe de minibüs yolunu 1 km yolu 20 dakikanın üzerinde zamanda geçerdik. İmamoğlu geldi artık yağmurda ölen yok, munibus yolu tam 3 dakika sürüyor. Bence çok güzel ve doğru noktalardaki yıllardır süren problemleri çözdüler. Zaten akıllı biri isen başarısız belediye başkanının Erdoğan in işine geleceğini ve hapse atmayacagini bilirsin. şu an CHP oyu %65. Seçimde görürsün.
- 9 ay
@Baleman Öncelikle... "dedi" ile başlayan cümlelerin bir siyasetçi açısından hiç bir anlamı yok. O cümlenin devamında, bunu ne amaçla söyledi, açıklamadı. Ama siz kendinizce bir açıklama düşünüp, o düşünceniz üzerinden yargıya varıyorsunuz.
"Bu adamların yolsuzluk dosyaları çoktu. Madem görevden istifa ettirecek kadar yolsuzluk çok, neden yargilanmadilar," Bak yine aynı şeyi yapmışsın. Yolsuzluk doyasının olduğu hiç söylenmedi. Sen öyle düşündün. Sonra da "madem öyle, neden yargılanmıyor".. diyorsun.. Realiteden ve mantıktan uzak hayaller içindesiniz.
Maltepe minibüs yolu yıllardır yapılacak ve projelendirilmiş bir yoldu. İmamoğlu Maltepe'den çok oy aldığı için orayı yaptı. Ama AK Partinin çok oy aldığı yerlerde metro istasyonlarını kapattı. İstanbul da yüzlerce sorunu AK Parti çözdü. Bir Maltepe ile başarı sağlanmış olmaz. Kreş açmakla da olmaz. Onu bizim mahallenin muhtarı da yapıyor. Aynı Maltepe de yapılan yolsuzlukları da ben yazayım mı? Cevizli Tren İstasyonun yanındaki İBB kız yurdunun yaklaşık kira bedeli yıllık 10 Milyondur en fazla... Sahibini ve akrabalarını şahsen tanırım. Birkaç yıl önce 50 milyon kira alıyordu o binadan ve duyduğum dedikoduya göre bu fahiş kazanç İmamoğlu ile yarı yarıya paylaşılıyormuş. O rakamı nasıl buldun merak ediyorum. Senin bu mantıkla 25 Yıldır ülkeyi yöneten Ak Partinin eli öpülmeli. - 9 ay
Maltepe munibus yolu 30 yıldır yapılamadı, önemli olan başlatıp bitirmek ve İmamoğlu bitirdi. İkincisi de belediye başkanı böyle bir parayı paylaştı ise delilin var mı bununla ilgili, yoksa AKP dedikodusu mu? İmamoğlu Üsküdar AKP deyken , Uskudari da düzeltti. Yokuş mahallelerin yokuşunda bile Kısıklı, Çamlıca taraflarında yağmurda sel olurdu, millet paçaları sivayarak gezerdi. Gelir gelmez alt yapıyı düzeltti. Kendi oy aldığı yere bakıyor tezinin burada çürüyor. Sancaktepe AKP den önce tarlaydi. Tamamen AKP dizayn etti. Gidip bir binanın tepesinden bakın ne kadar çarpık olduğunu göreceksiniz. Sultanbeyli den hiç bahsetmiyorum bile. Esenler de gece bir kadın tek başına yürüyemez ama Kadıköy , Maltepe , Ataşehir de hiç bir sorun yaşamaz. Tekirdağ, Çorlu ya bir gidin, hayatınızda AKP belediyelerinde göremeyeceğiniz parklar, bahçeler, goller göreceksiniz. Zaten akıllı bir insansanız AKP nin neden korkup İmamoğlu ile sandıkta değil de polis zoru ile, hapis tehditi ile mücadele etmeye çalıştığını anlarsınız
- 9 ay
@Baleman Asıl sorun şu olmalı. CHP tarihi boyunca hiçbir zaman seçime 3 yıl kala aday açıklanmazken ve hatta bazen seçime 1 hafta kala açıkladıkları oldu da İmamoğlu 3 yıl önceden adaylığını ilan etti? Bir de utanmadan saçma sapan referandum yapıyor kendi çapında. Hırsızlıklarını örtbas edip, siyasi rekabet nedeniyle içeri alındığı algısı yaratmak için olabilir mi?
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı bu söylediğiniz bir veri değil. Son seçimde de AKP kendi adayını açıklamamıştı uzun süre. Ama konu bu değil. İmamoğlu anketlerde en yüksek oyu alıyor. Bunu AKP de bildiği için hapse attılar. Hatta PKK ile Demirtaş ın da arası bozuktu, AKP ile PKK anlaştı , Demirtaş ı da içeri attılar. Aklı başındaysan zaten en ufak bir olayda ortalığı birbirine katan, hendekler kazan PKK nın Demirtaş hapse girince sesini bile çıkartmamasından anlarsın.
- 9 ay
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı Erdoğan ın eline giden tüm anketler.
- 9 ay
- 9 ay
Soran9 ay@Baleman abicim işsiz misin herif trol sal şunla uğraşmana değmez işte zamanına yazık. Elbette bunların da günü gelecek
- 9 ay
Soruyu soran değil ama cvp veren trol öyle mi 🤣😂🤣😂
- 9 ay
evet ciddiyim. AKP nin bir politikası ve vaadi yok ki, normal. Hiç bir vaadini gerçekleştiremedi. En iddialı olduğu ekonomide bile hedefler tutmadı. Filistin politikasında çok pasif. Avrupalı bazı ülkeler nile müslüman olmamasına karşın daha somut tepkiler veriyorlar, ticareti bitirdiler. Türkiye nin İsrail den ve Yahudi firmalardan ithalatları devam ediyor. En karlı pazarları onlara bırakıyor el altından. Bakanlarının çoğu yolsuz çıktı, milyonluk saat hediyeleri Zarrab ile ortak olanlar. ABD zaten Zrrab ı alıp her şeyi öğrendi, elindeki kozlarla istediğini yaptırıyor.
Soran9 aySen güzel diyorsun da bu adamlar da biliyor neyin ne olduğunu da maaş alıyor bundan o yüzden istersen günlerce uğraş kendine yazık edersin sadece
- 9 ay
- 9 ay
@Baleman Yukarıda yazmıştım. Önyargılarınla karar verip, o yargılar üzerinden eleştiri yapıyorsun. Ne havuz medyası ne de fondaş medya. İdolünüz Sözcü gazetesi alıp bazen incelerim. 1 günde 9 yalan veya çarpıtılmış haber yaptığını biliyorum. Birgün gazetesi ise tam bir suç makinesi. Kuyruklu yalan haberler üretmekte üstüne yok. Nasıl halen ceza almadan çalışmasına müsaade ediyorlar şaşıyorum. Özetle hiçbir gazete tarafsız değildir. Yani gazete haberleri kaynak gösterilemez. Ülkemiz tarihi bu iftiralı gazete haberleri ile suçsuz insanların idamına tanık oldu. Doğru olan haberi kaynağından araştırmaktır. Bana %65 oy ala-cak diyen birinin bilgili olduğunu düşünmemi isteme :D
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı Ben rakamsal şeyleri kiyaslarim. Albayrak dolar 13 TL iken dolar yükselecek diyen Sözcü ve Halk TV ile dalga geçiyordu. Şimdi ise bakan haksız, bu kanalların haklı olduğunu görüyoruz. Aynı şekilde son 3 yerel seçim sonuclarinda da Anadolu ajansı gos çıktı, AKP anket firmaları fos çıktı, bu kanallar daha doğru haberler verdiler. Rakamlarla ölçülebilir her yerde dedikleriniz sizi mahcup eder
- 9 ay
@Baleman Rakamsal şeyleri kıyaslamak? Buyur rakamlara bak o halde :)
https://hizliresim.com/8pv57hf - 9 ay
Tabloya baktım, teşekkürler. yalnızca GSYİH verileri gösteriliyor. Bu tek başına ekonominin “iyi” olduğunu ispatlamaz çünkü eksik bir bakış açısı sunuyor. Şöyle açıklayabilirim
GSYİH Artışı = Refah Artışı Değil:
Grafik AKP döneminde büyüme gösteriyor ama kişi başına düşen milli gelir, gelir dağılımı ve satın alma gücü dikkate alınmıyor. Örneğin kişi başına gelir son yıllarda düşüşte.
Enflasyon ve Kur Krizi Yok:
Tabloda enflasyon oranı, döviz kurlarındaki artış ve Türk lirasının değer kaybı yer almıyor. Yüksek enflasyon ve kur şokları halkın alım gücünü ciddi şekilde eritti.
Borçluluk ve İşsizlik Görünmüyor:
Ekonomi büyümüş görünse de işsizlik oranı yüksek, hanehalkı borçluluğu artmış ve dış borç seviyesi ekonomiyi kırılgan hale getirmiş durumda.
Faiz Oranı Gerçeği:
Grafikte %46 faiz oranı yazıyor. Bu, ekonomik istikrarsızlığın göstergesi. Yüksek faiz, enflasyonla mücadele için uygulansa da ekonomik güvenin zayıf olduğunu gösterir.
Bu tablo tek başına “ekonomi iyi gidiyor” algısı yaratmaya çalışıyor ama enflasyon, işsizlik, gelir dağılımı, borçluluk ve satın alma gücü gibi göstergeler eklendiğinde Türkiye ekonomisinin ciddi sorunlarının olduğu gözükebilir.
Verdiğin tablonun bir anlamı olmadığını sana daha gelişmiş birkaç ülkeyi kıyaslayarak göndereyim. Halkı çok fakir ülkeleri seçtim örnek olarak
https://hizliresim.com/bk3d7qe - 9 ay
@Baleman Gönderdiğin grafik kaynaksız. Benim gönderdiği ise dünyaca ünlü bir ekonomi sitesinden. Somut belgeleri olmayan konular üzerinden tartışacaksak, senin sahanda maç yapalım. Ben henüz kapanan AVM görmedim. Kişi başı otomobil sayısı oransal olarak artmaya devam ediyor. Enflasyon sadece düşük sabit ücretliyi, "belirli bir dönem" için etkiler. Bu ülkede %180 enflasyon da oldu.. Sonuç? Alım gücü düşseydi pazar daralırdı. Ülke ekonomisi kötüye gitseydi Borsa çökerdi. Bu dediklerinin hiçbiri olmadı. İBB ben fakire süt dağıtıyorum dediği için ülke ekonomisi kötüye gitmez. Ha tabi burada geçmişte yaşadığımız kök nednlere de bakmak lazım. Fetö ve onun ekonomiyi ele geçirmiş olması. Arakasındaki destekler. Ülkenin cumhuriyet tarihi boyunca militarizmle yönetilmiş olması. TÜSİAD ın hükumetlere verdiği ültimatomlar... Bunları göz ardı ediyor olman mahalle yanarken saç taramaya benziyor.
- 9 ay
@Baleman Yurt dışına önceden isteseler de gidemiyorlardı.. Şimdi gidiyorlar.. Yeri gelmişken bu ülkede insanla değil yurt dışına gitmek.. Uçağa binemiyordu. Gurbetçi köyüne, anasını babasını ziyarete, bahçesini tarlasını hasat etmeye giderdi. Şimdi "yerli turist" bekliyor turizmciler. Sen bilirsin. Anadolu da birçok şehirde "Turist restoranı" - "Şehir kulübü" vardır... Şehrin en lüks mekanıdır. Aç hikayelerini bir oku bakalım neden açılmış oraları. Şimdi ne durumdalar. Verdiğin grafiğin uydurma olduğunu görüyorum.
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı daha bugün Mehmet Şimşek açıklama yaptı, etiket fiyatları marketlerde değişmedi diye, Halk TV de sadece 1 haftada değişen etiket fiyatlarını marketlere giderek gösterdi. 1 haftada çoğu üründe %30 a yakın yükselme var. Yıllık enflasyona Tüik %58 derken limon %150 artmış mesela. Senin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar ve sen de inanmış gibi yapıyorsun, helal olsun valla
- 9 ay
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı hayatımda duyduğum en saçma gerekçe. Teknoloji geliştikçe tüm dünyada uçak kullanımı arttı. O zaman Fatih Sultan Mehmet döneminde de trene binemiyordu kimse, bugün Erdoğan Fatih den daha iyi yönetiyor diyebilir miyiz. Çok güldüm
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı TRT, A Haber, ATV , Ülke TV komple yalan. Halk TV de yanıldığı oluyor ama doğruları da var. Seçerek dinliyorum. Ekonomide haklı çıktılar
- 9 ay
- 9 ay
TRT hariç diğer yazdıklarında haklısın ancak Sözcü, Tele100, Halk TV, Birgün daha beter onlardan... Yalan üstüne yalan hbaer üretiyor.. Bak istersen şöyle yapalım. Yarın sözcü gazetesini alalım. Tüm haberleri tek tek inceleyelim ve sonra araştıralım. En az 5 tane yalan veya çarpıtılmış haber yoksa ben adam değilim Var mısın? Ama haberlerin çarpıtıldığını okursak sen değilsin :D
- 9 ay
Yani bunlar benim bakmadığım kaynaklar değil :D
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı Saydığın ülkeler sömürge ülkeleri. Cezayir dış ticarette Türkiye ye her zaman ihraç fazlası verir. Hindistan ekonomisi son 10 yılda %7 büyüdü, Türkiye ekonomisi %3,5 büyüdü. Mısır ı da örnek almayalım istersen :)
- 9 ay
@Baleman Ne bekliyorsun.. Kimden örnek vereyim AB ye giren Bulgaristan dan mı, ekonomisi çöken Arjantinden mi? Uçak üreten Brezliya dan mı, Norveç ten mi :D Hangi ülkede Türkiye deki gibi bir "değişim" oldu? Yıllarca otobüs ile seyahat eden Annem bile artık otobüse binmiyor. Benim lüks SUV arabama da binmiyor. uçaktan başka araçla memlekete gitmem diyor :D
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı ben aynı haberleri kıyaslıyorum elma ile elmayı kıyaslamak için. Mesela eski damat bakan dolar 13 TL iken herkes dolar satsın 3 e düşecek dedi, Halk TV deki ekonomistler 30 u geçecek dedi. Yerel seçimlerde TRT de dahil hepsi AKP kazandı dedi, Halk TV yalan söylüyorlar İmamoğlu kazandı dedi. Sonuçlara baktığında ve aynı haberleri kıyasladığında %90 Halk TV haklı çıktı
- 9 ay
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı ekonomiyi kendi ailenle kıyaslama. Belki de şuanki mesleğini 30 yıl önce yapsaydın yalıda oturacaktın ama şimdi SUV aldım diye seviniyorsun. Teknoloji geliştikçe üretim ve GSYİH artar. İnsanlar lüks ürünlere daha kolay ulaşır. 2000 li yılların başında mesela cep telefonu ile yarım saat konuşan asgari ücret kadar fatura öderdi. Şimdi saatlerce konuşuyorsun. Ben şimdi Erdoğandan önce cep telefonum yoktu, şimdi var dersem saçma olur. Uçağa binme konusu da böyle. Ama kendi mesleğini Avrupa da yapan biri ile kıyasla hayatını. Mesela aynı işi yaptığım Azeri arkadaşın arabası benimkinden 3 kat daha pahalı Türkiye' de. İkimiz de aynı işi yapıyoruz. Kıyaslama metodun yanlış hem geçmiş ile bugünü hem de ekonominin yaşantıdaki etkisini
- 9 ay
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı Şöyle anlatayım. Erdoğan benim dönemimde faiz artmayacak dedi faiz %15-16 iken, sonra %50 leri gördü. Bunu neden yaptı biliyor musun?
- 9 ay
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı Afrikalılar da bugün uçağı eskisinden daha çok kullanıyor, uçak örneğini sen verdin. Yani çamurda geziyorlar ama uçak kullanıyorlar. demek ki uçak örneğinin saçma olduğunu kabul ettin kardeşim , sağol
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
Türkiye ile Afrika yı karşılaştırmak yanlış. Sen Türkiye in 30 yıl önceki hali ile bugünü karşılaştırdın, ben de dedim ki Afrika da bile 30 yıl önce farklı bir dünya vardı bugün farklı bir dünya var. Her ülke ve bölge eskiye oran ile teknolojiyi daha fazla kullanır , bu onun gelişmişlik seviyesini göstermez dedim. Türkiye nin en gelişmiş şehri İstanbul da bile İmamoğlundan önce Avcılarda yağmur yağdı diye boğulan insanların olduğu, alt geçitlerde arabaların yüzdüğü bir şehirdi.
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
söylediğim gibi çok fazla, tek tek yazmam saçma olur. Örneğin arabalar, telefonlar, uçaklar, kamera ve görüntü sistemleri, soğutma sistemleri, oteller, binalar değişiyor oralarda da. Hatta bazı sanayiler çok gelişiyor. Örneğin Etiyopyadaki tarım aletlerini görsen Türkiye de hiç yok. Adana dan daha çok pamuk üretiyorlar. Full otomatik insansız traktör ve biçer döverler var, merkezden bilgisyarla kumanda ediyorlar
- 9 ay
- 9 ay
Hocam o kadar zor anlatabiliyorum ki. Ben zaten bütün dünyada teknoloji kullanımı artıyor diyerek Afrika yi ornek veriyorum, anlamadığımız için Etiyopya dan örnek veriyorum. Sonra da benim ilk dediğim dünyada bir çok ülkede oluyor diyorsunuz. Ben de zaten dünyada teknoloji kullanımı artıyor diyorum 😁😁😁
- 9 ay
Afrika da sadec cep telefonu geldi, başka gelişme yok dedin, ben de bir örnek verdim. Gelişen arabaları, otelleri, bianalari, yolları, havayolu kullanımı, bilişim kullanım oranı, hatta tarımı bile var diyerek örnek verdim ve bu bütün dünyada biyle. Yani anneniz uçağa bindi diye Türkiye gelişmiş sayılmaz, bu bir gosterge değil demek istedim
- 9 ay
- 9 ay
@Mahşerin_Yakışıklısı her konuya detaylıca örnekler verdim, sürekli yeni konuya taşımaya çalışıyorsun. Afrika yi tanımadan sadrce cep telefonu geldi dedin, faizi göz ardı ederek tablo gönderdin, başka ülkelerden de örnekler verdim, kontrol edebilirsin doğruluğunu güvendiğin yerden dedim. Hep başka konulara geçiyorsun. Annem uçağa biniyor, bu yüzden ekonomi iyi bile dedin, sana daha bilimsel anlatmaya çalıştım ama bundan sonrasi için ücret isterim 😁 başka bilgi vermeyecegim
- 9 ay
@Baleman Bilimsel? Kaynaksız grafik ile mi? :D Bu arada Kılıçdaroğlu geliyormuş. Hayırlı olsun :D
- 9 ay
Al sana Afrika 🤣😂🤣😂 Tiknolociaaa
x.com/.../1969040869329182807
Gizli Üye(25-29)9 ayChpden ne hayır gelmiş yıllardan beri kandırmayın kendinizi İzmiri bok götürüyor her yer çöplük olmuş ama sorsan chp...
06 Yorumla
Soran9 ayOhoo bir tane daha mı
Cevap sahibi9 ayValla son zamanlarda halkın tutumu chpnin bir şeyler yapmayı beceremeyisi AKP'ye oy atacağımı gösterdi
Soran9 ayAynen hiç atmamışsındır kesin de neyse banane kime atarsan at
- 9 ay
Hep boş yorum. Ben dolu yazayım fark olsun. İmamoğlu ndan önce bir yagmir yagar İstanbul gibi en gelişmiş şehirde insanlar ölürdü, munibus caddesinde merkezde bile paçaları sivayarak geçerdik, yokuşunda su birikirdi. Otobüsü 1 saat beklerdik gelen de ağzına kadar dolu gelirdi. Sürekli yandaş taşeronlar yol yapar, 1 sene sonra yol çöker birdaha yapar, trafik felç olurdu. Maltepe munibus yolunu 30 sene unuttular , 1 km yolu 25 dakikada geçerdik arabayla, İmamoğlu gelir gelmez tünel yaptı, 3 dakika sürüyor şimdi. Halk ekmek berbattı. Ne tadı vardı ne kalitesi. Şimdi modern fabrikası ile tüm şehre hizmet ediyor ve çok fazla çeşit ekmek var. Yurtlar, kreşler , süt dağıtımı her şey gelişti. Palavra atmayın somut gözle görülür birkaç örnek verdim.
Cevap sahibi9 ayOnlar çok kayda değer hizmet değil her belediyenin yaptığı kemik şeyler ulaşım düştü araçlar bakımsız kaç tane yandı kim bilir üstüne zam da geldi 2 defa senede bozuk yollar var bakan yok temiz çevre düştü akp belediye ilçesindeyim pek sorunlar olmadı çevresel chpnin ilçelerinde oluyor neden acaba
- Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayAKP kazanır yine devam edecek belli
11 Yorumla
Soran9 ayOnlar bir yolunu bulur haklısın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem