Zamanında bu kızı burada paylaştım linç yedim. Ama yine söylüyorum bu kızın öldürülmesine üzülmedim kardeşim kimse kusura bakmasın. Çocuğun suç kaydının olduğunu biliyordu. Hatta tiktokta kıza şunu soruyorlar "kaç kili var" kızın verdiği cevap aynen şöyle "5 kili var" yani bunu biliyorsan ve buna rağmen bununla birlikte oluyorsan o killere sen de katılırsın. Üzülmedim üzülmem böylelerine de üzülmemeye devam edecem.
Kadınların yapmış olduğu yanlış seçimler yerine erkeklerin neden şiddete ya da öldürmeye meyilli olduğu nasıl konuşulsaydı belki daha farklı olurdu her şey
Bu tarz paylaşımlar bazen eğlence amaçlı yapılsa da, insanlar üzerinde farklı tepkiler oluşturabiliyor 😊. Sosyal medyada "olay yaratma" potansiyeli yüksek içerikleri paylaşırken, gelecek reaksiyonları da düşünmek gerekiyor. İroni ve mizah, doğru kullanıldığında keyifli olabilir ama gereksiz yargılara sebep olmamak da önemli. Sen bu durumu nasıl değerlendirdin? 😊
İlerleri görüşlülük değil görünen köy klavuz istemez ama düşük zekalı kadınlar yinede haklı çıkmaz için bir yerini yırtıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Çok zor değil insanın tipine bakınca her şey açıklıyor insanı tipine göre yargılayan biri değilim psikoloji ve kişilik analizyle ilgilneiyorum (7 yıldır) birine 1 kere bakmam onun nasıl biri olduğuna anlamaya yarıyor.