Buda yüzde 20 gibi bir oy oranı demek oluyor
Ak Parti'nin 20 milyon üyesi var sadece onlar bile oy atsa yüzde 40 ediyor anketler neden yüzde 28 gösteriyor?
Buda yüzde 20 gibi bir oy oranı demek oluyor
Çok mu lazım. Kendi çıkarları uğruna kanla kazanılan ülkeyi sattılar. Eğitim ekonomi bitti. Ekonomik krizle 1 yüzükle geldi, şimdi adam dünya zenginleri için, de.. ekonomik krizlede gidicek , bizim insanlarımızın cebine dokunursan akılları başına geliyor.. gitsin artık Tek adam istemiyoruz.
Çıkarı için partiye üye olanların hepsi seçimde oy vermeyeceği içindir... böyleleri çok var sadece ak partide değil tüm partilerde ben mitingine gidip ben buna oy vermem diyenlerini de duydum...
Çünkü o 20 milyon üyenin 19 milyonu sadece çıkarları için; belki ihale kaparım, belki belediyede işe girerim, belki devletle işim olur da hemen çözerler diyerek üye olan menfaatçilerin ta kendisi...
Bu tarz rakamsal değerlendirmelerde, üye sayısının doğrudan seçmen davranışını yansıtmadığını görmek önemli. Çünkü parti üyesi olan herkesin aynı zamanda o partinin politikalarına kesin olarak bağlı kalacağı ya da oy vereceği varsayımı doğru olmayabilir. İnsanlar, zamanla farklı düşüncelere sahip olabilir veya parti içindeki politika değişiklikleri bu durumu etkileyebilir. 👍
Anketlerde farklı sonuçların çıkması, örneklem yöntemine, toplumdaki genel eğilimlere veya anketin yapıldığı dönemin siyasi atmosferine göre değişiklik gösterebilir. 👥📊 Sence bu farklılık nereden kaynaklanıyor olabilir? Yorumlarını merak ediyorum. 😊
Cevap
18Cevap
inanmamak lazım
O 20 milyon uyenin belki yarisi istemeyerek uye edilmis durumda ve cogu yasli kesim e devletten de bilmiyorlar uyelik iptali oyle duruyo iste
Ak Partinin üye sayısı, Temmuz 2025 itibarı ile 10.878.733 kişi.
Kanka e devletten bak sen bile üye olabilirsin akpye
Çünkü muhalefet güçlü değil seçenek yok seçenekleride ortadan kaldırıyorlar..
Çünkü artık herkes herşeyin farkına varmaya başladı
Önceden o kesime biseyler veriyordu simdi muslukları kapatti verdiklerini geri alıyor oyuzden vermiyolar
kendi tabanınıda küstürdüğü için
o anket şirketi chp li
Bilmem boş parti işleriyle alakam yok
çoğu çıkar amaçlı üye oluyor :)
Hangi anket bu öyle bir rakam yok
Ağlama CHP i*terine oy yok
Onun için koydu CHP hahaga
@нєʀвσкσʟσɢ heykel dışında bı b*k yaptığınız yok
Koyduk yine koyucaz
20 değil 12 milyon bile üyeleri yok sallama
Ankete katılmayı bilmiyorlar ne bekliyorsun 😂😂
Kim kandırdı seni