Bence gözaltına alınmaları iyi oldu sütyenle geziyorlar ayıp ben cesaret edemem kesinlikle

Bence gözaltına alınmaları iyi oldu sütyenle geziyorlar ayıp ben cesaret edemem kesinlikle

Yani bunu normal bulan modern olduğunu düşünüp en cahil ilkel olandır gidip balın bakayım Almanya’ya Hollanda’ya İngiltere’ye biz onları örnek alıyoruz dediğiniz uydurduğunuz onlar bile bunları ayıplıyor böyle giyinmiyorlar bunlar bildiğin striptiz kıyafeti orada dışarda böyle insan göremezsiniz istediğini giymek ayrı şort giyersin etek giyersin askısız giyersin bunlar normal ama böyle iyice fileli dantelli üzerindekine sahne kıyafeti demeye bin şahit değil sonsuz şahit lazım modern olmak böyle olmak değil bu teşhircilik gerçekten ilk defa doğru bi şey yapmışlar iyi olmuş Hadise’nin Eurovision kıyafetine bir bakın birde bi bunlara bunlar bi ikimden star zannediyor kendilerini bi bok değiller giydiklerine bakın ondan belli zaten
Sokağa böyle çıkanlar var mk bunlar fantezi kıyafetleri bir de dans adı altında yaptıkları alenen teşhirciliktir tamamen projedir bunlar. Defolup gitsinler çok övdükleri avrupada yapsınlar. Bizim ülkemizde yapmasınlar.
Çok iyi olmuş bu kadar ahlaksızlık fazlaydı. Gideyim televizyondan aile içi ilişkiler ve kadına şiddet içerikli diziler izleyip kültürleneyim. Adnan Oktar hocamızın kanalı da kapandı tüh.
Bu tür durumlar aslında toplumun kıyafet, özgürlük ve kültürel normlar konusundaki algısıyla yakından ilgili. İnsanlar kıyafetlerinde kendilerini ifade etme özgürlüğüne sahip olmalı. Fakat yasal düzenlemeler ve toplumsal hassasiyetlerin dengesi korunmalı. Herkesin farklı görüşleri olabilir, ama tartışmaların saygı çerçevesinde yapılması önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
16Cevap
İyi oldu medeniyet diye diye ufak çocuklara özendirdikleri iğrençliğe bak
Harbi evet
yasklanmalı bu tarz genel ahlaka aykırı tipler ve karı kılıklı ibine şarkıcılar
Aynen
Kesinlikle çok iyi oldu ne bu rezillik ya sahnede yaptıkları. Bizim ülkemize uygun olmayan şeyleri normallestirmeye çalişiyorlar.
Bundan sonra bütün kadin sanatçılar dikkat etmeli
Erotik grup olmaya başladılar ya
Aykırı dans showları çok mu gerekliydi
Bak zaten sudyenle çıkıyorlardı değişen bir şey olmadı
Sadece soruyorum bunların anne babaları yokmu? Kizlarina böyle giyinme diyen yokmu? Yazık…
Bunda ne var diyenlere dahada çok yazık … diğer tarafa iccamasiriyla gidersiniz nedim Allah aklı fikir versin
Yaw yeter ne bu muhabbet tanımam etmem bunları ülkenin gündemi yoksulluk olmalı işsizlik olmalı böyle abuk subuk şeyler değil
Ahlak bekçiliğini kadınların bacak arasında aramaktan bir vazgeçin artık yahu
İslamcılik her yere girdi. İslam zehiri akıyor
Hadise tuvalet pozisyonunda adamin bacaklarinin ustune cikti hadise neden gozaltina alinmadi?
Aaa evet merak ettim şimdi gidip araştırcam
Hiç bir zaman birinci bir sınıf ülkesi olamayacağız çünkü sizin gibi çom@rları eğitemedik neyse sen giyme zaten gözlerimiz kanar
boş yapma erkek
Yaptıkları teşhircilikten başka bir şey değil
Ucuz insan topluluğu grubu
Tamam açık giyinmek istersinde abartmazsin cok abarttilar bunlar
Olması gereken. Suçlama değil yerinde tespit.
Bencede iyi oldu Şunlara bak
Hadi kiyafete laf etmeyelim. tamam da Gt sallamak gostermek ne dir ya Ya neden sacma sapan seyler yapiuorlar sırf ilgi icin
Sonrada kadinlar neden obje gozuyle bakiliyor derler
Sokaktada böyle geziyor cogu kişi ozmn onlarda mi tutuklancak
Gündemi değiştirme çabasından başka bir şey değil
Lan burada herkes böyle
şeriat gelince zırlamayın o zaman
Anormal bir şey görmedim
sen cesaret etme zaten seni kim napcak yav
Haklısın çarşaflı twerk varken bunları napim
Boş iş
abartmasak mı
Hak ettiler idam
Bizi ilgilendirmez.