Michael Rubin'in yaptığı X paylaşımında İstanbul haritasını göstererek İsrail'e teşekkür edip sırada Türkiye var hatta ilk İstanbul var diyerek paylaşım yaptı bu paylaşımı İsrail lideri de destekledi.

Michael Rubin'in yaptığı X paylaşımında İstanbul haritasını göstererek İsrail'e teşekkür edip sırada Türkiye var hatta ilk İstanbul var diyerek paylaşım yaptı bu paylaşımı İsrail lideri de destekledi.
Cevap
2Cevap
Saçmalamış
İran gibi narin narin haber göndererek savaşacağımızı mı sanıyor
Umarım bize de saldirmaz ama kafaya koymuş mesajı veriyor bakalım Erdoğan ne yapacak
büzük ister o
Bazı silahlarda onlar güçlü
ama askerleri korkak.
Silah gücü o açığı kapatıyor onlarda
Türkler içinden geçer bunların
Bazı silahlarda yetersiziz İsrail'e karşı
Sizde olan vatan sevgisi, korkusuzluk, ölüme bile giderken gülümseyerek gitmek dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Türk kanı taşıyan her bir insan böyledir. Ama onlarda da bu yok. Silah hal olur.
Silah bulunur demiyorum silah gücü olarak onlar çoğu ülkeden güçlü yani bizde yürek var silahlarimizda var eyvallah ama büyük silah gücü olarak onlar 1-0 önde
Bu konuda evet haklısın ama nedense buna rağmen bile Türkler kazanır gibi geliyor 🙂
İçim ürperiyor bi korkuyorum bu sefer başaramayiz diye çünkü teknoloji ilerledi eski kurtuluş savaşı imkanları yok artık uydu ve ağır ilginç silahlar işin içinde yani şimdiki imkanlar korkutuyor
Eminim kardeş ülkeler bütün desteklerini ortaya koyacaklardır
Güldüm
Niye? Tepemizde bombalar yağarken gülemeyecegiz
Boş yapıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür haberlerde önce teyit edilmesi gereken en önemli şey, bilginin doğruluğudur. Sosyal medyada yapılan paylaşım ve yorumlar bazen algı operasyonu olabilir ya da manipülasyon içerebilir. Ortada resmi bir açıklama ya da elle tutulur bir kanıt olmadan bu tarz iddialara hemen inanmak doğru olmaz.
Türkiye’nin uluslararası ilişkileri güçlü bir dengeye oturuyor ve böyle bir tehdidin gerçek olması durumunda devlet erkânı hızlıca açıklamalar yapardı. Bu haberin kaynağını ve detayı incelemeden paniğe kapılma derim. Kendi düşünceni paylaşmak istersen sence bu konular neden bu kadar hızlı yayılıyor? 😊