Böyle insanlar öbür dünyada nasıl can verecek acaba?

Öncekile hepinize iyi günler diliyorum ben 20 yaşındayım bir akaryakıt istasyonunun marketinde çalışıyorum kasaya bakıyorum bundan 1 hafta önce 50 li yaşlarında bir adam bisiklet ile geldi kendisini tanıyorum bisikletle gezip pamuk şeker satıyor neyse geldi yanında 600 TL bozuk para çıkardı ve bana bu parayı bozabilir misin dedi bende paraları saydım 600 TL vardı sonra adama ksasadan çıkarıp 600 TL tüm para verdim sonra adam 95 TL lik bir sigara aldı aldığı sigarayı verdiği 600 TL den düştüm sonra adama para üstünü verdim adam kolay gelsin diyip çıktı gitti ama baktım 2 dakika sonra bu adam tekrar markete geldi bana sen benden 200 TL fazla para aldın ben 200 liramı geri istiyorum dedi bende adama amca senin yanlışın var ben senden ne fazla para aldım nede sana eksik para verdim hatta senin gözünün önünde bozukları saydım 600 TL çıktı dedim ama adam beni anlamadı neyseki Allahtan patron o an işyerindeydi gidip patronu çağırdım bu sefer patron kendisi adamın verdiği bozuk paraları saydı 600 TL çıktı yani bir yanlışlık yoktu ama bu sefer adam yine anlamadı adam patrona abi siz benden 200 lira fazla para aldınız ben kabul etmiyorum 200 liramı geri verin dedi ama patron bunu kabul etmedi patron adama ya abi az önce senin gözünün önünde getirdiğin paraları saydım ya 600 TL çıktı dedi ama adam kabul etmedi ben kabul etmiyorum benim 200 TL paramı verin dedi sonra tartıştılar bağırışma yaşandı ama patron yine para vermedi sonra adam çıktı gitti gidiş o gidiş 10 gündür o adam bir daha buraya gelmedi normalde önceden her gün gelirdi bizden para bozdurup sigara alırdı. Böyle insanlar öbür dünyada nasıl can verecek acaba?

Böyle insanlar öbür dünyada nasıl can verecek acaba?