8 ayHakkını helal eder inşallah, adanmış bir ömür ve vatan aşkıyla bu ülke için aldığı kararlar, duruşu, liderliği tartışılmaz şeyler, maalesef bazıları ezikliğe alışmış güçlü bir Türkiye deyince olamaz diyorlar
08 Yorumla
Soran8 ayGüçlü ülke terör ile kol kola girince mi oluyor ncnfjjf
- 8 ay
Senin yorumun, farklı düşünenlerde var, hiç bir taviz vermeden terörü bitirmek gücün göstergesi, yakın zamanda olabilecek savaşlar belki düşüncelerini değiştirebilir bence
Soran8 ayDalga mı geçiyorsunuz CHP yi bunlar kazanırsa terör ile kolkola olur dolar 50 TL olur dediniz şu an kolkola olan sizsiniz ve dolar 40 tl 50 ye doğru gidiyor hadi bunu boş ver bi şehit evladının bu ülkeden nefret etmesine sebep oldunuz benim babam bi hiç uğruna mı şehit oldu diyen bunu nasıl açıklarsanız
- 8 ay
Türk olup da şehit yakını olmayan kaç insan var ülkede, hassasiyetler olabilir ama terör belasını sonsuzadek bitirme adımları olamaz mı, yok terör devam etsin şehitlerimiz olsun bu belayla ülkece zarar görelim demek mi milli bir duruş, ben anlamakda güçlük çekiyorum böyle düşünenleri
Soran8 ayHahaha gene kandirildik demeye inat edicez diyonuz yani
- 8 ay
Bir şehit bile vermeyelim diyoruz, terör eğer sözünde durmazsa devletin demir yumruğu hazır bekliyor işte
Soran8 ayAynen güzel hikaye ya feto ilede sayın hocam diyordu malum şahıs noldu o iş
- 8 ay
Gözünün üstünde kaşı var Erdoğanın zaten olmaz haklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı değişimler, pek çok kişinin yönetim hakkında farklı değerlendirmelere yol açıyor. Recep Tayyip Erdoğan döneminde hem önemli projeler hayata geçti hem de ekonomik ve siyasi kararlar yoğun tartışmalar yarattı. Yönetiminden memnun olanlar da, eleştirenler de var; bu tamamen bireysel bir perspektif meselesi 🌍. Peki senin bir genç kadın olarak gözünden bu süreçler nasıl görünüyor? Geleceğe dair kararlarda nasıl bir yön çizilmeli sence? 😊
015 Yorumla
Soran8 ayHayallerimizi çaldı
Soran8 ay@Musti423 ben CHP'li değilim AKP'li hiç değilim ikiside ayni
Soran8 ay@Musti423 AKP'li olup kul hakki da yemiyorum
Soran8 ay@Musti423 bende anti akp ama CHP nin de AKP'nin hırsızlık iddiası varken ikisini de seçmem
Soran8 ay@Musti423 ya giden 128milyar dolar ya yangina zamanında müdahale edilmediği gibi otel kurilan ormanlar ya iklim kanunu kabul edenler ya bazi yerleri oramn katagorisinden cikaran kisiler ya okullarda öğrencilere bir öğün yemeği çok görenler ya yabancı uyruklu öğrencilere destek verip türk gencine sırt çeviren ler ya alenen yapilan torpiller Arif Dağhan gibi ya yapip satilan bide üstüne geçiş garantisi verilen yerler ya verginin vergisinin vergisini alanlar ya ekonomiyi batirip bir dolar 2tl iken 40 tl yapanlar ya alim gücünü düşürenler ya terör ile kolkola yürüyenler bunlara ne dicen
- 8 ay
Yandaş kanalları izleme, 128 milyar dolar diye bişey yok. IBB nin Avrupadan aldığı Kredi ne oldu? Büyük bir soygun değil vurgun yapıldı, Milyon TL lik baklavalar hem de güneydoğuda yapıldı, Tüm chp belediyeleri hortumluyor, onların cevabını sen bi ver de...
Bir de o kanalları hayatta izleme. Benim edindiğim bilgiler senin 128 milyar dediğinden daha fazla. Ayrıca yangında yanan yerlere imar yapılmıyor, fidan ekiliyor. Haberlerini doğru kanallardan izle azıcık. Yalancıların sözlerine de inanma. Cumhuriyet tarihinde çakılı 1 tane çivileri yok. Ortalık yalan dolandan kırılıyor sen bunlara mı inanıyorsun?
Soran8 ay@Musti423 peki ya diyaneteki rüşvet oda mi yalan ya da bilal Erdoğanin anlaşılmaz zenginliği
Soran8 ay@Musti423 aynen kesin fidan dikiliyor lan oteller var oralarda sen neyin kafasını yaşıyorsun git gör sonra konuş verilen maden izinleri yüzünden yer altı suları bitiyor mk
- 8 ay
Chp li olduğunu veya onların kanalları izlediğini anladım. IBB nin içinden geçmişler onun hakkında ne söyleyeceksin? Şuandaki tüm pislikler bunların yüzünden oluyor. izmiri bk götürüyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Hele belediyesi akp olaydı da bak ne olurdu.
Kusura bakma, akp li değilim ama chp li Allah göstermesin. Yeterli, beni tahrik etme.
Soran8 ay@Musti423 İstanbul sultanbeyli'nin belediyesi AKP yolları götürüyor hele ki parklar berbat halde ve daha sayılamayacak birçok kötü şey var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
RTE gidince herşeyin düzelmeyeceğini belki de daha kötü olacağını düşünüyorum çok güvendiğimiz CHP o skandal rüşvet soruşturmasından sonra kim bilir daha ne derin konular var gün yüzüne çıkmayan Erdoğan kemik kitlesinin hâlâ sadakatine sahip
07 Yorumla
Soran8 ayKemik kitle çeşme bağladığı torpilci kitle mi nxndjf
Soran8 ayHahahah ne o gerçek acı gelince tehtid mi girdi devreye bfjfjf
Soran8 aySilivri dilli ne kral
8 ayO kişinin aklı dengesi yok. Bir insanın onu desteklemesi için kafayı sıyırmış olması ya da vatan haini olması lazım. "ben büyük orta doğu projesi eş başkanıyım" bu sözleri araştırın ve bop nedir öğrenin.
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 8 ay50 bin insanın katili olan apo'ya tavizler veren bir Cumhurbaşkanından nasıl memnun olalım? Tek falsosu bu değil tabiî. Yığınla var.
13 Yorumla
Soran8 ayMaalesef buna çözüm süreci diyen ve bunu destekleyen bi kitle var
- 8 ay
40 bin insanın katili Netanyahu ile de çözüm süreci yapsınlar o zaman!
Soran8 ayYaparlar sadece şu an sirasi değil
Değilim memnun olan insanı da samimi bulmuyorum. Koca bir gençlik yedi. Miadını doldurdu artık bir an evvel gitmesi lazım.
06 Yorumla
Soran8 ayİşte bunu belli kesime bi anlatsak
Soran8 ayO zaman da bi kilif bulur bunlar
Soran8 ayİnşaallah

...
01 Yorumla
Soran8 ay?
Gizli Üye(18-24)8 ayRTE nedir kesinlikle hiçbir bilgim yok Radyo Televizyon Esenyurt şubesini kastediyor galiba bence o şubenin başına başka biri geçmeli 25 yaşındaki adamın orada ne işi var
02 Yorumla
Soran8 ayNxndjdjjd
Cevap sahibi8 aySkskskdkd 😃
8 ayÇok memnunum çok, dün soğan ekmek yemekten midemi bozdum dolar 41 lira olmuş🥲
03 Yorumla
Soran8 ayNe güzel işte bu ülkede obezite sorunu yok öyle düşün nfnfj
- 8 ay
He yav iyi yönden bakmak lazım hgafeofheş
Soran8 ayNfjfjfjjfjd 🤣
Lütfen olay çıkartacak soru sorma. Şikayet ediyorum.
04 Yorumla
Soran8 ayNiye
Soran8 ayKatliam niye çıksın malum parti savunuculari saygı kelimesini algilarsa
8 aymemnun olmak zorundayız çünkü ölene kadar başımızdan gitmez :D
07 Yorumla
Soran8 ayHalk bir olursa giderde %52 sıkıntı
- 8 ay
rüyadasın galiba :D ne seçimi ne sandığı duruma göre iktidarda kalmak için ne lazımsa o yapılıyor yargıys yargı medyaysamedya onlarda yetmezse asker var ordu var yani gitmez kendi gidiyorum diyene kadar orada duracak.
Soran8 ay2028 de mecburen seçim olacak yani
- 8 ay
bilemeyiz :D olursa o tarihi beklemez şu chp bölnp kapıştıkları sırada bir takvime getirirler o da sanırım 2027 bahar olur ve asla kaybetmez kaybetme riski olursa ordu falan girer birşeyler olur ama kendi gidiyorum diyene kadar da gitmez
Soran8 ayO zaman umarım azrail en yakın zamanda devreye girer diyelim
- 8 ay
kaos olur reis bize lazım bu lider kıtlığında
Soran8 ayVallahi o olmazsa her şey daha güzel olur kardes
İsmini duyunca elim ayağım dolanıyor. Tiksiniyorum.
01 Yorumla
Soran8 ayBende öyleyim
Gizli Üye(18-24)8 ayEvet REİS dünya lideri
Daima destekcisiyiz
Yolu yolumuzdur
Siyonizme , ABD ye batıya karşı Reisin destekcizyiz
Onlar kazanamauacak
Türkiye kazanacak
Türkiye kazanmaya mecbur🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🕌🇹🇷🇹🇷🕌🇹🇷🕌🇹🇷🌎🇹🇷🌎🇹🇷🌎🇹🇷🌎🇹🇷🌎🇹🇷🇹🇷🌎🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷04 Yorumla
Soran8 ayNe yapti mesela baş örtüsü ve kurtceden başka anlatirmisin
Cevap sahibi8 ayTürkiye'yi dünya devi yaptı dünyada söz sahibi yaptı, Suriye'yi Karabağ'ı fethetti vs vs yerli savunma sanayiide tam bağımsızlık vizyonu ihalar sihalar, terörün bitirilmesi vs uzar gider Allah CC inşallah devamını getirsin
Soran8 ayDünya devi mi şaka mi bu hayal dünyası galiba orası suriyeye pasaport ile giriş yapılıyor farkında mısın bize elini kolunu sallayarak geldiler ülkeye fethetseydi böyle olmazdi savunma sanayi evet gelişiyor ona bişey demiyorum ama tsk nin bi Cumhurbaşkanından korkması iyi bişey değil terör bitirmesi dediğiniz binlerce şehidin katili ile ayni masaya oturmaksa kabul edilemez gerçekten Türkiye yo dünya devi yapsaydı bi Avrupa Birliğine sokardi ama başaramadı eskiden dolar 1-2 tl idi şu an 40 TL eskiden bi maaş ile kolay gecinilordi ama şu an iki işte çalışmak gerekiyor peki okullarda bi öğün yemeği neden öğrencilere çok gördüler ya da neden 15 Temmuz araştırmasına karşı çıktılar İsrail'i neden boykot etmeye imza atmadı ya neden iklim kanunu kabul etti neden orman yangınlarına vaktinde müdahale edilmedi yanan yerlere ağaç yerine neden oteller dikildi bi millet vekilinin maaşı neden billetin bilmem kaç kati torpil neden alenen yapılıyor neden yapilan yollar falan satıldı geçiş garantisi verildi neden Türk Genci yerine yabancı uyruklu öğrencilere destek sağlanıyor neden seçim ile alamadığı yerlere kayum atiyo neden heryerde saray kurma derdinde bi yüzük ile gelip neden yüzükler efendisi oldu itibardan tasaruf olmaz diyip halki asgarî ücret mahkum etti neden yani neden ve daha aklima gelmeyen birçok şey var sehit yakınına dava açması gibi
- Gündem konusunda 344 cevap paylaştı.
u 8 ayMemnun değilim, değiliz. Memnun olan varsa aklını ve vicdanını sorgulasın. 😌
00 Yorumla Adamın ismini duymam bile yetiyor 😕 siz düşünün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHer turlu hirsizligi sahtekarligi yap g**t sıkışınca yaşaaa Mustafa Kemal Ataturk. Ne guxel dunya Ataturk diye diye ulkeyi soyup soğana cevirdiler
05 Yorumla
Soran8 ayErdo da öyle kral bn CHP'li değilim ama aslada AKP'li olmam mesela
Cevap sahibi8 ayBende akpli degilim REISCIYIM. Tek tek hoplatiyo kucakta. Yok oyle yağma. Dubaide dogum partisi veren ailesi sokaklarda aniran kitle aferin herkese. Tam bir fiyasko. Sira ozgur ozelde silivride bir kisilik oda ayrilmis onuda alalim iceri.
Soran8 ayHahahah ben CHP'li değilim ekremci de değilim ama sen biraz görmüyorsun galiba gözlükleri cikar bak ülkenin haline ekonomi ye adalete sisteme
Cevap sahibi8 ayAdalet sistemini Reise degil bu kanunlari kim yazmişsa ona yüklen. Her b*kta reise atin tabi. Nsisl olsa baskan o dimi? Ayrica asgari ucret ilk defa dolar bazinda buralara geldi. Halk tv izlemeyi birakin da kafanizi kaldirin. Iyice Ayaklarda ezilmiş üzüme döndünüz. Ne sacmalayacaginizi sasirdiniz. Ayni Ekremin agzi zaten birde cehapeli degilim diyo kezi
Soran8 ayAsıl sen gör ülkenin halini Kızılay eski başbakanı kizo birini öldürdü serbest Arif Dağhan a alenen torpil yapıldı sana hepsini tek tek yazamam senin kafandan olan birine aşağıda sorun sordum neden diye onu oku öyle cvb ver
Evet, harika birisi. Köküne kadar sapliyor. Tam Türklerin hak ettiği bir çoban.
06 Yorumla
Soran8 ay?
Soran8 ay🤣 milletten ziyade %52 yüzünden cekiyoz
Soran8 ayDüşük zekalı olduklarını sanmıyorum sadece %52nin seçtiği ile yaşamak zorunda birakildi
Siyasetçilerin topundan vardiye amiri bile olmaz özel sektörde
01 Yorumla
Soran8 ayÖyle ama işte
8 ayEvet harika, uzaya ucuyoruz
07 Yorumla
Soran8 ayHangi uzay bdhhf
- 8 ay
Ne biliym çıkıyoz işte reis öyle diyor😂😂
Soran8 ay🤣🤣
- 8 ay
Reis reissss sjsnbdks
Soran8 ayJxjdjd bak ciddiye alip sana söven cikar şimdi nfjjf
- 8 ay
Sovsun boş ver yazık garibanlar sınırını cikartsin bu ülkede yaşamak yeterince stresli zaten😂😂
Soran8 ayYüce insan kendini feda ediyon hfjdj
8 ayBak hapise atar bizi
07 Yorumla
Soran8 ayYok beee
Soran8 ayburada da adami yoktur bfjfj
- 8 ay
Her yerden cikarlar 🤣
Soran8 ayYok be
Soran8 ayburada yoktur ya inşaallah ndjfjf
- 8 ay
Bakmissin ajan majan vardir
Soran8 ayYokbe ajanın burada ne isi var nfjfjf
8 ayÇoookkk öyle böyle değil
03 Yorumla
Soran8 ayYaptığı icraatları desene bi
- 8 ay
İroni ironi sakin ol😀
Soran8 ayKnka sinirler gergin şu ara ndnfjf
Gizli Üye(36-45)8 ayEvet húloğğğğğğğğ
03 Yorumla
Soran8 ayNiye mesela
Cevap sahibi8 ayNiyesi yok suvan ekmah yiriz reizi yidirmeyiz húloğğğğğğğğ
Soran8 ayJfjfjjfjf
Gizli Üye(36-45)8 ayCok memnunum Allah uzun ömür versin
01 Yorumla
Soran8 ayNe yapti mesela iki icraatı haric
8 ayBu site bunu konuşmak için çok fazla laubali
01 Yorumla
Soran8 ayNeden
8 ayO kim?
01 Yorumla
Soran8 ayMalum kişi
Olanı sorgularım
05 Yorumla
Soran8 ayGelen cvblara bak benim ncjfjf
Soran8 ayNC, bchf ben bide muhatap oluyorum düşün
Soran8 ayAma insanın zoruna gidiyor
- Gündem konusunda 965 cevap paylaştı.
8 ayeveeeeet
01 Yorumla
Soran8 ayÖrnek ver icraatlarını
8 ayHayır m
01 Yorumla
Soran8 ayHelal
8 ayYa nasıl bir isim nereden esti aklınıza
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvet
020 Yorumla
Soran8 ayTamam böyle devam et inşallah pahalılıkta zirveyi bulan tek ülke uğruyoruz o zaman da aç sesini bakalım ne oluyor
Cevap sahibi8 ayPeki aç mısın açıkta mısın?
Cevap sahibi8 ayOo sen buralara girersen işin içinden çıkamazsın iyi günler
Soran8 ayBen buralara baştan beri girdim bunu ben kabul etmedim isteseydim ben de şu an bazı yüzsüzler gibi gidip torpil kullanabilirdim hakkım olandan çok daha fazlasını alabilirdim ama ben bunu karakterime yedirmedim yediremem de bu yüzden part time çalışıyorum ve belki çok bir şey değişmeyecek ama en azından vicdanın rahat bir şekilde yatıyorum tabii şimdi sen torpil'e de gayet iyi dersin öyle bir zihniyetlisin neyse ya uğraşamam uza
Cevap sahibi8 ayBen de torpille hiç bir yere gelmedim sen uza insanları da bilip bilmeden yargılama
Cevap sahibi8 aySorundan da uzaklaştır bunu görmek istemiyorum deyip
Soran8 ayYok uzaklaştırmayacağım herkesin senin gibi zihniyetten birinin olduğunu tekrar görmesini istiyorum
Cevap sahibi8 ayBenim zihniyetim normal de seninkisi değil, birkaç olay görmüşsün diye hemen ortalığı velveleye götürüyorsun sen daha hayatta nasıl ve ne şekilde oyuncular var bunları bilmiyorsun ama neyse yeri değil burası
Cevap sahibi8 ayRica ediyorum sorundan uzaklaştır seninde yararına
Cevap sahibi8 ayÖteki sorunda hak verdim sana çok iyi bir düşüncedesin aslında ama bazen boşvermek gerekiyor bacım.
Cevap sahibi8 ay@KızlarSoruyor Bu elalemin annesine hakaret eden şahsı size bırakıyorum
Cevap sahibi8 ayBen seni Allah'a havale ettim istediğin kadar şimdi özür dilemeye çalış, gizli oluşum kullanıcı adımdan sallamasyon oluşundan dolayı ama sen anlamazsın boşuna anlatıyorum
Cevap sahibi8 ayHesabını da kapattırıcam
Cevap sahibi8 ayKimse benim anneme sövemez öteki tarafta helallesirsin yüzün varsa
Cevap sahibi8 ayBu parti meselesi de değil gel adam akıllı söyle kimsenin annesine sövmene gerek yok
Cevap sahibi8 ayAllah kitaba yazar ben kimsenin annesine küfür edemem.
Cevap sahibi8 ayGizli olsam ne olmasam ne ben doğruları söyledim sen ise zırvalamaya başladın
Gizli Üye(18-24)8 ayHayir
05 Yorumla
Soran8 ayHelal
Cevap sahibi8 ayGeberim gitsede Türkiye bir gün görse
Soran8 ayHerkes bu duayi ediyo nfjfj
Cevap sahibi8 ayAllah onun ömründen kesip bana versin
Soran8 ayAmin nfnfj
Gizli Üye(36-45)8 ayEvet
05 Yorumla
Soran8 ayNeden mesela
Cevap sahibi8 ayİzle. Anlamak istemesen de.
https://youtu.be/XS4UB2k3zac?si=l-A4PZX5wDLgDwcF
Soran8 ayBuna sadece senin gibi ülkenin sorunlarından uzak insanlar yer her ne ise atığın eğer baş örtüsü ise zaten sadece iki tane icraatı var sonrası hep sai
Cevap sahibi8 ayYazıp yazıp siliyorum da kapasiten kaldırmaz şimdi. Hadi sütünü iç uyu sen.
Soran8 ayYa he
Gizli Üye(36-45)8 ayHayırr
00 Yorumlamit buraya da gelmiş
01 Yorumla
Soran8 ayO kim
Yok baba
07 Yorumla
Soran8 ayOlan var reis
Soran8 ay🤣🤣
Soran8 ayNoldu
Soran8 ayBunu bi kitleye anlatamazsin
Gizli Üye(25-29)8 ayevet
028 Yorumla
Soran8 ayNesinden memnunsun mesela merak ettim saygı çerçevesinde anlatır mısınız
Cevap sahibi8 ayEn basit örnek vereyim kapalı bir kişisin bu şekilde miktim sen okula giremezdin
Soran8 ayTamam başka zaten iki icraatı var bi başörtüsü bi Kürtçe başka yok bu ikisi üzerine 23 yil seçilmesi saçma ülkeyi ne hale getirdi
Cevap sahibi8 aySağlık ve savunma
Soran8 aySağlık mi kendi doktorlarina gidin diyip yabancı uyruklulari getirmesi mi tsk komutanın kendisi için maket taşıması savunma mi aşağılama mi fjjfjfjfj peki ya ekonomi adalet
Cevap sahibi8 ayOksijen al biraz parasız isen o senin sorunun evet giden gitsin
Cevap sahibi8 ayÇapsız özgür söyle seçim zamanında söylemiş olduğu ne traktör ne de altınlar geldi sürekli kendileri götürüyor 250 bin tl karşılığı itfayede alımlar oldu 200 bin karşılığı özel güvenlik aldılar hepsi tek tek ortaya çıkacak bunların da hele hepsi sıra ile küçük belediye spor kulüpleri üzerinden nasıl rüşvet aldıklarıda çıkacak belge ve delil ile capsız cahapalılar sizi
Soran8 ayCahapa bdjfjdjd ya bi yazmayı öğren ilk ben chp iyi demiyorum ki oda AKP'de aynı yolun yolcusu diyorum jfjfj
Cevap sahibi8 ayseçmece gel vatandaş gerek seçmece bu
Soran8 aySen olabilirsin seçmece şey bağlanan maaşını aldin mi 😁😁
Cevap sahibi8 aysenin gibi torpil ile girmedim bir yere senin gibi gibi körü körüne cahapaya savunmuyorum senin gibi üç kuruşa muhtaç değilim kendi işletmemiz var senin gibi cahapaları iş vermek isterim ezmek için
Soran8 ayBdhdhdjjd cahapa bcnjfjfjfj kral benim babam AKP'li ve torpil yapıldığına alenen şahid oldum banada yapılacaktı fakat karakter meselesi ya hani kabul etmedim ki şu an bu yüzden part time çalışıyorum gerçi sen karakter den ne anlarsın hfjfjf neyse isletmem var diyon yoksa seninde mi vergi borcunu siliyor malum partili
Cevap sahibi8 ayCahapa siliyor yerden bitmeler
Cevap sahibi8 ayCahapada 250 bin tl ci itfayede kadrolu işe aldılar catır catır 200 bin tlci güvenlik aldılar catır catır İzmir'de küçük ilçelerden alıp kaydırma yapıyorlar cahapalılar
Soran8 ayKoç holding i cahapa mi siliyor ya bi yazmayı ogren jfjdjd
Soran8 ayCahapa nxnjdjd
Cevap sahibi8 ayCahapaa siler torbalıda ceza az yazmak için ne kadar indiri gandi yapmış bak bi cahapalı başkan
Cevap sahibi8 ayülekye bir gram faydası olmayan aksine takoz olan parti cahapa
Soran8 ayŞimdi bak sana birkaç tane soru soracağım bunların cevabını verirsen daha da bir şey demem ve altını çiziyorum ben CHP'li değilim
Soran8 ayMadem AK parti bu kadar iyi neden milyonlarca mülteciyi kabul edip Avrupa'dan para kabul etti karşılığında neden iklim kanununu kabul etti neden Zonguldak ormanın belli kısmına orman olmaktan çıkardı neden yanan ormanların bazı yerlerine otel kuruldu ağaç yerine neden okullarda bir öğün yemek öğrencilere çok görülüp kabul edilmedi neden kendi vatandaşı olan öğrencilere yardım etmek yerine yabancı uyruklu üniversite öğrencilerine yardım etti neden depremde korona'da toplanan paraların net olarak hesabını vermiyor neden çadır satan eski Kızılay başkanına hapse atmak yerine başka bir göreve koydu neden eski Kızılay başkanının kızı cinayet işlemesine rağmen ceza almaktan ziyade kısmi beraat aldı neden Arif Dağhan canlı yayında torpil yaptı neden ülkede ihracat edilen ve kabul edilmeyen meyve sebzelerin Türkiye'de satıldığına dair araştırma izni reddedildi neden 15 Temmuz araştırılmasına karşı çıkıldı neden fetö ile yan yana olan sayın cumhurbaşkanı bunun bir açıklamasını yapmadı neden dolar iki Türk lirası iken Türk lirasına yükseldi neden bir ev bir araba bu gençliğin hayali oldu neden ülkedeki doktorlara giderseniz gidin deyip yabancı uyruklu Doktorlar getirildi neden bebek katili tepesinin bir kısmının serbest bırakıldı neden kadın cinayetleri bu kadar artarken idam getirilmedi neden meşret alan ihanet görevlisi görevden atılmadı neden oluşan depremden sorumlu bakanlıklardaki bakanlar işten atılma da neden bu ülkeden 15 yaş grubu çocukların okuması gerekirken ekonomik sebepler yüzünden çalışmak durumunda kaldı neden Suriye'de evler okullar yapılırken ilk önceliği Kendi ülkesine vermedi neden Suriye'de yaptığı o kadar şeye rağmen Suriye dolar ve pasaport karşılığı giriş kabul ediyor madem orayı biz fethettik sayılır neden fethettiğimiz yere pasaportta gidiyoruz neyse neden Suriye bizden ihracat meyve sebze almıyor neden anlaşmayı diğer ülkelerle yaptı neden ülkenin bu kadar krizde olmasına rağmen saray yıllık milyar harcama yapıyor ve her yerde saray yapılıyor
Soran8 ayVe daha sayamadığım birçok şey var aklıma gelmeyen bunların cevabını ver neden madem bu kadar akp'lisin bunların cevabını bilmen lazım
Cevap sahibi8 ayDünyanın her ülkesinde mülteci var ve kabul ediyor iklim kanunda istediğin zaman çıka bilirsin her yer orman madenler daha önemli ben yanan yerlerin otel olduğunu görmedim gelişmil ülkede ya da gelişmekte olan hiç bir ülke okulda öğrenciyi yemek vermez vermek zorunda değil daha sınıfı ve laobaları temizletenler var çatır çatır veriyor Deprem olan yerleri git bak bakalım bir kere baştan şehir kurdular Yangında evleri yanıns köylünün oralaro git baştan yapıp ev verdiler takoz gezi olayında iki ağaç için popon yırtanlara sor nasıl bir eğlem yaptıklarını bak çalışan evde alır arabada giden gitsin tutan yok suriyeden önce sen kktc bile öyle almıyor değil alıyor şu anda sıcaktan dolayı beyaz et almıyor tapınak yapıldı ülke kirizde iken
Cevap sahibi8 aycahapayı bana anlatma yıllarca cahapanın şakşakçılıgını yapmış bir aileyiz biz gerek yok anlatmana senden daha ıy biliriz deyoslark
Soran8 ayDünyanın her yerinde mülteci var fakat bu mülteciler o ülkenin kurallarına uyuyor yanan yerlerin otel olduğunu görmemişsin istersen git yanan yerlere bir bak milletvekilleri 200 TL'ye 300 tl'ye fıstık gibi menüler yerken bir öğrenciye yemek çok mu görülüyor kusura bakma vermek zorunda çünkü o çocuklar bu ülkenin geleceği deprem olan yerlerde Hatay gibi yerlerde gidip bakabilirsin kaç yıl geçti üstünden ve bu ülkenin ilk önceliği kendisi olması lazım Suriye gibi 2 sınıf bir ülke değil
Soran8 ayVe sana tavsiyem ilk bir okul oku istersen hani okuma yazmanı gerektirirsin belki iyi gelir
Cevap sahibi8 aySenden fazla gittim depremde yıklan yerleri gayet güzel yapıyor ilk önce insanların kendini bakması lazım elektirik su gibi vb ödememek için hala orada kalıyorlar vermek zorunda değil hangi ülkeye gittin de uyduklarını gördün de 2 sınıf ülke görmemişsin daha daha önce tek parti dönemimde koltuk kavgası vardı hala aynı zihney koltuk kavgası var adamlar diyor ki savunma sanayinden çekilcez düşünceye bak zihniyet bak bunlar işine gelemdiği zaman darbe yapan kişiler hep metropol köye gittin mi de hiç yazın sıcakta gel bir kere lağım kokuyor
Cevap sahibi8 ayCahapa çamur çukur takozcular
Soran8 ayAy boşuna dememişler AKP'li birine bir şey anlatmak beton duvara bir şey anlatmak kadar zor neyse amca git işine
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar