2 hafta oldu Düşmedi Biri hakımda sözlü şikayetçi Oldu Ama Beni ifadeye bile Çagırmadılar
Hiç kimse aramadı
Hiç kimse aramadı
Cevap
2Cevap
etsede savcı şikayetı haklı bulursa dosya acılır öyle işteyen isteye dosya acamz delili feln varsa sana herturlu uladırlar merk etme ifadeye cagrılırsın
Abi e devlete Düşmemiş Baktım kimse beni Araması olay üzerinden 2 hafta geçti Biri bana hakaret etti bende ona hakarett ettim
kayıtmı aldılar ki şikayt etsın e zaten oda sana etmş bu druöda hifib senimşikayt edipte basınımı agrıtacak ki hsksız cıkrsa dosya masrafı kıtlerler haksız yere şikayt ettı dıye ki etsede adlıyeler tıklım tıklım hemn gelmez belki hiç gelmz biton olaılık var adaletımz öyle tıkır5 tıkır işlemiyo hiç biley cıkmaz saçma sapn seyler ya benm mahllemde torbacı var nerelere kımlere ulsstk sikayet ettık iki senedir torbacıyı almıyorlar mahlleden kendi sulh mahkemm var okdr basıt bir drum 6 yıldr sürüyor dosya ansıklobedı oldu sen buna kafayı takma
Abi Arabayla Drift attım sola Dönerken Araba biraz öne zıpladı oda Bana küfür etti Bende aşıgıya İnip sen benim Kim olduğumu biliyormusun dedim (kendimi savunma Amaçlı) başkada bir şey yok
Bana küfür etti ilk önce ben Arabada indim
Abi bana küfür etti öyle araçtan indim Drift cezası yedim ödedim
Ama mahkeme açıldıgına dair Bir bilgi yok elimde 2 hafta oldu
Polis sadece neden drift Attıgım için ifade aldı sonra saldılar
Polis ekip arabasına binerken seni şikayet etmiş bir şey çıkmaz dedi hastaneye gittik sonra ifade alıp bıraktılar Avukatım zaten Takip ediyor bir sıkıntı olsa Bana ulaşırdı diye tahmin ediyorum net bilgi lazım
Açıldığı an düşer. demek ki uğraşmamışlar bile , şimdiye e devlette görürdün ve ifadeye cagirilirdin
Siz nerden biliyorsunuz
2 hafta diyon kanka
Olayın olduğu gün polis benim ifademi Sadece ne için drift attıgım için Aldı Onun harici Tartıştıgım kişiyle ilgili ifade almadı neden tartıştın falan diye sormadı neden drift attın dedi yolda giderken araba kaydı dedim
Dava dosyası 3 4 güne düşer yazıyor internet te
Tartıştıgım kişi sözlü şikayetçi oldu bende ondan şikayetçi oldum bunun için ifadeye falan çağrılmadın
Ne yaptın merak ettim
Driftt attım
Çok beklersin daha
Niye
Geç işliyor süreç
Düşşe 2 haftaya düşerdi diye tahmin ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
E-devlet üzerinden dava dosyasının görüntülenmesi süreci değişkenlik gösterebilir. Şikâyet sonrası sürecin başlatılması bazen zaman alabiliyor. Dosyanın savcılığa ulaşması, inceleme yapılması ve dava açılması için gerekli prosedürler var. Eğer seni ifadeye çağırmadılarsa, olay henüz ön inceleme aşamasında olabilir. Sürekli kaygı duymak yerine, bulunduğun şehirdeki adliyeye gidip bilgi alabilir ya da bir avukata danışabilirsin. 🎯
Peki, bu duruma dair daha önce bir deneyimin oldu mu? Eğer olduysa, bu süreci nasıl yönettin? 🖊️