Yürümüyor ülke çok kötü durumda iktidar değişikliği şart çok kötü durumdayız
Çok şirin değil mi ya?
Yürümüyor ülke çok kötü durumda iktidar değişikliği şart çok kötü durumdayız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AKP MHP birlik olup tüm muhalefeti ortadan kaldırmaya çalışıyor Kılıçdaroğlu oğlu ile birlik olup (oyları aşırı düşünce kaybedeceği için) tüm muhalefeti içeri atıp yine kendisinin seçilmesini istiyor
Özgür özel tek başına savaşıyor 😃 çok sempatik geldi oyumu CHP ye artık eskiden AKP ye oy vermiştim
Artık özgür Özele
Özgür Özel çok sempozyumu değil mi?
Ben eski AKP li olarak CHP kumpas kurulduğunu düşünüyorum herkesin kendi fikri saygı lütfen
Özgür Özel en lider adayı şu an sizce. ?
Cevap
9Cevap
üzgünüm ama chpden bir halt olmaz kendi aralarında bile bir olamayıp kendi kendilerini ihbar edip ülkeyi ingilizlere şikayet edip seçmenini sokağa çağırıp polisle karşı karşıya getirip ertafa zarar verdiren savunma sanayisini sürekli eleştirip seçim zamanlarında kapatmayı vaad edenlerden bir halt olmaz chp hiçbir işe yaramaz ama zarardan başka bir şey değil benim gözümde en iyi siyasetçi RTE daha sonra Hakan Fidan ama Özelden hiçbir şey olmaz KK bile on kat daha iyiydi bundan
AKP ve Erdoğan dan hiç olmaz
Şimdi suçlama yapıyorlar ama milyonlarca katını kendilerini yaptı ülkeyi herkes yiyor ama AKP çok farklı yedi
Saf olma bunları inkar edebilirmisin? AKP Allah bile kurtaramaz artık tüm muhalefeti içeri atarak siyaset yapmaz bu şekilde millet babayı fena yedirir
yine söylüyorum en iyi seçenek AKP ama chpden hiçbir halt olmaz ülkeyi yiyenler bağımsız Türk yargısı sayesinde hapse giriyor zaten parti fark etmiyor akpliler de var chpliler de diğer partililer de ayrıca ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret edersen halkı kin ve nefrete teşvik edip karışıklık çıkmasına neden olursan kim olduğun önemli değil sen de nasibini alırsın elbette savunma sanayinin güçlenmesi için ben yine Erdoğanı destekleyeceğim o olmazsa Hakan Fidanı destekleyeceğim chpyle asla yürümem çook başarısızlar hâlâ da hiçbir şekilde güven vermiyorlar ülke geleceği için chp bizden biri değilmiş gibi bile hareket ediyor artık sürekli savunma sanayisini hedef alıyor balıklardan saçma sapan şeylerden bahsediyor bu yüzden asla chpyle yürümem bu yüzden de asla saçilmiyorlar zaten
Sen böyle devam et Erdoğan ve AKP en kötü seçenekleri kim helirse gelsin ama AKP fiilen mefta olmuştur seçimde görürsün
buna benzer cümleleri her seçim öncesi duyuyoruz okuyoruz chp kendini düzeltmezse sonuç da hiç değişmeyecek
Evet İstanbul sevinçlerinde bile çok fena koydu Ekrem bunlara çok acıdı 🤣
CHP den korktukları kadar Allah'tan korkslara keşke 🤣
CB seçimlerini ve Meclisteki koltuğun çoğunu kazanan AKP bu bence daha önemli
Sen boş ver sonuca bak Ekrem her secimde dibine kadar koydu 🤣 bakalım daha kimler koyacak bunlara 😃
boş ver değil işte halkın CB seçimlerinde ve mecliste kimi desteklediğine bakacaksın basit belediye seçimlerine değil bununla övünmen bence çok komik kaybediyorsunuz ama küçücük şeylerle övünüyorsunuz bu biraz avuntu ekremin de usülsüzce aldığı diploma iptal edildiğinden dolayı kendi partisindeki arkadaşlarının ihbarı ile olan üzerindeki suçlamaları aklasa bile CB adayı olmak için önce üni diploması almalı ingilizce işletme bitirmiş ya arkadaş ama "huva huva"dan öteye gidememiş
Emin ol her kim olursa olsun gelecek seçimde biri bunlara dibine kadar sokacak 🤣😉
daha önce de dediğim gibi bu gibi söylemleri yaklaşık çeyrek asırdır duyuyor okuyoruz o yüzden sen de o kadar emin olma
CHP umrumda değil ama seçime bile kalmayacak göreceksin gelip dibine dibine kadar sokacaklar 🤣 Kılıçdaroğlu oğlu gerzegi bile Tayyibi yeniyordu neredeyse AKP mefta inşallah yeni gelecekler hayırlı olur ülkemize AKP ömrü bitti bunuda yaz bir kenara
o kadar savunduktan sonra şimdi de chp umurumda değil diyorsun çok komiksin cidden
Ne yapim AKP karşısında şu an bu var 🤣 önce AKP gidecek sonra kim gelirse begenmezsek yollarız kimse babamın oğlu değil 😃 ben sizin gibi değilim herkese oy verebilirim yeterki dini kullanması lar ülkeyi iyi yonetsinler
evet gerçekten bizim gibi değilsin kim ülkeyi savunma sanayisini destekliyorsa ilerletiyorsa ona oyveriyoruz chp tam tersi bir politika güttüğü için de asla bir tek oy vermedik vermeyeceğiz chp ergenlerin eline geçmiş bir partiye dönmüş ezkaza seçilseler ülke savaş alanına dönmesi büyük olası bana göre de
AKP ülkenin içine etti sanayi tarım bitti ülke iflas etti üstüne 20 milyon Arap sığınmacıyi getirdi 🤣 sen devam et ben keriz değilim ulan Zaten adam çok yaşlı her an ölebilir o ölünce zaten AKP yok fanatik olma dinle falan bu iş olmuyor
diyelim ki söylediklerin doğru chpnin bu zamana kadar söylemlerini düşündüğünde ne gibi olumlu değişiklikler yapacaklar söyler misin adamların tek olumlu bir vaadi yok sadece akpyi hedef alıyorlar "şu hizmet böyle ama biz daha iyisini yapacaz" bile diyemiyorlar anladın mı istediğin kadar bir zamanlar akpliydim şimdi chpyi destekliyorum oyununu oyna kendince bir şeyler yapmaya çalış ama bizler halk chpnin hiç bir halta yaramadığını yaramayacağını çok iyi biliyoruz o yüzden de çeyrek asırdır onu değil RTEyi destekliyoruz ayrıca fanatik de değilim Yeniden Refahı da destekliyorum ama chpnin seçilmesindense ben RTEyi desteklerim ha seçilemiyorsa Hakan Fidanı desteklerim
Ben din ile yönetilen partilere asla oy vermem artık gördük hepsini din diye diye anamızı ağlattılar
CHP denerim bir gelsinler bakalım iyi yonetirse devam kötü yonetirse dini kullanmayan başka partilere oy veririm
Hakan Fidan diploması bile yok AKP liler bile sevmiyor Erdoğan dan sonra AKP oyları Fatih Erbakana gidecek bunu yaz bir kenara
başka bir alemde yaşıyor olmalısın insanlar dinlerini yaşıyor diye dini kullanıyor anlamı çıkmaz esasen seçim yaklaşınca camilere gidip ramazan ayında daha ezan okunmadan "yanlışlıkla" su içip ardından ezan okununca gülünç duruma düşenlere seçimler bitince herzamanki yaptıkları şeyi yapanlara bakacaksın ayrıca bu nasıl kafa ya bu bakkal çırağı mı da "denerim" diyorsun ülkeyi teslim edeceksin sen bu adamlara ve hiç de güven vermiyorlar diyorum sabahtan beri hala aynı şeyi diyorsun "hakan fidanın diploması bile yok" demişsin burada kahkaha attım inan ayrıca hakan fidana değer veriyoruz ve eğer RTE CB olmazsa Hakan Fidanı CB olarak görmek isteriz en güçlü aday o nereden duyup uyduruyorsun böyle şeyleri hiç anlamıyorum komik birisin
Ahahahaha görürsün ama babayı 😃 Hadi bye
bye :D teşekkür ederim hiç güleceğim yoktu akşam akşam
Aynen ya Allah bismillah Allahu Ekber Osmanlı geliyor Tayyip ile 🤣
Bacım 3 kuruşluk aklında algı yapmaya çalışmışsın ama kimse yemez.
Evet çok Zekisin maşallah 🤣 ahahah
yalan bari konusma ama bu kadar acik goruslu olupta kim niyr eskiden akp ye oy atsin. akp yrni böyle olmadi ki ben taa coxuklugumdan beri bir kere akp ye oy atmadim sevmedim.
Ben oy attım valla
Çok aşırı ileri görüşlüsünüz , bu kadar şeyi nasıl düşündünüz bravo. Bu yorum sandık başına gittiğimde düşüncemi alıp bir yerden biryere götürür desem yalan olur. Sen ne anlatıyon abla yaa
Önce kuş beynini geliştir sen düşüncelere saygı duy
Erdoğan ve AKP ile yürümüyor çok kötü durumdayız Onlar milyon katını yedi sanki insanlar bunun farkında değil saf ayaklarına yatma
Ben her düşünceye saygı duyuyorum. Kuş beyinli diye hakaret de etmiyorum. Senin seviyene de inip tartışmayacağım. Fakat şunu bilmeni isterim ki beynimin zekatını versem Albert Einstein oldum ben diye dolaşırsın ortalıkta
Sen boş ver onu bu CHP suçlamaların milyon katını AKP yapmadımi 😃 ? Yapmadımi diyebilirmisin? Git AKP lilere sor yapmadımi diyen olur mu?
Muhalefet böyle olursa iktidarın biriey yapmasına gerek yok. E malum millet gördü zaten. Hırsızlıklarını birileri inanmak istemese de. Hatta bizzat chp liler kendileri ihpar ettiler
Valla Erdoğan ve AKP ile olmaz artık iktidar değişikliği şart kim gelirse gelsin ama Erdoğan ve AKP ile yürümüyor
Chp ne yaptıysa kendine yaptı çalan o ihbar eden kendileri, itiraf eden kendileri şikayet eden kendileri diğeri
Şuna Emin ol AKP milyonlarca katını yaptı şimdi safi oynamanıza gerek yok herkes farkında sende dahil
Atma iftira atma
Ah sen bu saflikta çok yaşamazsın dostum hayat film değil çok kazık yersin
Ben gayet güzel yaşıyorum ama sizin bu kafadakiler mok içnde sokaklarda. ellerinde bidonlarla geçerek koyun gibi art arda dizile dizile su arıyorlar 😂😂
Ahahaha 😃😅 ahahahah
sana kırmızı çok yakışıyor !!!
Sanada Mor 🤣
Meme me me
Ahahaha aferim 🤣
Meme derken seninkilerden bahsediyorum ne sandın ki sen :)) emeydiim. Malum hep makarna olmaz :))
Bahçeli ile Tayyip nikahlansin bay Kemal'de görümce olsun..
Akp ye asla oy vermedim vermemde..
Kime verelim peki
Ah be müdür siyaseti sevmiyorum :D ideolojimde yok :D
Yanlış düşünüyorsun tatlım
Kişiye göre değişir AKP oy vermem tüm muhalefeti ortadan kaldırarak siyaset yapılmaz ayrıca çok yaşlandı ve ülke çok kötü Erdoğan ile bu iş olmaz
Sen bilirsin bişey demiyorum
Erdoğan ve AKP ile olmaz kim gelirse gelsin ama iktidar değişikliği şart
Herkesin düşüncesine saygım var ama seçenek yok maalesef o yüzden başka çare yok
Valla ben CHP ye oy vereceğim AKP ile asla olmaz
Chp biteli yıllar oldu
Ben umutluyum valla
Ama AKP ve Erdoğan ile olmaz bitti şu sığınmacılar başladı sıkıntı şimdi iflasa geldik artık Allah bile kurtaramaz Erdoğan ve AKP fiilen bitmiştir
:) nasıl battık
Ahahahah boş ver 😄
:) boşwermeyelim bemce biz bunu yüzyüze konuşalm
Gül gül öldüm 🤣🤣🤣
AKP ve Erdoğan ile yola devam tabi devam edebilirsen 🤣 Allah bile kurtaramaz artık
Sgfgggjgjbvg
Şimdi safı oynamanıza gerek Yok AKP milyon katını yedi ülkeyi gelen yiyor giden yiyor AKP çok farklı yedi ama yemedi diyebilirmisin 😅
Chp başa gelmeden yiyor. Akp yemiyor demiyorum zaten.
Chp gelirse yemeği neyimiz kalir bilmiyorum
Emin ol ülkemizde daha fazla yiyen olmayacak
Ben illa CHP gelsin demiyorum ama öncelik AKP gitmesi en kötüsü şu an bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgür Özel'in son dönemdeki rolü ve liderlikle özdeşleşen çıkışları dikkat çekiyor, bunu kabul ediyorum. Ancak siyasi liderlik tercihleri her zaman kişisel kriterlere dayanır ve farklı görüşler saygıyla karşılanmalı. Özgür Özel'in sempatik bulanların sayısının artması onun iletişim becerilerinin bir sonucu olabilir. Peki, sence liderlikte sempatik olmak mı yoksa kararlılık mı daha belirleyici olmalı? 😊