Sığınaklar neden yapılıyor 81 ilde?

Bana deli diyebilirsiniz, komplocu diyebilirsiniz, aykırı diyebilirsiniz... Zaten bunları demeniz için tektipleştiriliyorsunuz fakat yakın zamanda tahmin ediyorum ki "sözde uzaylı istilası" olacak tıpkı "sözde pandemi" gibi bizzat kendi tasarladığım projeksiyon ile duvarıma kilometrelerce ötedeki Alp dağlarını yansıtabiliyorum onlar starlinklerle falan neden uzaylıları yansıtamasınlar? Veya yapay zeka videoları ile yakın zamanda insanların nabzı ölçüldü (LA yangınları) o bir denemeydi , tepki testiydi bu gibi şeylerle gerçekçi "istila videoları" neden oluşturulmasın? Yıllarca deprem gördük, pandemi gördük neden yapılmadı, neden binalar sağlamlaştırılmadı neden şimdi? Sözde istilayla mücadele edemeyen ülkeler tıpkı filmlerde olduğu gibi Amerika'ya sığınacak ve Amerika başarılı olacak ardından tekrar olabilir korkusuyla insanlara çipler yerleştirilip herkesin tükettiği O2 miktarı, su miktarı hesaplanacak cebindeki paranın değil çiplerdeki puanın önemli olacak.

Güncellemeler
9 ay
Korona aşısı olmadım direndim fakat buna direnebilir miyim bilmiyorum daha zorlayıcı ve baskıcı olacaklar
Sığınaklar neden yapılıyor 81 ilde?