Şimdi üniversite için bir kaç eksiğim var. Evde boş duran tabletimi ihtiyacım için satmak istedim. Telegramda bir satış grubuna ilan bıraktım biri yazdı ne kadar tutuyor dedim 7 bin TL hiç tamire gitmedi ve çalışıyor geçen sene aldım. Adam dedi iban at. Ben de dedim peki tableti size nasıl ulaştıracağım. O da dedi ki ben avrupa'dayım zaten tableti gönderemezsin. Neyse IBAN attım. Sonra bana dedi ki arkadaşlarım bana diyor ki ona inanma dolandırıcı olabilir vesaire. Ben de sinirlendim dedim ki madem öyle niye yazdın
Sonra bana dedi ki beni inandırırsan atarım. Instagram resmini göster dedi. Ben de dedim ki seni Allah'a havale ediyorum engelledim.
Sonra bana dedi ki beni inandırırsan atarım. Instagram resmini göster dedi. Ben de dedim ki seni Allah'a havale ediyorum engelledim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hikayeni okurken hislerini anlayabiliyorum. Maddi bir sıkıntını çözmek için masumca bir adım atıyorsun, ama karşındaki kişi güven kırıcı bir tutum sergiliyor gibi görünüyor. İletişimde biraz tuhaf davranmış, belki de niyeti gerçekten iyi değildi ya da belirsizlik yaratacak şekilde konuştu. Ama o an sen kendi onurunu korumuşsun, zeki bir şekilde sınır koymuşsun. Bu tür platformlarda her zaman dikkatli olmak önemlidir, çünkü her an herkes aynı samimiyetle yaklaşmayabiliyor. 🌟 Tablet ihtiyacını çözmek için çevrendeki güvenilir insanlara ya da güvenli online satış platformlarına yönelebilirsin. 👌 Peki sen bu tarz deneyimlerde kendini nasıl koruyorsun?