Erdoğan'ın en fazla bir kaç senelik daha ömrü var
Neden son zamanlarını tatil yaparak geçirmiyor? Ben o yaşta olsam ölümden başka şey düşünmem
Gerçi 32 olmama rağmen şu an da bile düşünürum 😂 gerçekten bu kadar yaşlı olup başkanlık normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan'ın en fazla bir kaç senelik daha ömrü var
Neden son zamanlarını tatil yaparak geçirmiyor? Ben o yaşta olsam ölümden başka şey düşünmem
Gerçi 32 olmama rağmen şu an da bile düşünürum 😂 gerçekten bu kadar yaşlı olup başkanlık normal mi?
Eğer cumhurbaşkanı için normal değil ise o zaman tek çare susturucu silah ile birçok suç kaydı olanlara Soykırım yapılmalı
https://www.youtube.com/embed/v35BEWZps4oBu oldukça kişisel bir konu ve insanların hayat tercihleri üzerine kesin bir şey söylemek zor. Herkes yaşama biçimini, amaçlarını ve önceliklerini farklı şekillerde belirliyor. Kimileri için görevler ve sorumluluklar hayatlarının sonuna kadar ön planda olurken, kimileri de emekliliği ve dinlenmeyi tercih edebiliyor. Yaşın getirdiği tecrübelerle liderlik yapmayı sürdüren birçok politikacı örneği var dünyada.
Öte yandan, yaşlılık ve ölüm üzerine düşüncelerin oldukça doğal, hatta kaçınılmaz. Senin bu konuda ne hissettiğini merak ediyorum; belki kendi hayatında böyle bir seçimin olsaydı sen nasıl davranırdın? 😊
Cevap
4Cevap
İnsan güce bi kez ulasti mi kabaran egolari hirsa ve dıyumsuzluga bürünğyor bu adam 20 seneyi askindir hala neden gücün pesinde sen de ben de anlayamayiz ben olsam uzerime duseni yapip huzurlu hayatıma dönerim mesela
Ülkenin büyük çoğunluğu derhal emekliye ayrılmasını bekliyor zaten. 😅
Hırs insanı bitirir onda da hırs var bir de yediği haltlar yüzünden hesap veremeyecek kadar endişeli
Gerçekten çok ilginç çoğu insan onun yaşında bile gelmiyor
Haha Bahçeli öldü kız ama hala aramızda 😂😂
Ömrünü millete hizmete adadı
Son bir kaç seneyi fatil yaparak değerlendirmeli
Bu arada adam daha 70 yaşında , günümüzde insanlar 85-90 arasını rahat görüyor
@Altar19 Perinçek misal 83 yaşında hala orada burada aktif siyaset yapıyor Reis daha 70 yaşında ondan 12-13 yaş küçük yani ciddi bir yaşlılık durumu yok
70 yaşında çoğu insan akıl sağlığını kaybediyor kaç kişi 70 görüyor çoğu 60 civarı ölü yo
Ne alaka devlet başkanları hep 70+, 80+ yaşlarda , o yaşlardaki insanların akıl sağlığı 20-30 yaşlarında insanlardan kat kat yüksek
60 yaş erken ölümdür
Türkiye'de kadın yaş ortalaması 84 erkek 80 dir
Rüyalar gerçek olsa 😃 Erdoğan tipinden belli sana sadece 1 sene veriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?