Chp nin hiçbir şeyi düzgün yapamaması?

Ben bunu paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Çünkü bu saçmalıkların dile getirilmesi gerekiyor.

Bak aga kütüphane kullanıyorum tamam mı? Yakınımdaki kütüphanelere gidiyorum. Hepsi Chp nin yaptırdığı kütüphaneler. Dosya kaydedilmiyor. Flashta bile kaydedilmiyor. Bir sebil bile yok. Bir karton bardağı çok görüyorlar. İnternete girmek için internetin olması gerekiyor.

İsmek eğitimi alayım dedim. Kayıt oldum uzaktan eğitim diye. Bir müşteri hizmetleri diyor mail atılacak ordan izleyeceksin. Günlerdir bekliyorum mail yok. Tekrar arıyorum sistemden izleyeceksin girip diyorlar.

Sisteme girmeye çalışıyorum. Giriş yapabilmek için İstanbul senin şifremle girmeye çalışıyorum. İstanbul senine yönlendiriyor. İşi yokuşa sürmeyi seviyorlar. İstanbul senine giriyorum “onayı tıklama” bile koymamışlar, sürgüleme koymuşlar. Hahaha. Abi sorununuz ne? Niye bu kadar uğraştırıyorsunuz.

10 kere denedim. Giriş yapamadım. İsmek eğitimi için 153 ü 6-7 kere aramışımdır. Genelde farklı bilgilendirildim. Bir de bunlarla sürekli telefonda konuşuyorsanız bir şeylerin cringe olduğunu fark etmişsinizdir belki de.

Her aradığında adınız şu mu diyor? Halbuki adımı görüyor orada. Yok nerden arıyon? (Uzaydan). Vatandaşlık kaydı oluşturacakmış. Aman ne gerekli ne gerekli. Kendi çıkarttıkları gereksiz saçmalıkları soruyorlar. Hiç de önemi olmayan bir teferruat. Bu numara size mi ait bla bla bla. Gereksiz saçmalıklar.

Hepsi cringe sorular. Manipülatifler. Rahatsız edici. Bir tek annenin kızlık soyadının ilk iki harfini sormaları belki mantıklı sayılabilir dicem ama bankalar bile bunu sormuyor. Bunlar genelde bir işlem yapılınca sorulmalı. Mesela şifre değiştirme, ya da özel bir hesap bir şey açılacaksa.

Benim 153 ü aradığımda bu tarz gereksiz soruların sorulması hem cringe, hem saçma, hem de gereksiz. Telefonu kapatma noktasına gelince de 16 milyon için çalışıyoruz deyip robotik saçma bulduğum bir başka cümle ile kapanış yapıyorlar.

Metrolarda sürekli yürüyen merdivenler bozuk oluyor. 153 şikayet kaydı konusunda iyi çalışıyorlarmış gibi gezici araçla dolaşıyorlar. Aslında kalite açısından geri dönüşleri değerlendirseler bu yaptıkları mantıklı. Ama 153 çözüm merkezi değil, çözümsüzlük merkezi.

Hiçbir şeyi çözmüyor. İsterseniz şikayet kaydı oluşturabiliriz diyorlar herhangi bir hata, sorun, sistem hatası vs ile karşılaşınca, gelmesi gereken otobüs gelmeyince vs. Ama dediğim gibi şu ana kadar hiçbir şeyi çözdüklerini görmedim. Aynı saçmalıkları devam ettiriyorlar. Ben işimi gücümü bırakıp belediyenin işleri ile mi ilgilenicem

Chp yi eleştirince akp li zannediyorlar. Chp yi eleştirince yanında akp yi de eleştirmen gerekirmiş gibi. Merak etmeyin ben hepsini eleştiriyorum. Bana göre sorun partilerde değil. Halkın cehaletinde.

Akp nin ekonomiyi batırması, binlerce imam hatip açması, imam hatiplilerin liselere girişte çok fazla şüpheli birincilik çıkarması, torpille girip HİÇBİR iş yapmayan ve maaş alan memurlar, adaletin çökmesi bunların farkındayım.

Ama akp nin hataları, chp nin doğru, düzgün ve normal bir parti olduğunu göstermiyor. Anlatmaya çalıştığım mesele bu.

Sisteme 0 dan kayıt oluşturup, eğitimi tamamladım. Şimdi de günlerdir sertifikamı alamıyorum. 153 ismek e konunun yetkilisi olmayan elemanları koymuşlar. Halkla ilişkilere şikayet kaydımı iletmişler ve halen sertifikam yok

Akp ye tek adam rejimi eleştirisi yapan parti 153 ismek bölümüne çağrı merkezi elemanı koymuş, şikayetler de PR’a gidiyor. Sistemden direk yetkiyi 153 ismek bölümüne vermeleri gerekiyor. İnisiyatif konusunda güvenmeleri gerekiyor. Bu güvensizliğin kimseye faydası yok.

Güncellemeler
9 ay
Ben işimi gücümü bırakıp belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini mi öğreticem birilerine? Bu, işinin ehli olmayanların bir yerlere geldiğini gösterir. Bunun nedeni eğitimsizlikten başka hiçbir şey değil.

Neden hiçbir işi düzgün yapamıyorlar?
Chp nin hiçbir şeyi düzgün yapamaması?