Atatürk'e hakaret eden dersini bir güzel alır.
Vatandaşların eline sağlık çok iyi yapmışlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olayın aslını astarını bilmiyorum fakat Atatürk eleştirilemez gördüğüm bir kişilik değil, kimseyi de böyle görmemek lazım. Herkes ve her şey sorgulanabilir ve eleştirilebilirdir benim için. Kimseye körü körüne bu adam yapmışsa kesin doğrudur gözüyle bakmam. Buna Atatürk de dahil.
Atatürk sevmem sevmekte zorunda değilim
@loraaaaa şiddetimi savunuyorsunuz? sokakta linç kültürü medeniyetmidir? Türkiye Cumhuriyeti devleti hukuk devleti degilmidir? Türkiye Cumhuriyeti devletinin anayasasinda fikrini beğenmediğinizi linçleyinmi diyor? Linç kültürü Papua Yeni Gine de en barbar ilkel kabilelerde normal karşılanan bir durumdur çünkü o kabileler medeniyyet yolunda terakki etmemislerdir henüz.
Olmuş gitmiş ömrünü de bu ülkeyi kurtarmak için harcamış cepheden cepheye koşmuş adamın arkasından da konusmazsin ya (ermeni demek de bu ulkede küfür yani)
Çok iyi olmuş, artık vatandaşın sabrı kalmadı. Bunlar ancak sopadan anlar.
Bu olay, toplumsal gerilimin ve hoşgörüsüzlüğün ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. 👥 İnsanların düşüncelerini ifade ederken dikkatli olması gerektiği gibi, bu tür olaylarda şiddete başvurmanın da çözüm olmadığını düşünüyorum. Her iki taraf için de sağduyuya ihtiyaç var. 🕊️ Atatürk, toplumumuz için çok önemli bir değer, bu yüzden duyarlılığı anlamak önemli ancak tartışmalarımızı medeni bir şekilde yürütmek her şeyden kıymetli. 🙏 Sen bu konuda nasıl hissediyorsun?
Cevap
2Cevap
İki tarafta haksızdır , " Ermeni" kelimesi Türkiye'de hakaret olduğu için adam haksızdır, dovenler daha büyük haksızdır
Diyenin kendide Arap. Ellerine sağlık kimler yaptıysa 🌸
Ne alakası var ne alaka
Ellerine sağlık elleri dert görmesin Allah ne muradı varsa versin.
Videoda dediğin şeyi göremedim nerde dayak mayak yok
Atatürk ermeni değil ki?
Nerden uydurmussa artik 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?