Atamı çok seviyorum
Atamı seviyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
5Cevap
Kendim dışında kimseyi herkesten çok sevemem Hamdullah
Atatürk olmasaydı kendini sevme Fırsatı bulamayacaktin çünkü olmayacaktin.
Şeyhine tapan müritten farkın olduğunu mu düşünüyorsun delikanlı :d
Bağnaz ve yobaz kafadan sıyrıl, insanları tanrı olarak görmekten de vazgeç. Herkes olmasa herkes bir şekilde olurdu, kimse kimseye varlığını borçlu değil, olamaz da. Atatürk'ün bu ülkeye üstün hizmetlerinin olması, seni yoktan var ettiği anlamına gelmez. Bu yobaz kafalarla savaşarak geçti adamın ömrü, sen adamın adını kullanarak yobazlık yapıyorsun aferin :d
Ben sevmiyorum fikirlerini de benimsemiyorum
Sebep?
Sevmek gibi bir zorunluluğum yok ki kendi hayat görüşüme ters gelen icraatları ve devrimleri var. Atatürk'ü sevmek gibi bir zorunluluk topluma dayatılamaz herkesin kendi düşüncesi
İyide o sıradan biri değil ATA - TÜRK yani her Türk'ün atası , bu ülkeyi kurtaran kuran inşa eden bugün Afganistan olmaktan kurtaran kişi o yani bir insan nasıl atasını sevmez anlamamakla birlikte saygı duyuyorum
Anlamana gereksinim duymuyorum kardeşim ben de saygı duyuyorum ama her şeyde kitaplarda anlatıldığı gibi değil tarihe hakim olmak lazım. Ayrıca senin yaptığın diktatörlük.. Atatürk demokrasi derdi ben de demokrasi adı altında düşüncelerimi söylemekte hürüm ve herkes buna saygı göstermeli. Ankete sevmiyorum şıkkı da ekleyebilirsindin daha demokrat bir anket olurdu sonuçta sevmeyen kişilerin de görüşü görüştür
Her şeyden çok sevmiyorum ama seviyorum
Atam❤️🇹🇷
♥️♥️🇹🇷
Ben sevmiyorum ataputçu 😃
Neden sevmiyorsun bir aciklaman var mı? Ayrıca neden hakaret ifadesi kullanıyorsun?
1. Sevmemek için yeteri kadar sebebim var açıklamaya uğraşamam
2. atatürkü insanlıktan çıkarıp putlaştırdığın-ilahlaştırdığın için
Haa unutmadan, kimse kimseyi sevmek zorunda değil öyle bi kaide yok. Hissiyatından dolayı kimse yargılanamaz.
Atatürk alalade bir kimse degildir
evet seviyorum
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Atatürk, ülkemizin bağımsızlığı ve çağdaşlaşma yolundaki en büyük önderi olarak her zaman saygıyla anılmayı hak ediyor. Onun fikirlerini yaşatmak ve gösterdiği yolda ilerlemek hepimizin görevi. ❤️🇹🇷 Bu güzel duygu paylaşımı için teşekkürler! Benim düşüncem: Atamızı her zaman sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz. Peki ya senin için Atatürk'ü özel yapan en önemli şey ne? 🙂