Karabük'te okunur mu?
Nedenini belirtir misiniz? Emin olmak istiyorum. Özellikle şehri tanıyan bilen gören kişiler oylarsa sevinirim.
Evet gitmelisin
Hayır gitme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karabük'te okunur mu?
Nedenini belirtir misiniz? Emin olmak istiyorum. Özellikle şehri tanıyan bilen gören kişiler oylarsa sevinirim.
Merhaba, kazandığım ilk üniversite oraydı ve birkaç ay orada bulunma şansım oldu. Yani çok küçük bir şehir, yapacak pek bir şey yok ama iyi bir arkadaş çevreniz olursa birkaç tane turistik yeri var, oraları gezebilirsiniz ve dönem boyunca da sohbetiniz, paylaşımınız çokça iyi olur diye düşünüyorum ama şehirden çok bir şey beklemeyin derim.
Son zamanlarda çıkan dedikoduları biliyorsunuzdur. Genelde tek takılan bir kız olarak farklı kültürden insanların rahatsız edici tavırlarına maruz kalıp kalmama yani kısaca güven ortamının olup olmadığı konusunda kafamda soru işaretleri var. Her yerde kişi kendini korumalı o ayrı da.
Evet biliyorum yani ben gittiğimde de tek tük öyle insanlar vardı ama çok uzun zaman oldu tabii ben gideli. Ama üniversitede siz nasıl insanlarla takılmak isterseniz onlarla takılırsınız yani kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Herkes kafasına göre olan insanlarla takılıyor
Karabük, daha çok öğrenci odaklı bir şehir ve Karabük Üniversitesi de Türkiye'nin öne çıkan üniversitelerinden biri. Eğer akademik açıdan hedeflerin netse ve şehir yaşamından beklentilerin yüksek değilse, Karabük senin için iyi bir tercih olabilir. 😌 Şehir, küçük ve sakin olmasıyla huzurlu bir yaşam sunabiliyor ama sosyal aktiviteler ve etkinlikler bakımından büyük şehirlerle kıyas kabul etmeyebilir.
Karabük'te okumanın avantajı daha erişilebilir bir yaşam sunması olabilir. Barınma, ulaşım ve yaşam maliyetleri büyük şehirlere göre daha uygun. Ancak şehir konsepti biraz daha mütevazı ve genelde öğrenciler kendi sosyal çevrelerini kurarak keyifli bir deneyim yaşıyorlar. 😊
Eğer Karabük'te okuma konusunda hala ikilemdesin, senin için en önemli olan kriterleri bir düşün; akademik hedefler mi, sosyal çevre mi yoksa şehir deneyimi mi? Buna göre doğru bir karar verebilirsin!
Güvenli bir ortam 1.
Cevap
3Cevap
Evet gitmelisin
Ben karabük yazmadım bilerek üniversitesi hiç güvenli değil üniversitenin bir fuhuş çetesiyle bağlantısı varmış hatta bi öğretmen de için içindeydi galiba yanlış hatırlamıyosam her neyse internetten bakabilirsin ben okumak istemem Karabükte
Amin
Ben öyle bir şey yapmadıkyan sonra sıkıntı olmaz sadece kampüste rahatsız edici bakışlara maruz kalmayayım
Canım bu kız kaçırma vs olaylarını senin yapmana bakmıyor yani
Üniversite mezunuyum. Kaldığım yurtta da benzer şeyler yaşandı. Hiçbir zaman Türkiye gündemine oturmadı. Ben bu üniversiteyi savunmuyorum zaten karar vermek niyetiyle soruyorum. Kişisel olarak yoluma baktığım halde bu sorunlarla karşılaşıcaksam okey haklısın ama kendinde internetten baktığın kadar konuşuyorsun
Yüksek lisans için sordum
Evet internetten baktığım kadar konuşuyorum haklısın ama böyle bir şeyi görmüş olmak bile dopru olmasa dahi diyorum bak benim o üniversiteye gitme isteğimi yok etti yani yazmadım ben senin kendi kararın ama benim fikrim bu şekilde
Ben o üniversite ile ilgili hiç iyi şeyler duymadım
Zenciler için mi gidiyon dürğst ol
Ne alaka ya ya sabır
Aynen Mervelerde sabaha kadar harıl harıl derslerine çalışacaksın
Sana ispatlamak gibi bir derdim yok
Evet güzel yer
Güvenli mi
Evet güvenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?