Bu kız iftira atmakta bu kadar ileri gidebilir mi?

Is yerinde birkaç aydır bir kızla arkadaşlık kurdum. Ve bizim işimiz çoğunlukla bilgisayar basında ve benim bir huyum var o da bilgisayardan bitirdigim işi pdf olarak kaydediyorum oylesine.

Neyse bu kiz benden yüz bulunca günlük 20 aramaya başladı. Ona banyodayım sonra ararim seni diyince rahatsız oluyor bundan. Bu yüzden yol verdim haddini bilmiyor diye. Sonra çalıştığım yerde sahte kanıtlar hazırlayarak müdüre şikayet etti. Yaptığım işi yanlış yapıyormuşum diye allahtan pdf olarak kaydediyorum ve o pdflerin hepsini müdüre attım kiz rezil oldu. Kiz akıl edemedi benim yaptığım işleri kaydettiğim 😂 iftiradan kurtulmam sandı.

Ama şöyle bir sorun var ben daha önce kıza beni beğenen bir oglandan bahsettim. Acaba onunla ilgili bir iftira atar mi diye endişe etmeye başladım. +18 bir iftira uydurmasindan korkuyorum. Bu kadar ileri gider mi sizce?

Güncellemeler
10 ay
Hatta benim ilgilendiğim müşterilerden bir tanesi onun kuzeniydi. Kuzenini getirmiş onları dolandırmışım gibi sahte kanıtlar yapmış 😂 cidden allaha şükrediyorum
Bu kız iftira atmakta bu kadar ileri gidebilir mi?