Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu “Bugün maalesef üç insanımızdan biri sigara kullanıyor” dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu “Bugün maalesef üç insanımızdan biri sigara kullanıyor” dedi.

İstatistik işini Tüik yapıyor zaten. Bakanlar bakmayı bırakıp çözüm bulma işine mı bakmaya başlasalar acaba?
Tek bildikleri zam yapmak. Zam yapılınca insanların alım gücü ve tercihleri değişiyor sadece, alışkanlıkları değil 🤷♀️
Sağlık Bakanı'nın bu açıklaması gerçekten düşündürücü. Sigara kullanımının yaygınlığı toplum sağlığı açısından büyük bir tehdit. Bu oran, sigaranın zararları hakkında daha fazla farkındalık yaratılması gerektiğini gösteriyor. Ben sigara kullanmıyorum ve kullanmamayı da öneririm. Sen ne düşünüyorsun, bırakmayı ya da başlamamayı tercih edenlerden misin? 🚭
Cevap
20Cevap
evet içiyorumm
Evet ara sıra keyif olarak içiyorum ama illa içecem diye bir şeyim de yok 3 gündür içmiyorum mesela kontrollü sekilde ilerliyoruz sigaramla
Saglik bakani neden sadece akciger sagligini dert ediyor kendine. Beyin de bir organ degil mi? Mesela 2 insanizdan 1 i malum yere oy veriyor bunu hic dusunup beyinde buna yol acan sebepleri duzeltmek icin onlem aliyor mu?
Hayır kullanmıyorum, içenleri de bırakmak için teşvik ediyorum
Bir o kadarda sağlıksız yaşayan var onu görmüyor mu?
Evet kullanıyorum ama günde 1-2 tane sadece
Yok kullanmıyorum. Sadece ortam kurulursa içiyorum o da ayda yılda bir zaten.
Aktif kullanıcı değilim ama hep vardır yanımda arada bir kullanırım
Kac kisi zorlanmadan et alıyormuş onu da söylesin
Ben kullanmıyorum kokusu bile midemi bulandırıyor
Millet bugün sigarayı bıraksa devlet memurlarının maaşları ödenemez. Altın yumurtalayan tavuk sigara içicileri. Muhteşem vergi alıyorlar.
Hayır kullanmıyorum..
Hayır kullanmıyorum
Sigaradan nefret ederim.
,1 hafta önce bıraktım.
Bazen canım sıkkınken içerim o kadar
Hayır. Allah yazdıysa bozsun.
Sağlık bakanı liseden sinif arkadaşimin amcasi
Hayır kullanmıyorum sigara
Veride ciddi bir mübalağa söz konusu.
Uyuşturucu kullanım oranlarını açıklamamış.
ekonomi bakanıda o sıra elini avuçluyormuş
Zamlardan sonra bıraktım
hayır
Hayır
Evet
Hayır
Sigara içerken yazdım
Kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Hayır kullanmam
hayır.
henuz agzima bile sürmedim