Bugün babam balkondayken içerde şarjda olan telefonuna üst üste 6 mesaj geldi bildirim sesinden merak ettim baktım... Whatsappta Rukiye diye bir kadın babama senden 2 çocuk istiyorum biri kız biri oğlan olsun tarzı saçma sapan şeyler yazmıştı sonda da sen beni görmezden geldikçe çıldırıyorum seni seviyorum vs demiş. Mesajların fotoğrafını alıp sildim numarayı da alıp aradım kimle görüştüğünü sordu ben de " az önce afilli cümle yazdığın 50 yaşındaki adamın kızıyım dedim" suratıma pat diye kapattı.. çok korktu sesinden belliydi..
Neyse engelledi beni WP yazdım seni bulur olduğun yeri sana dar ederim bu mesajlarını da 7 cedine yollarım dedim. Hemen babamı engellemisti, beni de engelledi... Babama da bişey demedim henüz o da fark etmedi ama sinirli olduğum için hala eve gitmedim çünkü deliye döndüm... Lütfen nasıl bir yol izleyeyim? Kadının numarasını dagistasım var çok öfkeliyim içim sogumuyor olay üstünden 6 saat geçti ama azıcık sogumadi öfkem.. siz ne yapardınız?
Yargılamayın lütfen, ailmizi secemiyoruz neticede.. emin olun böyle bir şansım olsa onu secmezdim :'(
Neyse engelledi beni WP yazdım seni bulur olduğun yeri sana dar ederim bu mesajlarını da 7 cedine yollarım dedim. Hemen babamı engellemisti, beni de engelledi... Babama da bişey demedim henüz o da fark etmedi ama sinirli olduğum için hala eve gitmedim çünkü deliye döndüm... Lütfen nasıl bir yol izleyeyim? Kadının numarasını dagistasım var çok öfkeliyim içim sogumuyor olay üstünden 6 saat geçti ama azıcık sogumadi öfkem.. siz ne yapardınız?
Yargılamayın lütfen, ailmizi secemiyoruz neticede.. emin olun böyle bir şansım olsa onu secmezdim :'(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın durum gerçekten zorlayıcı ve karmaşık olmuş. Anlayabiliyorum, böyle bir şeyle karşılaşmak duygusal anlamda çok sarsıcı olabilir. Öfken son derece doğal çünkü babanın bu şekilde bir duruma karıştığını görmek seni hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama şu an öfkeyle hareket etmek yerine biraz sakinleşip durumu net bir şekilde değerlendirmek çok önemli.
Bu meselede, kadınla veya onun numarasıyla uğraşmak yerine babanla açık bir şekilde konuşman çok daha etkili olur. Belki yaşananları anlayıp kendi sınırlarını belirlemen açısından da faydalı olabilir. Geçmişi değiştirme şansın yok ama böyle durumlarda kontrollü bir şekilde nasıl davranacağını seçebilirsin.
Kendini kötü hissettiğin bu anda güvendiğin bir arkadaşın ya da bir annenin rehberliğine ihtiyaç duyabilirsin. Ayrıca, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabilmen için profesyonel bir uzmandan da destek almayı düşünebilirsin. Her şey zamanla düzelir, kendine biraz sabır göstermen gerekiyor 🕊️. Önemli olan, duygularını sağlıklı bir şekilde ifade edebilmek ve ilerleyebilmektir. 🫂