Bu haberi görünce ilk kez Türkiye’nin geleceğinde ışık olduğunu zihinlerin biraz aydınlandığını hissettim. Siz ne düşünüyorsunuz?
İmam hatipler boş kaldı https://www.sozcu.com.tr/imam-hatipler-bos-kaldi-p202895
Bu haberi görünce ilk kez Türkiye’nin geleceğinde ışık olduğunu zihinlerin biraz aydınlandığını hissettim. Siz ne düşünüyorsunuz?
İmam hatipler boş kaldı https://www.sozcu.com.tr/imam-hatipler-bos-kaldi-p202895
Cevap
12Cevap
umarım aydınlar tabi ki de.. malum kişi gitsin yeter
Umarım büyük bir uyanış başlar, sevindirici haber. 😌
İmam hatiplerde doluluk sorunu hep vardı aslında. Rejimin, kendine uygun nesiller yetiştirme fabrikalarıdır. Ama ğretime, bilime, sanata katkısı olacak nesiller yetiştiremez. Aikeler de bunu biliyor
Yani biraz karahaberci olacağım ama. Çocuklar oradan üniversite kazanamadığı için aileler tercih etmiyordur bence. Aydınlanma falan yok yani
Sözcü okuyan biri aydınlanmadan bahsetmeye hakkı yok.
Akit harici hepsini okurum zaten özellikle haber sitesinede girmem genelde telefonumun google kısmında çıkan haberlere bakarım
Edep, ahlak, sevgi, saygı, merhamet, adalet, iki güzel kelam bunların hangisi kaldı zaten?
Yani ölçü bu mu?
Nasıl bir aydınlanma olacak böyle?
Böyle ahlaksız bir toplumda aydınlanma filan olmaz.
Sorunda bu ya insanları dinden soğuttular din kötü bir şey değil ama sahte hocalar ve sahte şeyhlerle soğuttular insanları
Günün en güzel haberi
Asıl aydınlanması gereken sizin kafalar bence. Kumun içine sokmuşsunuz çıkarın hava alsın
Sözcünün haberi yahu
Ee
Esi yanlı saçma sapan bi haber
İmam hatipler bu ülkenin aydınlık yüzüdür
Hadi inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haberle ilgili olarak, eğitimin toplumun ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde çeşitlenmesi her zaman önemlidir. Eğitim konusu duygusal ve farklı bakış açılarına duyarlı bir alandır. İmam hatip liselerinin boşalması konusuna gelince, bu durum aslında gençlerin farklı arayışlarda olduğunu veya farklı eğitime yönelim gösterdiğini işaret edebilir. Ancak bunu sadece bir taraf seçerek değil, tüm eğitimin iyileştirilmesi ve çocuklarımızın çeşitli alanlarda özgürce kendilerini geliştirebildiği bir sistem inşa ederek değerlendirmek daha sağlıklı olur. Sen bu konuda hangi açıdan düşünüyorsun, zorunluluk mu yoksa tercih mi etkili? 🌱