AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Kesinlikle koyulmalı. Şartları yeterince ağırken bir de daha da ağırlaştırıyorlar yazık
Napim bende sabahın köründe kalkıp çalışıyor bedenim yorgun
neden böyle bir kural var ben onu da anlamış değilim versenize ya otursun millet
Azerbaycan'da kolsuz çalışma sandalyeleri oluyor kasiyerlerin
Ben ne yapayım bedenim ölüyor sabah 12 gece 2 toplam 3 saat mola
Gerçi onların işi ayrı yorucu hak veriyorum 8 saat ama canları cıkıyor
Okusaymış o zaman o kadar işin içinde video paylaşacak vakit ve zihni bulması da ayrı bir garip
Belkide okudu atamadı hıh? Yani bu kadar kolay mı yargılamak ya
Evet kolay? İnsanların geçmişi beni ilgilendirmiyor kimsin necisin ona bakar skalasını verir geçerim
Bencede sandalye şart o ne ya ayakta. Heykel mi bunlar.
oturmsya firsatlari oluyor mu ki bunlarin. dunyanin en aptalca isi hem huvenlik hem urun tasima yerlestirme sayim temizlik vs bilmem bilmedigimiz baska gorevler... cift maas almalari lazim en az.
Akepe yapar siz seyredersiniz köle düzeni kapitalizm devamke
LCW da öyle, ne zayıflamıştim ama. Geceleri ayaklarımın sızısıdan uyuyamaz sabah kalktigimda ayağıma acıdan basamazdım aahh ah. Allah yardımcısı olsun emek verip eek parası kazanmaya çalışanın.
bunu sormustum yasakmis neymis oturursa tembellersirmis
neden yok ki sandalye zaten ayakta olunca daha mı çok hak ediyor aldığı parayı, saçmalık.
Evet sandalye olmalı zaten sürekli ayakta oluyorlar
çoğu marketlerde oluyor aslında ama olmayan yerler gerçekten çok hatalı
Çoğu markette var aslında BİM hakmar 101 de yok
Kesinlikle katılıyorum kasiyerlik yapanlara sandalye değil normal bir ofis koltuğu olmalı
İyi maaş yok çok çalıştır iyi yemek yedirme mola verdirme robot mu bu insanlar
Carrefur, migros gibi marketlerde böyle bir şey yok. Oturuyorlar.
Çalışma saatleri 7 falan olmalı. zor. burada ki hepsini tsnıyprum. bitikler
Bazı marketlerde sandalye var ama oturmaya korkuyorlar.
Zaten sabit kasada duruyo oturmasının ne sakıncası olabilir ki ama işte çalışana eziyet olsun maksat
Sadece zindir marketler değil ki...
Her yerde çalışanı köle gibi kullanıyorlar 3-5 kuruşa.
Uzun mesailer, mobingler, asgari ücret veya biraz üstü, haftada 1 gün zar zor izin.
O kiz sadece kasiyer değil. Deposu reyoncu temizlikçi kasiyer
şart olmasina şart ama o sandalyeye oturamadan diğer işe kosturarak gidecegi gercegi hala üzüyor
Hırsızlığa karşı bir önlem sandalye olmaması. Kasadan geçirmeden poşete atmasınlar diye
Bu ülkede insana değer yok ki üç harfli marketler de olsun… Rabbim dağdaki taşın bile ahını bırakmasın diyorum…
Kasiyerlere sandalye şart.. ayakta durarak iş yapmak nerede görülmüş? Oranın patronu safi kötülük
Bakanlıklarımız işlerini yapsa halkta biraz nefes alır ama halk bir şey istemezse bu da onların işlerine gelir.
Çok kötü bi durum Allah yardımcıları olsun eziyet ve hayvanlık yaptıkları insan sonuçta bi sandalye koyulmalı o kadar saat ayaktalar müşteride hep olmayabiliyo aklım almıyo bazen. söylenecek söz bulamıyorum
Kesinlikle olmalı ya o insanlar köle değil ki yazık, havalar sıcak oluyor ya da soğuk oluyor, insanlar hasta oluyor sorunları oluyor bari otursunlar yani, gerçe bazı marketlerde oluyor sandalye filan ama.
Aslında tek bi eleman yerine bikaç eleman almaları gerekiyor bi eleman alıyorlar rafa koşuyor kasaya koşuyor paspasa koşuyor
almanya gibi sevimsiz ülkelerde bile her markette kasiyerler oturur. Böyle saçmalık olmaz 10 saat ayakta durmak nedir aq sokayım sisteminize
Eeee abi diyorum yaşanmıyor artik bu ulkede. İntihar asamasina geldik. Acima yok. Para yok yasanti yok. Olum kurtuluş. Artik yaşayamıyorum ve aci çekiyorum. Maas kolelik
Bu üç harfli marketlerin tamamı yeşil islami sermaye. Bunlara asla para kazandırmam.
Evet yaa maalesef bnde çalışıyordum bı ara çok yorucu çok zor hele ilk zamanlar alışana kadar mahvoluyor insan ayaklarımın alti su toplardi o derece ama zamanla alışıyor insan
Hayır gerek yok sandalye ne ya o zaman gitsin masa başı iş yapsın hem hiç yakıştıramadım o güçlü kadın imajına yakışmadı ayağa kalk kızım sen güçlüsün başarabilirsin kalk ve işini yap
Sandalye oluyor zaten normalde. Ama Bimle 101 de görmedim. Hep ayakta oluyorlar
Yani yüksek bar sandalyeleri gibi bir sandalye verilebilir yazık gercekten
Sadece bu meslekte değil. Her meslekte böyle maalesef ki.
Evet maalesef Türkiye’de çok ağır calişma koşulları özelde
şok ve mopaş'larda oturuyorlar , sandalye kesinlikle olmalıo
Bence olmalı ya vallahi. Kasiyerde insan sonuçta hem sözleşmedede yazar oturmaya izin vardır diye ( müşteri yokken )
3 yıldan fazla kasiyer çalıştım ben
Yazık ya hizmet sektörü çok zor bende öğrencilik yıllarında lcw da çalışırdım hiç oturma hakkı tanınmıyor hizmet sektöründe Allah yardımcıları olsun
Kesinlikle şart..
İnsanlık dışı bir olay bu.
Ne kadar müşteri de olsam cidden onlara sandalye lazim
Change org kampanyası düzenlensin bununla ilgili
Sandalye ye izin vermeyen patronda art niyet ararım.
saçma zaten sandalye olması lazım belli bir saat ayakta durunca bile ağrı sızı olur 🙄
İşçi sağlığı önemli ve mutlaka sandelye olmalı.
Almanyada her marlette var mesela tüekiyedede şart Hollandada bile var.
Olmalı tabi millet o şekilde hastalanır yazık yani
Benim yasadigim yerde kasiyerlerin sandalyeleri var, fakat musteri oldugunda ayaga kalkip okutuyolar o an boslarsa oturuyolar
Bazı daha küçük marketlerde oturuyorlar aslında bir düzenleme yapılabilir oturdular diye zarara ugramaz market
Çalışmasın abartmış BİM’in şartları diğer zincir marketlerden daha iyi. (Not bu sektörde değilim maaşlarını biliyorum)
Git bir ay bimde çalış sonra konus
Zavallı çalışanlar ya
şart olmalı bence.. sürekli ayaktalar
Çok mantıksız sandalye olmaması
Olmalı ya ben kıyamıyorum çok yoruyorlar 🔫
resmen kölelik bu
Kurnaz olsunlar otursunlar