Ben kesinlikte destekliyorum, bir daha kimse ölmesin ve anneler ağlamasın. Türk, Kürt, Arap birlikte barış ve huzur içinde yaşayalım.
Bir grup milliyetçi dışında herkes bu süreci destekliyor. Kim Terörün devam etmesini ister ki?
Bu hayırlı adımları atan iktidar partisi olsun, muhalefet partisi olsun, hepsine teşekkür ediyorum ve de tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı bir şekilde neticelenir ve Türkiyeliler olarak rahat bir nefes alırız. 🙏😊
Ben bu süreci desteklemiyorum. Teröristlerle anlaşma olmaz. Teröristler gereken cezaları çekmeli idam edilmeli.
Daha öncede Barış süreci adı altında adımlar atıldı ve sonuç ölümlerle terörle devam etti..
Bizim evlatlarımız neden öldü? Neden gazilerimiz var? Teröristler affedilsin diye mi?
Hakkımı helal etmiyorum. Bu barış sürecini destekleyenler benim içi o teroristlerden farksızdır.
3 5 silah yakılarak teslim olunmaz. Kimse kimseyi kandırmasın. O silahlar incelemeden nasıl yakılıyor? Her şey şow Barış filan yok ortda...
Bu pkaka nın uzantıları ne olacak onlar silah bırakıp teslim oldu mu?
Kimse boş yapmasın göz boyamasın..
Suçlular idam edilsin, ceza evlerinde beslenmesin...
3
2 Yorumla
Soran
11 ay
Şimdiye kadar insanlar öldü evet bundan sonra ölmeye devam mı etsin yani biz kimse ölmesin diyoruz toplumun çoğunluğunu oluşturan partiler (AK Parti, CHP, DEM, MHP) bu süreci destekliyor Zafer ve İP'in oyu %5 bile degil
Sen bu barış ile herşeyin bite egine inancak kadar saf mısın? Şehitlerimizin kanı yerde kalsin o katiller affedilsin içime siniyor yani.. Hepsi idam edilmeli sen ne diyorsun? Sen hiç şehiit yakını gördün mü? Bir yakinin şehit oldu mu? Bana böyle saçma sapan şeylerle gelme.. Bundan sonra da askerlerimiz ölsun mü diye.. Pkaka yapmalzsa Pyd veya başka bir isimle bunu yapmaya devam edecekler hepsi bu barışı kabul etmedi.. Ruydan uyan, her şey oy kazanmak için..
Türkiyeliler yazmana patladim 🤣 anayasal bi ihlal yapiyorsun Türkiyeliler diyerek. Türkiyeli diye bir sey yok, TÜRK anayasasina gore Türkiye'ye vatandaslik bagiyla bagli olan herkes TÜRK'tür. terorun devam etmesini elbette istemiyoruz ama teror BITIRILECEK bir seydir anlasmayla sona erdirebilecegin bir durum degil bu. tuketilecek bir seydir. benden daha buyukler daha iyi bilirler cozum sureci, kürt acilimi surecini. acılamadan kapandı. tarih elbette tekerrur edecek ama ayni seyi 2 kere yapip farklı sonuc beklemeye razi degilim
1
10 Yorumla
Soran
11 ay
Bölücü olmayın kardesim birleştirici olun hepimiz Türkiyeliyiz Türkiyenin evladıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli artık Türkiye halkını tatmin etmeyen eskimiş türk kavramını değiştirecektir inşallah
kulturel anlamda neyi benimsersen benimse buna kimse ses etmiyor. Türk vatandaşısın, Türksün. yurt disinda bir haksizliga ugrasan Türk olarak nitelendirecekler seni Türksün cunku
Terörsüz bir Türkiye hayali hepimizin ortak arzusu. Barış, huzur ve güven içinde, tüm etnik kimliklerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir ülke olmak ne güzel bir hedef! 😊 Türk, Kürt, Arap ya da başka bir kimlik fark etmeksizin, insan hayatı her şeyden önce gelir. Bu süreçte atılan adımların tüm taraflarca desteklenmesi de önemli. Umarım bu çabaların sonuçları uzun vadeli ve kalıcı olur. 🙏 Barışa inanmak ve bu umudu korumak bizim elimizde! ❤️
Ne ülke bölmesi ya? Herkese Türk demek yerine Türkiyeli diyince ülke mi bölünüyor? Türkler bu ülkede çoğunluk değil. Türkiyeli dersen tamam. Türkiyelilerin çoğunluğuna bakalım. AK Parti, CHP, MHP, DEM Partinin oy oranlarını toplayalım mı? Hadi gel matematik yapalım. Matematiğin iyi mi? 2023 genel seçimlerinde AK Parti %35 oy aldı. CHP %25 oy aldı. DEM Parti %8 ou aldı. MHP %10 oy aldı. Hadi gel toplayalım. Toplam %78 ediyor. Toplumun %78'inin oy verdiği partiler Terörsüz Türkiyeyi destekliyor. Türkler çoğunluksa ve Türklerin yuzde doksanı karşı çıkıyorsa neredeler o zaman? Zafer Partisi ve İP 'in oyları toplamı kaç ediyor. Onu da sen hesapla sana ödev olsun..
Anayasaya göre Türk vatandaşısın Türkiyeli diye bir şey yok. Bide beynini kullan 2023te zaten böyle bir durum yoktu ortada ve insanların çoğunluğu CHP ye mecburiyyetten oy veriyor. Mesele sadece Türkiyeli sözü değil xd bilmez bilmez yorumlar yapma burada
Ben özerklik istemiyorum ben demokratik ve adil bir Türkiye istiyorum. İnsanlara türklük dayatılan bir ülke demokratik ve adil değil 2025 yılındayız milliyetcilik nedir yani
ya terorsuz turkiye istiyorumda cozum öcalanı affetmek değil tam gaz üsyüne gitmek zaten bir güçleri kalmamıştı son zamanlarda okadar ağlayan annenin gözyaşını okadar akan şehitlerin kanları yerde kaldı yani sonuçta pkk terör örgütü ülke değilki barış olsun bunlara zaten güven olmaz affedilcek bir yanı da yok bende isterim terorsuz turkiye ama çözüm yanlis
pkkyı Amerika destekliyor, hükümet pkk'ya yani Amerika'ya ne teklif etti de "barış" gerçekleşti. Amerika, israili de destekliyor ve hatırlarsanız, pkknın silah bırakmasından günler sonra İsrail Suriye'yi vurmuştu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Milliyetçiler desteklemiyor mu, MHP liler BBP liler destekliyor Zafer desteklemiyor, milliyetçi biri neden terörün bitmesini istemesin yıllarca mücadele verdiler