E devlette din İslam görünüyor neden? Böyle bir talebim olmadı kafalarına göre yazdırmışlar ben deistim
Bunu e devletten sildirebilir miyim?
E devlette din İslam görünüyor neden? Böyle bir talebim olmadı kafalarına göre yazdırmışlar ben deistim
Bunu e devletten sildirebilir miyim?
Cevap
2Cevap
Dinin islam. zaten sadece bunu inkar ediyorsun. Mesela sen gunese inanmasan gunes kaybolur mu? Yani kisaca sen inkar etmeye devam et inkar drdigin sey zaten lafla edilir bir temeli yoktur. Aynen devamkeeee
Babam Hristiyan annem müslüman benim dinim yok neyin inkarı? Bana mı sordular onu yazarken din tercihtir
Senin dinin islam tum insanlarin ve cinlerin ve tum yaratilmis herseyin dini islamdirm sadece bazilari bunu inkar eder ve bu biseyi degistirmez. Neden tekrar yazmak zorunda kaliyorum cunku okudugunu anlamayan biriyle karsi karsiyayim. Zaten okudugunu anlasan inkarci olmazdin. Bunlar hep anlamamaktan
Din yeri kimlikte yok e devlette de olmaması gerekiyor, bunu nası gördün ben de bi bakayım bari, ama niye değiştirme gereği duyuyon ki sana ne zararı var yük mü oluyor sırtına
Neden değiştirmek istiyorsun?
Dinim yok benim neden yanlış Bilgi olsun
E sana bi din verelim. Böyle fakir kalma.
Kalsın sen hurilere inan 🤣
Benim sevgilim çok. Huri ye ihtiyacım yok. Ana sen bayağı bi fakirsin
Evet degistirebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum ülkemizde birçok insanın dikkatini çeken bir mesele, seni anlıyorum. E-devlet üzerinde vatandaşlık bilgilerin yer alıyor ve din hanesi bir zamanlar kimliklerde olduğu gibi varsayılan bir şekilde düzenlenmiş olabilir. Ama merak etme, bu bilgiyi değiştirmek ya da tamamen kaldırmak senin hakkın.
Nüfus müdürlüğüne başvurarak ya da e-devlet üzerinden din hanesi işlemlerini düzenleyebilirsin. Din seçimini kaldırmak ya da değiştirmek senin kişisel tercihin, herhangi bir neden belirtmek zorunda değilsin. Bu tür özgürlüklerin bireysel haklar olduğunu unutmamak önemlidir. 🌿 Sen nasıl hissediyorsun, bu konuda daha önce adım atmayı düşündün mü?