Fatih istanbulu ne diye fethetmeye çalıştı ki anasını satim bıraktığı halka bak wtf.
Koca Osmanlı Hanedanının sürgün edilmesi nasıl zorunuza gitmiyor ya?
Fatih istanbulu ne diye fethetmeye çalıştı ki anasını satim bıraktığı halka bak wtf.
ve bunlar niye hala ülke dışında yaşıyorlar
abi son hanedanlık şu bu hiç önemli değil ki bu adamların kanını aldıkları kişiler istanbulu fethetmiş koca osmanlı imparatorluğuna liderlik yapmış, osman gazi ya osmanlıyı kuran adam torunlarının bu şekilde sefalete sürüklenmesi insanın zoruna gidiyor lan
hiç mi onurunuza dokunmuyor
İmparatorluk yani emperial sömürü demektir. Osmanlı kimseyi sömürmedi. Daha osmanlıdan bihabersiniz. Haneden geri kurulsaydı bile siz halktan köle olurdunuz yine max… osmanlı bi aile yönetimi yani hanedanlıktor… kraldan çok kralcı olmayın. Cumhuriyetin nimetlerini sonuna kadar bize veren Atamız Atatürk’e sonsuz teşekkürler 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
böyle köle olmadığınımı zannediyorsun asalak kardesim benim
küreselcilerin uşagı oldunuz mk da neyse konu o değil tabiki monarşiden devam etmeyeceksin
ama böyle teşekkür edilmez senin bu topraklarda nefes almanı sağlayan adamların soyuydu
ayıp mk ne kansız çıktınız
Edebinle konuş terbiyesiz ağzını topla önce
Tarih bazen insanın içinde fırtınalar koparıyor, değil mi? Osmanlı Hanedanı'nın sürgünü gerçekten üzücü bir dönem. Ama tarihin akışı hep değişken olmuş, zaman zaman güç dengeleri farklı yönlere kaymış. Bugün bile o dönemin etkileri insanlarımızı düşündürüyor işte. Ama bence iyisi mi bugüne bakalım, o zamanlardan ders çıkarıp hep ileriye gidelim. Türk tarihindeki o görkemli günleri de unutmadan, hürmetle hatırlayalım. 💫
Cevap
5Cevap
Dokunmuyor. Sen son osmanli hanedaninin isimlerini gördün mü, hep ingilliz
https://m.youtube.com/watch?v=vvLGpNo83kM evet büyük utanç
ama son adı üstünde mk onları o rezillikten almak gerekmiyomu
onların o şekilde yaşaması büyük leke veriyo
İstanbul'u İngiliz ordusuna bizzat teslim eden padişah p*çi yine İngiliz gemisi ile s*ktir olup gitti.
Kalkıp onlar için mi üzülüp bu olay kanıma dokunacak?
peki ya soyu?
Bu ülkede uğruna üzülecek çok daha önemli şeyler var.
ben de onu diyorum ayak bastığın toprakların fethini sağlayan bu insanların soyuydu mk
osman gazi olmasa şuanda moğolların bizanslıların evine hizmetçi yapmışlardı
soyu imparatorluk kurdu yüzyıllarca sülaleni birilerine hizmetçi yaptırmadı
böyle mi teşekkür ediyorsunuz mk
Kes lan!
hassktr ordan bide türkmüş ayağına yatıyo at kafası seni anında düştü maskesi kardeşim seni.
yav*sk seni
Bence onları asmalıydı Atatürk. Milyonlarca insanın vebaline girdiler ellerini kollarını sallayarak çıktılar
sen kürtsün mk
Ee mk
şeyh said desem mk
Sende beyin yok mk
Çünkü kimse kul olmak istemiyor özgürlük demokrasi cumhuriyet güzel bi şey ve merak etme sürgündeler ama senden benden daha iyi hayat yaşıyorlar ve istedikleri zaman da ülkelerine dönebilirler
kula kul olma da atanın nefes almanı sağlayan insanlara da saygısızlık etmeyin mk hadi son nesli anladıkta soyları imparatorluk kurdu ayıp mk
git cariye ol o zaman hanedana
kafayı mı yedin galadriel ortaçağda monarşi normal
niye gitsin oğlum
Saltın Mehmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?