Şimdi diyeceksiniz, imar izni çıksın diye Orman yakıyorlar falan da. Bu sefer makilik alanlar yandı. İzmir'de 7 yerde yangin çıkardılar 4 'u makilik alan. Hatta 3 tanesi geçen sene de yanmıştı. Ayni yerde her sene yangın çıkıyor. Diyeceksiniz ki imar. Izni için yakıldı. Tamamda kardeşim birincisi madem imar izni için yaktılar. Geçen sene yandi. Bu sene neden bidaha yandi. İkincisi. Madem. Imar için yaktilar neden imar yapmadilar. İzmir'de 10 yıl önce yanan şu an imar olmayan yerlerde var. Üçüncüsü İzmir öyle hep yeni yerler yapılan, bir yer değil ki. Kentsel dönüşüm olursa olur. Kentsel dönüşüm de de en geri kalmış şehirlerden birisi en çok gecekondu olan il İzmir. İstanbul'u geçti İzmir'deki gece kondular. İstanbul'da en çok vardi. Kentsel dönüşüm sayesinde İzmir 'in gerisinde kaldi. İzmir anca dolandirildi. Belediyeleri çalışmadi. Belediye baskanlari hapiste çok şükür. Dördüncüsü bu ülkede devlet tarafından bizzat ağaçlandırma. Yeşillendirme çalışması var. Devlet ormani var. Filiz dikilen, Ormanlastirilan yerler var. Örneğin ben çocukken İstanbul beton şehir derlerdi. Hep beton ağaç yok derlerdi. Gittim gördüm sağolsunlar hep yemyesil olmuş. Ayrıca millet bahceleri yapılmış. Ayrıca daha da gelişmiş. İstanbul'da elektrikli otobüsler falan varken. İzmir'de hep eski otobüsler
İzmir'de elektrikli toplu taşıma olsa ya. Getirilmedi halen. 2-3 tane gösterişlik konuldu. Üzerine elektirikli diye reklam yapıldı. Gerisi hep eski arabalar. Toplu taşıma araçlarımız lüks değil. Manisa'ya gittim. Ak parti belediyelerine gittim. Hep. Lüks otobüsler dolmuşlar. Toplu taşıma olsun elektrikli tren falan olsun son model. Koskoca. İzmir halen eski. Metrosu da eski. Yeni metro aracı treni yok. Izban yavaş Metro eski. Neyse konumuz orman yanginiydi. Bu yangını kim. Çıkardıysa Allâh belasını Hiç de bile devlet yangin çıkartmaz. Kişi yangın çıkarır. Cezalar arttırılmalı evet. Orman yakmak 10 yıl hapis olmali en az. Ormana yazin girmek yasaklanmali. Giren ve yakan ciddi cezalara. Saptirilmali. Ama bu ecevit dönemin de bozuldu. Hapishaneler lüks oldu, sartlar guzellestirildi. Cezalar hafiflestirildi. Teröristler serbest bırakıldı. Erdoğan napsın 20 yilda ülkede 80 yılda yapılanları yaptı. Teröristler orman yangını dışında bişey sabotaj yapamiyorlar. Canli bombalar vardi eskiden. Şimdi yilda bire düştü bazen oda olmuyor. Hep. Polisimiz sayesinde. Şimdi bu orman yangınlar ile ilgili yasa çıkarsa, polis tedbir alırsa. Suçlular ağır cezalandirilirsa. Hapiste 3 öğün yemek yerine. Yemek verilmezse. Parasi olan yiyip, parasi olmayan açlıktan ölürse tamam bu iş. Ama hep Avrupa yasalari. Insan haklari bilmem nesi. Hapishanede şartları güzelleştir diye baskı yaptı ülkemize. Ülkemiz inşallah iç işlerinde de özgür olacak. Siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer