Para avcısı deccal kaynana ve görümce 😂?

Kızıyla kavga edince, bana kötülük yapıp, küfür edip ( tabi ki de ağlattım, karşılığını verdim ) kaynanaya, damadının nikahtan hemen sonra kaçması şoku. Üstelik adama acıdığım için onda gözün mü var dediler cahil anne kız. Güldüm 😂 Bu arada tabi ki gerçeklerle ağlattım, bana laf edip ağlarken deccal çirkin kaynanaya , benim en azından ilişki içinde bile aldatmadığımı, kızının 50 yaşındakilerle konuştuğunu ki evliyken , ve kızının girmediği erkek evi kalmadığını, bunları kocasından bizzat duyduğumu söyledim. Neyse mutluyum çünkü eden buluyor. Kız ve annesi o kadar çirkin ki , şimdi damat arıyorlar. Adam ise ne tazminat gerekse vereyim artık yazmasınlar aramasınlar diyor. Bana seni istemiyoruz demişti , senin kızını kocası bile istemiyor. Dediğimde yok boşanmayacak diye çirkefleşti. 😂 O kadar mutluyum kiiiiii benim namusuma laf ederken , kendi kızıyla kavga edince bana saldırmaya çalışınca , bildiğim gerçekleri , sadece doğruları ortaya döküp ben buyum kızın da bu kapa çeneni dediğim için. Elbette anlamadı çünkü evden dışarıya çıkacak bir dostu bile yok köyde sadece kocasından para bekliyor ve erkek arkadaşımdan.. ( tek okutmadığı çocuğu erkek arkadaşım ) 😂
Para avcısı deccal kaynana ve görümce 😂?