Sevgilimin galerisinde çıplak fotoğraflarını buldum, ne yapmalıyım?

Öncelikle lütfen sorumu güzelce okuyup ne yapmam gerektiğini bana söyleyin çok çaresizim. Daha çok yeniyiz üç aydır birlikteyiz, bu süreye rağmen birlikte gerçekten çok şey yaşadık, 1 hafta önce o duştayken belkide hiç yapmamam gereken bir şey yaptım, telefonunu karıştırdım, görünürde abartmaya değecek pekte bişey yoktu ama içimde ki his nedense bazı şeyleri sildiğini veya gizlediğini hissettiriyordu, galerisine girdim, yine bişey yok, ta ki “gizli” bölümüne gözüm ilişene kadar, orada bişeyler olduğunu ve onları gördüğümde üzüleceğimi biliyordum, yine de yüzleşmek istedim, ve korktuğumda oldu, şoka girdim, midem bulandı tüm duyguları aynı anda yaşadım, bu üzüntüye rağmen belki eskidir diye ümit ettim ve gerçektende çok eskide kalmış videolar ve fotoğraflardı, bu içimi bir nebze rahatlatsa da bakmaya devam ettim, ve iki tane fotoğraf beni ciddi anlamda rahatsız etti, fotoğraflarda sevgilimin çıplak hali vardı ve bu fotoğrafın 3. Şahıs tarafından çekildiği çok belliydi, fotoğrafı inceledikçe her şey daha da korkunç bir hal aldı, o fotoğrafın çekildiği ev, 10 yıllık arkadaşının, sözde kardeşim gibi dediği kaltağın eviydi, başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibiyim, ve o kişinin 5 yıla yakın bir ilişkisi var, son zamanlarda aynı evde yaşıyorlar sevgilisiyle, bu nası olabilir? Tamam fotoğraf bizim ilişkimizden önce çekilmiş olabilir ama halen o kişilerle çok yakın arkadaş ve beni onlarla aynı ortama sokuyor, dün onlarla buluştuk ve ister istemez bunu gördüğüm için onlara soğuk davrandım, buluşmanın ardından bana hareketlerime çeki düzen vermem gerektiğini hiç hoş olmadığını, olgun davranmadığımı ( aramızda 18 yaş var:D) söyledi, arkadaşlar ben ne yapacağım? Gidip bunu yüzünede vuramıyorum, vursam bana patlayacak bu olay ve belkide ilişkimiz bitecek, telefonunu karıştırdım çünkü, kendimi iyi hissetmiyorum, onu çok seviyorum ona çok aşığım ama içten içe eriyip bitiyorum.

Sevgilimin galerisinde çıplak fotoğraflarını buldum, ne yapmalıyım?