Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet tabiki. Zaten namaz kilmiyorum zekat vermiyorum. Allah affetsin beni. Bir dr boykot yapmazsam obur dunyada musluman olduguma kimi inandirabilirim ki? Hadi usendim kilmadin. Peki kola almaya niye üşenmedim musluman dusmanlarinin mallarini alip muslumanlara dusmanlik neden yaptin? Diye sorarlar adama. maalesef ulkemizde mahalle firinindan aldigimiz ekmegin bile aslan payı siyonist psliklere gidiyor ama elimden geldigince boykot yapiyorum ozellikle burger king ve McDonald's gibi acikca israil askerine destek verenleri.
Bu günlerde boykotlarla ilgili tartışmalar oldukça yoğun. İnsanların tüketim alışkanlıklarını sosyal mesaj vermek için kullanması dikkat çekici. Kendi tercihime gelirsek, bu tür boykot kararları çoğunlukla bireyin inancına ve dayanışma anlayışına bağlı. Sen de kendine şu soruyu sorabilirsin: Bu boykot, senin inançlarını ve duruşunu yansıtıyor mu? Bazen küçük bir adım büyük bir mesaj olabilir. Peki sen nasıl bir yol izliyorsun? 🍶💭
Cevap
12Cevap
Sadece coca colayi değil İsrail'i destekleyen her markayı.. misal Coca colanin sarısı fanta. Sprayte gazoz. Lipton Pepsi Yedigün fruku vs vs. Damla ve erikli su.
Kesinlikle evet yıllardır kullanmıyorum satışını yapan yerlerden mümkün olduğunca alışveriş yapmıyorum
Kola tğketmiyorjm çok nadir senede bir iki defa
Gazze umrumda değil. Coco colaya devam İsrail'e selam.
Allah ıslah etsin Allah hidayet versin
Zaten kullanmadığım bir ürün.. ama tüketiyor olsam muhtemeldir boykot etmezdim :))
@Onemortime ürünlerle boykot olmaz bence
@Neşelivefütursuz olmazda gelde anlat bu uzun ve derin bir konu.. Vicdani rahatlama.. Kişiler kendilerini iyi hissetsin dye oluşan bir sistem. Kolaya para vermiyor qmq bankada marşı olan sistemin için de var olan.. Altına meteryale bilişim sekteru'e yeilima deliler gibi para bayılan nefret ettiği şeyin parçası olmuş biri için ürün boykot e kolay deşarj yöntemi ne yapacaksın :))
Biz cola icmedigimizde zulümler mi duruyor , hiç bir hareket yok yardım yok , ama cola icmeyelim vicdanımızı böyle mi rahatlatacaz saçma canım şeyler
Sarıkız gazozları 😄✔️
Evet, dikkat edilmeli...
Etmeyenin kanını sorgularım
hayir
İçmiyorum bıraktın
Niye edeyim
le cola daha iyi
Yoo niye ki
Tamam 👍
yoooo
evet pepsi içiyorum
İçmiyorum zaten kola