Dünyada 1. yiz bu konuda maalesef. Geçenlerde bir haber çıktı. Adam kızla tanışmaya çalıştığını ve taciz olmadığını söylüyor. Ve kız sırf taciz dediği için altı tane polis ekip halinde adamı ters kelepçeyle ekip otosuna bindiriyolar. Türkiye hayatımda gördüğüm en saçma ve zeka açısından en gelişmemiş ülke. O kadar saçma ki saçma insanlara saçma olan şeyin saçma olduğunu bile anlatamıyorsun çünkü bu insanlar bunu anlayacak durumda değiller böyle bir eğitim seviyeleri yok. Şimdi erkekler doğada bütün canlılar bu arada tanışma görevini üstlenen varlıktır. Yani o ters kelepçeyi vuran polisin babası da annesi ile tanışmıştır. O erkeğin taciz ettiğini ileri süren kızın babası da annesi ile tanışmıştır. Dolayısıyla mantıksal olarak bunların hepsi taciz olur bu mantığa göre. Yani o zaman hepimizin ailesinde bir tacizci var. Böyle bir mantık olur mu arkadaşlar. Müslümanların gerçekten eğitilmesi gerekiyor. Çünkü kesinlikle kendi içlerinde çelişen düşüncelere sahipler. Yani düşünsene ortada net bir kanunları bile yok. Kız taciz derse hapse giriyorsun ama kabul ederse sevgili oluyorsun. Buradaki bu çelişki ve saçmalığı bile anlatamıyorsun insanlara. Aynı amaçta olan insanların farklı iki kaderi olabilir mi? Avrupa’da kanunlar belirli iken Türkiye gibi yobaz, gerici , eğitimsiz, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kitap okumayan, konuşmayı bilmeyen, genel kültürü sıfır olan, yabancı dil bilgisi sıfır olan bir ülkede en basit şeyleri bile insanlar anlamıyorlar.
Mesela böyle bir konu açıyorsun buna bile şimdi saçma sapan yorumlar gelecek. Yok erkek yapmıştır bir şey, tanışmamıştır şunu şunu şunu demiştir (ekstra iftiralar), boş ve yalan argümanlar sunarak saçmalıklarını normalleştirmeye çalışmaları, objektif bakamamaları…… Bundan sonra zekasız insanlarla tartışmayacağım. Bir şeyi kanıtlamaya da çalışmayacağım. Bunların tek sorunu cahil olmaları, kitap okumamaları, yeterince zeki olmamaları. Bunu anladığım an direk bunu sorgulayacağım ve kitap okumasını önereceğim. Geri kalan her şey zaman kaybı. Yemin ediyorum bak hepsi zaman kaybı.
Sizce erkek düşmanlığı, taciz tecavüz iftiraları vs ile nasıl mücadele edilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer