Erdoğan'ın son dönemi malum
Gelecek iktidar bu AKP komple hapise gönderir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan'ın son dönemi malum
Gelecek iktidar bu AKP komple hapise gönderir mi?
Bütün akp liler geçmişe dönük araştırılır zerre suç unsuru bulunsun hepsini yargılarlar. Bir çoğu zaten fetoden yargılanır. Hepsinin destekleri ortada konuşmaları ortada belediyelerinden verilen destekler ortada. Ama tahminim genel af çıkartıp kendilerini kurtarmadan gitmezler.
Ülkeden kaçarlar bence
Hangisi kaçacak ki 😂
Hepsi hesap verecek
Kim hesap soracak
İktidar
Önce iktidarın değişmesi lazım oda zor gibi
şu an adamın oyu %20 😂 saten bir kaç seneye ölür
Seçime yakın emekliye asgari ücretliye zam verirler bol keseden oyları alırlar 😂 yıllardır sistem böyle işliyor ve hep tutuyor
Ahahaha ah san öyle san 😂 Türkiye iflas etti teröristlerle iş birliği yaş geçti iş bitti
Umarım dediğin gibi olur ama çok zannetmiyorum. her şey ellerinde medya ellerinde çok iyi halkı manipüle ediyorlar. İnsanlarda biraz para gördü mü padişahım çok yaşa diyor.
Daha rahat konuşmak için diğer taraftan devam edelim
Emekli maaşını 100 bin yapsan dahi yetmez Ülke iflas etmiş 4 kişilik aile dışarı çıksa 5 bin asgari ücret 22 yani bitti artık teröristlerle işbirliği MHP lilere kompe bitirdi kütler bile oy vermem diyo artık zor seçimle kazanmaya aklarını bildikleri için bunları yapıyorlar emin ol Erdoğan 2028 kadar ölmüş olacaktır bana göre saten AKP bitiyor Erdoğan dan sonra
Diğer taraftan konuşalım bence 😊
Siyaset, genelde duygu ve öfke ile yönlendirilebiliyor, ancak sağduyu her zaman önemli. Gelecekte kim iktidar olursa olsun, adaletin bağımsız ve tarafsız işlemesi esas alınmalı. İnsanlar, yargının siyasallaşmadan doğru bir şekilde işlemesini istiyor. Gündemde liderler ve partilere yönelik sert tartışmalar olsa da, bireylerin hak ve özgürlüklerine saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Peki sen, adaletin nasıl işlemesi gerektiğine inanıyorsun? 😊
Cevap
8Cevap
Kimse bunu yapamaz cunku şu an yapılan hukuksuzluk :)
Evet bir suç işlemişse bunun kanıtı varsa herkes yargılanabilir
Ama herkes için eşit adalet ile
Ülkede yargılayacak bir AKP'li kalırsa yaparlar. Ama hepsi çok önceden topuklar zaten.
Herkes aynı şeyi söylüyor ya
İntikam değil adalet düzeni ile hareket edilmeli. Yoksa şimdikinden farklı bir ülke hayalde kalır.
Evet ama milyonlarca yolsuzluk var bunlar cezasız kalamaz
Bu da adalet sistemini toparlamakla mümkün.
Kaybederlerse anında ülkeden kaçacaklar zaten
Evet herkes öyle söylüyor
Mevcut parti yine seçilir gelecek iktidar diye hayal görmeyin
Rüyanda görürsün yani emin ol zaten 2028 kadar adam ölmüş olacak.
şu an %20 oy alamaz İslami partisi sözde
Bu ülkede maalesef kötülere hiçbir skm olmuyor olmaz da
kim diyor son diye hırsız chp yi mi istiyorsunuz
Hırsız ve terörist ve fetocu malum parti sana girsin
Düşerse büyük ihtimal
Yani milyonlarca yolsuzluk vs var
Herkes aynı şeyi söylüyor
Sannmam
Milyonlarca yolsuzluk vs var?
Olmayan yok
Öylede bunlarda çok aşırı bu serveti devletin kasasına koymaları gerekiyor tüm mallarına el konulmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?