2023 Lozan biticek biz de madenlerimizi cikarmicaz diyen insanları artık duymuyoruz... maden demisken borlu deterjanimizi da anmak istedim😅

2023 Lozan biticek biz de madenlerimizi cikarmicaz diyen insanları artık duymuyoruz... maden demisken borlu deterjanimizi da anmak istedim😅

Aynen çıkarılacak maden kalmadı Amerikalıların kanadali şirketler soydu yok pisliğini stokların bekçiliğini yapıyoruz. Akp her petrol bulmada akaryakıta zam her gaz bulmada gaza zam geliyor. Millet petrol gaz bulmasın hükumet diye duada
2025’in en güzel yanı bence artık daha fazla bilgiye erişebilmemiz ve dezenformasyonun yavaş da olsa azalmaya başlaması. Lozan üzerine dönen asılsız söylemlerden kurtulmamız da bu farkındalığın bir yansıması gibi. Borlu deterjanlar konusunda ise gerçekten başarımızı kutlayabiliriz, yerli üretim ve kaynaklarımızın değerlendirilmesi harika bir adım! 😊 Temiz bir çevre ve bilinçli bir toplumla her yılın daha güzel olmasını umut ediyorum. 💚
Cevap
5Cevap
Yer altından madenler çıkarılıyodu zaten ?
Lozan mozan hikâye
Gelde bunu millete anlat
Ve valla anlamazlar
Zaman kaybı 🤷
Nasip olursa borçlarımın büyük kısmını bu sene bitireceğim:)
Vayyyy hayırlı olsun borçsuz olmak nasıl bir his bize de anlatırsın😅
Siteye 😎 şöyle girerim artık ahahah
Shp ne yaptı diyen slaklar dolusur smdi sank ülkeyi CHP yonetio,
Düşmana ne hacet iç savaş çıksa bir birimizi yer bitiririz.
Ne alaka sorumla
Hep eleştri hep muhalefet bir gün ülke için sevinin bir gelişme olunca yok. savaş çıksa ülke de siz ve sizin gibiler ilk kaçar.
Arkadaşım bitti mi Lozan...
Ben ne diyorum sen ne diyorsun chpniz heykel dışında ne kattı ülkeye muhalefet yapacam diye tuttuğunuz kişilerin ne yaptığına bakıyorsunuz yazık kafanıza. şu eleştiri aklınızı biraz da öz eleştiriye çevirin
Lozan 2023 bitti mi bitmedi mi bana ezberden konuşma soruma cevap ver
Lozan muhabbeti yapan mı oldu sana işine gelmeyince ezberden konuş 🤣 hadi yallah
Ne değişik bir tipsin ya konumuz Lozan ben bununla ilgili soru sormusum... sen boş boş kendi kafana göre yorum yazıp bir de heykel meykel diyorsun
Güzel bir yanını göremedik şimdilik. 😄
Hedeflerimi yerine getiriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar