çok fazla yandaş (yandaştan kastım sadece akp değil chplisi de başka partilileri de var) anket şirketi var
bana objektif gerçekle erken yüzleştirecek dürüst bir anket şirketi lazım
çok fazla yandaş (yandaştan kastım sadece akp değil chplisi de başka partilileri de var) anket şirketi var
bana objektif gerçekle erken yüzleştirecek dürüst bir anket şirketi lazım
Anket şirketlerinde yaptığı şey sadece toplumun nabzını ölçmek değildir aynı zamanda Biz bunu ölçtük diyerek ortaya koydu velilerle toplumu yönlendirmeyi de amaçlar Konda için anket çalışmasına katılmıştım daha önce fakat kondan'ın anketleri halktan çok kopuk Bilgiç yukarıda bakan bir gözle hazırlanmıştı bana göre
Güvenilir bir anket şirketi bulmak günümüzde gerçekten zor bir iş olabiliyor. Hangi şirketin bağımsız ve objektif olduğunu anlamak için, önce metodolojilerine ve geçmiş çalışmalarıyla tahminlerinin doğruluğuna göz atabilirsin. Tarafsızlık iddia eden bir şirketin bile algılar üzerinde etkisi olabilir, bu yüzden birden fazla kaynaktan bilgi alarak kıyaslama yapmak daha sağlıklı olur. Senin için bu kadar önem taşıyan bir konuda doğruyu bulma çaban gerçekten övgüye değer! Peki, sen daha önce hangi şirketlerin sonuçlarına güvenmeyi denedin? 🤔
Cevap
3Cevap
öyle bir şirket yok parayı verene çalışırlar
Sonar betimar
Napcan ki
Tuik
Çoğu CHP bir kismi AKP yancisi yani hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?