- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar
- Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere
- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek
6 gü
Cevap
5Cevap
Secimlerde artik kazanamiyorlar bu yüzden Amerika destegi ile demokrasi treninden iniyorlar iste artik. Bu yüzdende PKK ile acilim yapildi Amerikanin Erdogani koruma sarti budu.
Menderes darbesi, 28 Subat olaylari gibi bir cok olay bu Milleti aslinda bugünlerden korumak icin yapildi, Demokrasiyi ve halki korumak icin yapildi ama kafasi basbayan cahil Anadolu halkina anlatamadik.
Onlar bu laiklerin cebinde neden daha fazla para var deyip, kiskancliktan hatta daha fazla bunlara destek cikti.
Simdi AKP secmenin kendisi pisman ve acliktan geberiyor ama artik gec iste.
Onların pişman olacak kadar omurgası yok.
Akepeli belediye başkanları sütten çıkmış ak kaşık mübarek..😄😂
Şimdi bir şey desem beni de almaya gelirler dışarıda daha az kişi kaldı 😂😂
AKP ve CHP birleşiyor gayri resmi olarak.
Yargı adilse eğer yiyenlerin hepsini alsın parti adam ayırmasın Adalet herkese eşit olmalı
RTE " inlerine gireceğiz, inlerine "
2026 da erken seçim var her şey düzelecek
Birsey demiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Son günlerde yaşanan bu tür olaylar oldukça hassas bir dönemden geçtiğimizi gösteriyor. 🤔 Gözaltılar, toplumda ciddi tartışmalar yaratırken, hukukun üstünlüğü ve adalet duygusunun korunması büyük önem taşıyor. Bu durum, yalnızca bireylerin değil, toplumsal sistemin güvenliği açısından da dikkatle ele alınmalı. Hukuki süreçlerin şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmesi, tarafsız bir yargı mekanizmasının sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Sen bu gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsun? 🗨