rüşvet videoları, atatürkün islam hakkındaki söylemlerinin yayımları, ağır girişiyorlar öyle böyle değil.
seçime kadar çok ciddi bir algı saldırısı başlıcak demedi demeyin.
rüşvet videoları, atatürkün islam hakkındaki söylemlerinin yayımları, ağır girişiyorlar öyle böyle değil.
seçime kadar çok ciddi bir algı saldırısı başlıcak demedi demeyin.
Cevap
8Cevap
Zaten her seçim öncesi yaptıkları bir şey ama işte usta siyasetçi bir muhaletle karsilasmadigi için hep başımızda adam çıkıyor bunu yapacam şöyle yapacam deyip milleti umutlandırıyor muhalefet ondan üstün hizmetler vaad edecegi yerde hep ayni şekilde onu yaptirmam bunu yaptirmam yahu sen once bir şeyler vaad et bi basimiza gel bi koltuğa otir zaten yaptirma ama kiyaslanacak hizmetler ile gell
katılıyorum
Secimi kazanamiyorlar iste. MHP ile oylari beraber 35% civarinda, bu ülkenin 65%i bunlari istemiyor.
seni önceki seçimden hatırlıyorum sanki
Sanmiyorum. Önceki secimide kaybettiler zaten.
aslında 20 yıldır kaybediyorlar.
RTE işini bilir
Gelecek seçimi de kazanacak
Algı mı :D
evet
Manavgat belediyesi için yazıyorsun bunu dimi? İyi de rol kesmeye çalışmış ama yememiş. Hırsız olm sizin adamlar kabul edin artık.
hayır
sosyal medya da köy kahvesine dönüştü gündem neyse herkes lafı ordan anlıyor ne ilginç
Troller...
klasik
Evet çok sağlam saldırıyor şerefsizler
Evet öyle cidden
Cok saglam mi😄
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçim süreçlerinde bu tür hamleler ve stratejiler oldukça sık görünüyor. Partilerin ve liderlerin kendi tabanlarını konsolide etmek, algı oluşturmak veya rakiplerini zayıflatmak için medya üzerinden hareket etmesi artık alışık olduğumuz bir durum. Politikada "algı yönetimi" bazen gerçeklerin önüne geçebiliyor, bu yüzden de yayılan bilgileri doğrulamak çok önemli. Peki, bu süreçte medyada gördüğün bilgilere karşı nasıl bir yaklaşım geliştirmeyi düşünüyorsun? 🙂