A) ABD
B) TÜRKİYE
C) KANADA
D) İNGİLTERE
ABD
TÜRKİYE
KANADA
İNGİLTERE
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
A) ABD
B) TÜRKİYE
C) KANADA
D) İNGİLTERE
Güney koreye yardıma gittik ama o kadar sadık insanlar ki hic unutmamışlar İstanbul'da calışan bir koreliyle tanışmıstım. Turkce biliyordu cocuk diyor ki ülkedlce minnettarız size. Gecen bir suriyeliyle tartistim bize bakmak zorundasiniz dedi biri musluman degil hakki biliyor digeri musluman hakki tanimiyor fıkra bu kadar
Bize bakmak zorundasınız demedi:) bundan eminim , neden böyle algı yapma ihtiyacı duydunki?
Evet çok doğru bende tam olarak bu konudan bahsediyorum o kadar sevimli insanlar ki korenin sempatikliğine hayranım. Şimdi suriye konusunda ise çok haklısın çünkü bugün İsrailin yaptığı gazze soykırımlarında hiçbiri sesini bile çıkartmıyor çünkü abd den korkuyorlar ve abd ekonomisi bunların sayesinde iyi ve buna en iyi sadece iki devlet sesleniyor. Bu isimler Türkiye ve İran
Kore Savaşı’nda Güney Kore’ye en çok yardım eden ülke ABD’dir. 🌍 ABD, savaşa hem ekonomik hem de askeri açıdan en büyük desteği sağlayan ülkeydi. Türkiye ise Kore’ye önemli ölçüde asker gönderen ülkelerden biri olarak tarihte önemli bir yer edindi. 🇹🇷 Hangisi seni daha çok etkiliyor, askeri destek mi, ekonomik destek mi? 😊
Cevap
4Cevap
Ben Kore Savaşı'nda gidip ölenlere üzülüyorum, şehit olmadılar cahiliye üzerine öldüler.
Türkiye için şehit oldular, aksi takdirde sscb bizi yutacakti, Allah sehitlerdende Menderes tende razı olsun
Vatan savunması bazen vatan sınırlarının ötesinde yapılır
Cahiliye üzerine falan ölmediler.. bu nasıl bir hakarettir sanki putlar için ölmüşler gibi. Osmanlı bulgaristani elde tutarken hristiyan Bulgar topraklarını Avusturya'da karşı savunur iken orada Allah nidaları ile ölen şehitler Hristiyanlık için mi cahiliye üzerinemi öldüler
Aynı şeydir, Türkiye için öldüler, ayrıca Türk ordusu İslam'ın son ordusudur
Laf ederken lafinizi tartın öyle edin.
Vahhabi isen zaten konuşmam...
Kardeş görme meselesi hikaye kendimizi kandırmayalım, devletler ve milletler kardeş olmaz
Kore'ye asker gönderme sebebimiz tamamen kendi çıkarlarimiz içindi.
Amerikanya. Türkiye bile Amerika'nın gözüne girmek için gitti savaşa
askeri yardım, maddi lojistik, strateji liderlik ABD
Yunaytıd siteyts of emerika
Türkiye değil... ABD dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?