Chp İBB kütüphane yapmayı neden bilmiyor?


Kütüphane işlerini düzenleyen Chp lilerin bu işten hiç anlamadığını düşünüyorum. Daha içeri girmeden boktanlık başlıyor. Sorsan yüzlerce kütüphane yaptık derler. Hiçbirisi kütüphane bile değil. Starbucks daha iyi bir kütüphanedir


Kütüphaneye giriyorum. Daha bir yerde kütüphanenin tabelası bile yok. İş merkezinin içine yapmışlar. İçeri giriyorum. Kapıda içeri girmem için rezervasyon yapmam gerektiği söyleniyor. Ulan kart çıkartın bütün kütüphanelere onla girelim. Her kütüphanede farklı bir saçmalık.

4-5 aşamalı işlemler var. Kim uğraşır onla. İnternetim olmasa nasıl yapacam. İbb internetine gir demeyin. İbb internetine girmek için de internetiniz olması gerekiyor. Ordan da İstanbul senini indirmen gerekiyor, şifren olucak unutmayacan bir sürü ıvır zıvır.


Starbucksa girmek için hiçbir kart, şifre ya da bir şey gerekmiyor. İnternetini direk kullanabiliyorsun. Prizleri de var.

Kütüphanede öğrencilerin sosyalleşebileceği bir kafeterya/dinlenme alanı da yok. Beş para etmez bir yer. Rezil ötesi bir yer. Lütfen kapatın burayı. Kütüphane yaptık diye istatistiklerde geçilmemesi gereken bir yer.

Öğrencilerin işlerini kolaylaştırmıyor, zorlaştırıyor.

Chp İBB kütüphane yapmayı neden bilmiyor?
Cevapla