Seneler önce burada duygusal ve psikolojik olarak çöküşteyken tanıştığım birinin seneler sonra görüntülü konuşmalarımızı ekran görüntülerini aldığını Bana seneler sonra göndermesiyle fark ettim ve psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim ve bu kişi hala Bazen burada Takılıyor bazen fark ediyorum ve Bence benim gibi çok fazla kadının fotoğrafını Ya da bir şekilde görüntüsünü alıp onlarla bir şeyler yapmaya çalışıyor Belki erkek düşürmeye çalışıyor bilmiyorum çünkü s**** ve müptezel birinden bahsediyoruz Tabii ben bunları seneler sonra anladım ben dertleştiğimizi Birbirimize destek olduğumuzu zannediyordum ama olay öyle değilmiş Aslında istismara uğramışım ve kandırılmışım bu konuyu daha çok seneler sonra fark ettiğim için şu anda savcılığa şikayet dilekçesi vermeyi düşünüyorum Hatta dilekçem hazır ama doğru bir şey yapmış olacak mıyım ya da başka ne yapabilirim Çünkü konuşarak falan anlamıyor kesinlikle?
Gizli Üye(25-29)1 yılBir yabancı erkekle sohbet ediyorum birbirimizle dertleşiyoruz sohbet ediyoruz birbirimize sırlarımızı hayallerimizi fantezilerimizi aklına gelecek her şeyi anlatıyoruz. Adam o kadar saygılı ve efendi ki hayran olmamak elde değil. Ama yine de yaşadığın şeyi yaşamaktan korktuğum için adama lütfen bunlar aramızda kalsın diyorum, seni incitecek hiçbir şey yapmayacağıma söz veriyorum canım diyor. Görüyor musun şu her defasında gavur diye aşağıladıkları erkeğin saygısını? Ne kadar kötü durumda (duygusal çöküş, psikolojik çöküş) olursanız olun efendiyim ben diye şirinlik yapan türk erkeğine bile tenezzül edip de sohbet muhabbet etmeyin. Türk erkekleri tehlikelidir. Bunu da anlayın artık bir zahmet ya.
06 Yorumla
Soran1 yılKarşındakine ne dersen de bu adam da Sözde bana sana zarar verecek hiçbir şey yapmam ben bir kere Buna söz verdim asla benden böyle bir şey göremeyeceksin diyordu ama olan şey ortada
Cevap sahibi1 yılgavur diye aşağıladıkları Hristiyan erkeğin*
Sohbetleştiğim yabancı erkeğe güvenim tam, Hristiyan erkekler kadına karşı saygılıdır türk erkekleriyle karıştırma lütfen, şimdiye kadar tek bir hakaretli cümle yazdığını, dalga geçtiğini görmedim (özel bir fotoğraf gönderse bile ardından hemen özür dileyen biri, düşün yani nasıl saygılı bir erkek olduğunu) türk erkekleri a. yav. yazmadan cümle bile kuramıyor neredeyse. Bu arada elinde ne gibi kanıtlar var ki bu kadar korkuyorsun? En fazla psikolojim bozuldu boşluktayım deyip sohbet başlatmış olabilirsin. Seni niye bu kadar huzursuz ediyor ki konuşmalarınız?
Cevap sahibi1 yıla. yav. değil â_m_ƙ*
Soran1 yılÇünkü biz bu adamla sadece dertleştik benim psikolojik açıdan kötü olduğum bir dönemdi ve duygusal olarak inanılmaz boşlukta olduğum bir dönemde zor zamanlardan geçiyordum Tam da o dönemde tanıştım ve mahrem konuşmalar da geçti şimdi kalkıp da bunları kullanması hoş değil beni bu huzursuz ediyor Bunu elinde bir güç olarak kullanması huzursuz ediyor
Cevap sahibi1 yılEğer kendi adını söylemediysen, özel bilgilerini vermediysen, dmden özel veya normal fotoğraf göndermediysen, o yazışmalardan kim senin onunla sohbet ettiğini anlayabilir ki? Ayrıca yazışmalar ile nasıl tehdit ediyor onu anlamadım alt tarafı basit bir yazışma işte. Bir de yazışmaların ekran görüntüsünü sakladığını nasıl anladın? Yazışmaları silmesi gerektiğini söyledin mi ne yanıt verdi?
Soran1 yılBunların cevaplarını Ben biliyorum neyin ne olduğunu da biliyorum herkesin bilmesine de gerek duymuyorum O yüzden açıklama yapmayacağım Daha fazla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda yaşadığın sıkıntıyı ve duygusal yükü anlayabiliyorum, gerçekten zor bir süreçten geçiyorsun. Kendini kandırılmış ve istismara uğramış hissettiğin bir durumda hissetmen oldukça doğal. Hakkını aramak adına savcılığa başvurmayı düşünüyorsan, bu kesinlikle bir hak ve doğru bir adımdır. Yapılacak olan süreç hem kişinin yanlış davranışlarını ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir hem de başkalarının benzer durumlarla karşılaşmasını önleyebilir. 📜
Unutma, bu süreçte yalnız değilsin ve hukuk yoluyla adalet araman tamamen meşru bir hakkın. Ayrıca, hukuki süreçleri ilerletirken ve duygusal anlamda destek almak için bir avukatla iletişime geçmek ya da bir uzmandan yardım almak da sana iyi gelecektir. Yanındayız, senin gibi cesur bir adım atan kişiler sayesinde daha fazla insanın başına benzer şeylerin gelmesi engellenebilir. 💪✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHemen basvur. o tipler yuzunden kızlar paranoyak oldu
126 Yorumla
Soran1 yılÜlke ne halde...
Cevap sahibi1 yılGecen spor salonunda konusuyorlardi birini yakalamislar adamin evinde oyuncaklara kamera koyuyormus sonra şantajla para kopariyormus. Bide oyuncagi gosterip ayıma el salla diyormus ki kadin kendi rizasiyla video cektirmis gibi gorunsun. Polis yakalamis f tipinde omur boyu yatacakmis. Baya magdur varmis cunku. umarim seninkinin de sonu oyle olur
Soran1 yılNasıl yani ne oyuncağı be
Soran1 yılİnşallah öyle olur ya çok fazla insan bu konularda mağdur ediliyor yazık günah ya
Cevap sahibi1 yılOdasinda bissuru ayicik vs oyuncak varmis. İclerinde kamera gizlemiş. Her yaptigini cekip sonra santaj yapiyormus. Ama yakalaninca layigini bulmus burdan detay vermeyeyim ama emniyetimiz ve yargı boylelerine gerekeni layîğıyla yapiyormuş. Onu ogrendim.
Soran1 yılİyi bari En azından Vicdanlı savcılarımız da varmış Demek ki genelde çünkü bunlar takipsizlik kararı verilerek serbest bırakılıyorlar O yüzden de rahatlar yani
Soran1 yılBuradan bazıları diyor ki ben cezaevinde yattım cezaevinde yatarken Biz hukuk kitaplarını okurduk diyor kendi totomuzu kurtarmak için biliriz yani falan diyor mesela yani bu suç işleyenler zaten kanunu çok iyi bilen insanlar oluyor genelde yapacakları suçu da ona göre yapıyorlar ve nasıl Çıkacaklarını da Biliyorlar yani bir şey yaparken zaten sonrasını Düşünüyor bu insanlar o senin dediğin Ayıcıklar bunu nasıl düşünmemiş onu anlamadım
Cevap sahibi1 yılSen elinde kanitla gidersen affetmiyorlar. Ama kanit yoksa kurtuluyorlar. Sana santaj falan yapmadiysa ya da biyerlerde paylasmadiysa isin biraz zor.
Soran1 yılYani şöyle elinde Kanıt olan arkadaşım vardı elimde kanıtlarla şikayetçi oldu savcılığa Ama ona rağmen takipsizlik verdiler mesela ona ama hepsi öyle değil tabii ki vicdanlılar da vardır içlerinde Ailesi de arkasındaydı arkadaşımın bu konularda Ailesi anlamında sıkıntı yok destek oldular yani
Soran1 yılAma şöyle bir şey bir yerlerde paylaşıp paylaşmadığını da nereden bileceksin ki gözünle görmedikten sonra bilemezsin nereden bileceksin kimse de sabahtan akşama bu saçma sapan sitelerde dolaşmıyor Yani insanlar
Cevap sahibi1 yılEvet direkt elle tutulur biseyle gitmezsen biraz bosa emek harcamis olursun. Kafana takma seninle iletisime gecmeye calisirsa sakin muhattap olma. Boyleleri korktugunu anlarsa ustune gelir.
Soran1 yılYok işte İşin garibi üstüme de gelmiyor mesela beni engelledi Yani ben bu konularda Tepki gösterdim biraz utan yüzün kızarsın biraz dedim yani ondan sonra bir baktım her yerden engellemiş :)
Cevap sahibi1 yılHa iyi o zaman. Peki o mu soyledi goruntulerin var diye nasil ogrendin
Soran1 yılSeneler sonra bana bu fotoğrafları gönderdi Ve ben Şok oldum bir anda hiç alakası yokken gönderdi yani ve ben direkt sildim çok rahatsız oldum O görüntülerden böyle bir şey aklımın ucundan geçmedi çünkü bir şeyi bir insanla konuşulur ve orada kalır ve biter Bununla ilgili kayıt almak bunlar normal değil bu insanın rızası yok çünkü istemiyor yani kimse böyle bir şey istemez
Cevap sahibi1 yılYani durup dururken foto mu atti sana hic konusma falan olmadan once?
Soran1 yılYani Evet durup dururken foto attı
Cevap sahibi1 yılŞantajci olsa sen kizinca seni engellemezdi. Muhtemelen bir arkadasina atacakti bunlari. Ama insan wp tan biri hakkinda bisey yazacaksa f yanlislikla bahsedecegi kisiye atabiliyor ya. Bu da senin fotolarin diye ona atacagina yanlislikla sana atti bence. Yakalaninca ders olmustur muhtemelen atmaz daha kimseye
Soran1 yılO da olabilir bilmiyorum çünkü sonradan yanlışlıkla olduğunu falan söyledi ama bana yanlışlıklarmış gibi gelmedi yani sanki beni tehdit etmek istiyor gibi algıladım ben
Soran1 yılNe olursa olsun bir başkasının resimlerine onun rızası dışında tutmak bulundurmak suç Çünkü seni tehtid etmeyeceğinin garantisi yok
Cevap sahibi1 yılTehdit eden yuzsuz olur engellemez bu ayı korkmus belli ki. Bence merak etme bi daha karsina cikmaz diye tahmin ediyorum. ama senin yerine koyunca cok sinir bozucu bir durum. Ben hayatimda sadece bi kizın israrıyla bir goruntulu konusmada biraz ileri gitmistim hala aklimi. kemirir kiz ya kotu niyetliyse falan diye. Yani krtada bisey yokken bile aklima takiliyor ama cok ta takmamak lazim stres yapiyor
Soran1 yılVallahi bir şey söyleyeyim mi ben bu şeyle kafamda yaşıyorum yani bir şey olur mu bir şey yapar mı falan diye Ve bu çok kötü bir duygu sırf biraz Bundan kurtulmak için aslında şikayet etmeyi düşündüm yoksa asla böyle bir şeyle muhatap olmak istemem böyle bir şeyi kimseye yapmak da istemem ne gerek var yani
Cevap sahibi1 yılBence santaj yapmaz biyerlere koymaz ama oyle mal mal arkadaslarina paylasiyor belli ki o arkadaslarinin yapmayacaginin garantisi yok iste. Bi daha gorusursen mutlaka soyle oyle arkadaslarina falan atar bi yerden cikarsa direk seni savciya veririm de.
Soran1 yılOnu dedim zaten onu söyledim Ama kafası güzelken bir şeyler söylüyor dikkate alsam mı almasam mı bilemiyorum mesela geçen de dedim ben ona bu sitede Takılıyor bazen Benim de hislerim güçlüdür dedim seni O sitede gördüm seni o kişi olduğunu düşünüyorum dedim Aslında adıyla falan değil Tamamen fake bir şey fotoğrafı hiçbir şey yok ama hissettim ve o da o kişiymiş dedim orada burada görürüm bak denk geliyor Çünkü ve denk geldim Sen o kişisin yine böyle bir yerde denk gelirim ve gerçekten sıkıntı yaşamak istemiyorum seninle ama yaşarız dedim
Cevap sahibi1 yılİyi yapmissin. Bence cok kafana takma stres insani sagligindan ediyor. Bide biseyi cok kafana takarsan oluyor gibi seyler var. hic dusunme dillendirme kendi icinde. unut gitsin. %99.9 Hicbirsey olmayacak ve sen kendini uzdugunle kalirsin. Ve emin ol ulkedeki kizlarin yarisindan fazlasi bu durumda muhtemelen. Onlara ne olacaksa bana da olir deyip geç 🙂
Cevap sahibi1 yılBide bakiyorsun ki ben de o cikiyormusum 😅
Soran1 yılVallahi oladabilir bilmiyorum ama sanmıyorum.
1 yılEline geçecek olan şey seni tatmin edecekmi kes kopart bağını
047 Yorumla
Soran1 yılBağımı zaten kopardım onda sıkıntı yok Ama bu kişinin artık böyle şeylerden sıyrılması gerekiyor yapıyorsa da bana karşı yapmaması gerekiyor ama bu kişi konuşmayla vicdanla anlamıyor o yüzden de güç görmesi gerekiyor anladığım kadarıyla Yani işin ciddiyetinin farkına varması gerekiyor çünkü ben çok konuşmaya çalıştım olmadı zaten uzun zamandır konuşmuyorum
- 1 yıl
Sen onu şikayet ettiğin zaman onun elinde sana karşı olumsuz bir şey var mı seni doğduğunu sokabilecek
Soran1 yılNe gibi mesela zaten elindeki şeyler beni zor duruma sokacağı için şikayet edeceğim ya hani yani sen neden bahsediyorsun şu an
- 1 yıl
Ailenin ve etraftakilerin bilmemesi gerekenler. Veya karnen seni sordu mu satabilecek bir şey
Soran1 yılNe diyorsun anlamıyorum ya
- 1 yıl
Kanunen seni zor duruma sokabileceği elinde bir şey var mı
Soran1 yılYani sen şeye mi diyorsun kadınlar herhangi birisiyle mahremiyetini paylaştığında bu paylaştığı kişiler paylaştığı şeyleri her türlü kullanabilir kadınlarda sussun otursun sadece bağını koparsın yeter bunu mu diyorsun yani
- 1 yıl
Hayır mesela para aldınmı
Soran1 yılKanunen beni zor duruma sokabileceği bir şey yok Ne olabilir ki
Soran1 yılPara yollansa ne oluyor ki mahremiyeti kullanmaya hak mı kazanıyor
- 1 yıl
Hayır seni suçlayabilirmi para karşılığında yaptı vs vs vs gibi
- 1 yıl
Ve sen o para karşılığında bir şey verdin mi
Soran1 yılHayır canım ne münasebet
- 1 yıl
Peki senin mahiyetini ne olarak kullandı o
- 1 yıl
Mahrumiyetini
Soran1 yılBen tehdit etme amaçlı ne için olacak Bir de mesela burada bu sitede fotoğrafımı birileriyle paylaşıyor bile olabilir bilmiyorum işte
- 1 yıl
Bilemiyorum senin fotoğrafların niye biriyle paylaştın ki
- 1 yıl
Tekstil olarak ne diyor tehdit ediyorsa hiç durma şikayet et
- 1 yıl
Bir ya zar mısın bana konuşabilir miyiz
Soran1 yılYa Sen hasta mısın İnsanlar buraya kendi şahsi fotoğraflarını profillerine koyuyorlar biraz açık fotoğraflar da olabiliyor bazıları Yani bu şu mu demek oluyor profilime koydum alabilirsin ve istediğin gibi kullanabilirsin mi demek oluyor
- 1 yıl
Bir sakin olabilir misin normal mi dedim ben
Soran1 yılYa yok gelmesin bana hesap soruyorsun sen niye gönderdin ki falan diye ya göndermiş de olabilir insanlar birbirleriyle mahremiyetini paylaşmış da olabilir ama bu üçüncü kişilerle gidip paylaş istediğin gibi kullan demek değildir yani saçmalamayın gelmiş bana hesap soruyorsun terbiyesiz
- 1 yıl
Sen maal mısın
Soran1 yılTerbiyesizlik yapma uza hadi
- 1 yıl
Bu adamı Allah korumuş senden
Soran1 yılBir şey söyleyeyim mi Sen Kesinlikle böyle şeyler yapan birisin Buradan herkese duyuruyorum Eğer Çünkü sen kadınların mahrem görüntülerini bir şekilde alıp onları kullanmamış birisi olmuş olsaydın bu şekilde öyle bir adamı savunmaya kalkmazdın
- 1 yıl
Senin aynından vardı bende. Hatta belki de o sundur bencil nankör narşistin teki
Soran1 yılNe saçmalıyorsun sen be
- 1 yıl
Adın ne senin
Soran1 yılBen o kişi değilim merak etme sen o kişi olsan ben bilirim Çünkü
- 1 yıl
Onun unutkanlık sorunu vardı belki de unutulmuştur veya unutmuşsundur benim kullanıcı adımı
Soran1 yılBen ülkenin Adalet sisteminden yana umutsuz değilim vicdanlı hakkaniyetli bir savcıya denk gelirim uğraşır mı uğraşır Belli mi olur Bu kişiler biraz takipsizlik veriliyor diye rahat takılıyorlar çok da umurlarında olmuyor ama o işler belli olmaz
- 1 yıl
Kaç sene arkadaşlık ettin sen o kişiyle
Soran1 yılYa yok ben unutmam sen merak etme dikkatliyimdir
- 1 yıl
Gerçek adını söyler misin bana
Soran1 yıl7 sene filan
- 1 yıl
Adın Eda mı
Soran1 yılHayır yaa değil Ayrıca madem bu kadar korkuyorsun niye böyle şeyler yapıyorsun yapmayın Kardeşim bak bir gün deli birine denk gelirsiniz savcılarla da arası iyi olur tamam mı Tam da avukatlar olur denk gelirsiniz hayatınızı mahveder rezil olursunuz gerek yok böyle şeylere ikiniz bir şey paylaştıysanız bu ikinizin arasında kalmalı ve o kişinin rızası olmadan da hiçbir şeyine kayıt altında tutmamalısınız net yani 2 2 4
- 1 yıl
Bak kardeşim Ben korkmuyorum fakat o her şeyi işine geldiği gibi düşündüğü için her şeyi öyle algıladı. Konuşabilir miyiz
Soran1 yılKişinin görüntülerini telefonunda tuttun mu tutmadın mı Önemli olan bu kişi istemiyordur tutmanı
- 1 yıl
Ben tehdit etmedim 7 sene boyunca sadece kolladım fakat kendisinin psikolojisi bozuk olduğu için her şeyi sadece içine geldiği gibi anladı algıladı
Soran1 yılNeyi kolladın Allah aşkına kimse işine geldiği gibi algılamaz merak etme sen anlaması gerekeni anlamıştır o
- 1 yıl
Kaç yaşındasın sen
- 1 yıl
Sen o kişiyle buluştun mu hiç
Soran1 yılNe yapacaksın ya bana niye özel sorular soruyorsun karıştırdığın kişiyle git konuş ne konuşuyorsan benimle niye konuşuyorsun Senin de yaran var gocunuyorsun Her sakallıyı deden zannediyorsun ha
Soran1 yılBenim kişiyle bir kere falan buluştum Onda da sadece Oturduk konuştuk yani sohbet muhabbet gezme tozma bu kadar
- 1 yıl
Anlattığın her şeyi birebir uyuyor neyse
Ben de benzer durumdayim dmden konuşalım mı
02 Yorumla
Soran1 yılGel
- 1 yıl
Benide akon bende aynı durumdayım 😀
1 yılSen kimsin ki 😂
05 Yorumla
Soran1 yılBunun ne önemi var
- 1 yıl
Kadın mı bu kişi
Soran1 yılKadın Kadına niye böyle bir şey yapsın ya erkek
- 1 yıl
Kanka valla karaktersiz biriymiş ben dr sanaa vir şry sorcam
kanka panelden babamın numarası çıkar mı Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya bir de benim hat babamın üstüne kayıtı babam sabit 2006 dan beri hattı kullanıyor sadece tarif değiştirmişti
Soran1 yılNe anlatıyorsun sen kardeşim ya
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne