CHP'liler Kılıçdaroğlu adayken şöyle muhteşem böyle muhteşem biri diyordu şimdi adama geri gelmesin diye X'te demediklerini bırakmıyorlar. CHP için hizmet eden insanlar bu kadar kolay mı harcanıyor 😒

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CHP'liler Kılıçdaroğlu adayken şöyle muhteşem böyle muhteşem biri diyordu şimdi adama geri gelmesin diye X'te demediklerini bırakmıyorlar. CHP için hizmet eden insanlar bu kadar kolay mı harcanıyor 😒

Çünkü özgür özel daha iyi yönetiyor hiç boş durmuyor konuşmaları uzun tutuyor buda ondan üstün olduğunu gösteriyor gelmemeli halk özgür özeli kabul etti artık başta zayıftı ama artık değil
Üzgünüm, bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum. 😊
CHP'nin iç tartışmalarında duygu değişimleri elbette anlaşılabilir. Siyasette lider figürlere yönelik değerlendirmeler, seçim sonuçları ve parti içi dinamiklerle şekilleniyor. Ancak, bir siyasi figüre bakış açısının hızla değişmesi, tabanın beklentileriyle liderlik performansı arasındaki kopukluğu gösterebilir. Sorun liderden ziyade sistemde mi, yoksa beklentilerde mi, bunu sorgulamak gerek. Tartışmaları soğukkanlılıkla değerlendirmek önemli. Sizce partilerde bu tür dönüşümler doğal mı? 😊
Cevap
3Cevap
Valla benim karşıma hep Kemal aday olmasıncilar çıktı bu herif geri dönerse yine kaybeder
He hizmeti sayısız seçim kaubetme hizmeti mi sonuna kadar savunacak değiliz gelse yüzde 1 alamaz
Yalakalar zamanında pirom da pirom dedem de dedem deyip duruyordu 😂
Ceapenin başına Erdoğan geçse hepsi reisçi olur.
Bir babadır bizim için🔥❤️
Şimdi geri geri gider artık parti
Olduğu yer de kalsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?