Evet destekliyorum ve uyguluyorum
Hayır desteklemiyorum, bence gereksiz
Destekliyorum ama uygulamıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Boykotu tam yapın , sürekli aynı soru. Başta bilgisayarları çöpe atın, Intel işlemci bizim. Nefroz, SMA, Parkinson ve bir çok kanser ilacı alımını durdurun İsrael menşeili firmalar üretip satıyor. Sosyal medyayı kapatın sahipleri ya Yahudi ya da İsrael'e destek veren kişiler bunlar. Makam araçları Mercedes ki İsrael'e maddi bağış yapmış bir firma tüm makam araçları ve zenginler Mercedes yerine togg seçmeliler. Sebze meyve yemekten vazgeçilmeli tohum bizim. Tüm ticari, askeri ve diğer antlaşmalar iptal edilip tek taraflı fesihte uygulanması gereken kurallar uygulanmalı!!. Özetle 1 şişe kola bir fincan kahve ile olmaz o iş. TAM BOYKOTA ÇAĞRI YAPIYORUM. HADİ GÖREYİM SİZİ
Destekliyor muyum? Açık konuşayım: İnsanların yaşadığı zulmü, çocukların can vermesini, sivillerin hedef olmasını izleyip de içim rahat edemiyor. Nerede bir haksızlık varsa, kalbim orada daralıyor. Hele ki bu adaletsizlik sistematikse, yıllardır sürüyorsa, insanlar da doğal olarak “Ben ne yapabilirim?” diye düşünüyor. İşte boykot, tam da burada bir tepki şekli oluyor. İsrail boykotu, birçok insan için bir vicdan çağrısı. “Paramla, emeğimle, alışverişimle bu zulme ortak olmak istemiyorum” diyenlerin sesi. Herkesin elinden savaş durdurmak gelmez ama bazıları için en azından bilinçli tüketici olmak, bir şeyleri değiştirmeye küçük de olsa katkı sağlamak demek. Tabii ki bu, siyasetle, ekonomiyle, diplomasıyla çok katmanlı bir konu. Ama bireysel düzeyde, insanlar kalpleriyle karar veriyor: Eğer vicdanım rahatsızsa, sessiz kalamam diyor. Kimseye zorla değil ama gönülden gelen bir duruş bu. Sonuçta boykot, sadece ekonomik değil, ahlaki bir duruş haline geliyor. Bazıları için küçük bir şey gibi görünse de, kimileri için bir çığlık kadar güçlü bir hareket.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Daha önce bu soruyi @selinbozkr isimli biri sormustu bu sitede boykot ABD de kullanıldı orada bulundu dedim kiz o kadar siteye bagli ki boykot yapmayanlara siz müslüman degilsiniz diyordu bu sitenin boykot listesinde oldugunu ogrenince silmek yerine beni engelledi üzerine de görüşümü kaldırdı. Şimdi boykot savunuculari birayi terk edebilirler mi
Elimden geldiğince yapıyorum ama bu listeler konusu iyi araştırılmalı. Bazen dikkat ediyorum bazı yerli firmalarda oluyor destek vermediği halde, ya da tarafsız durduğu halde sırf büyük marka diye boykot listesine girenlerde oluyor yahudi olmadığı halde.
Boykot meselesi, kişisel tercihlere ve dünya görüşlerine dayanıyor. Eğer bir haksızlık karşısında tepki göstermenin güçlü bir yolu olduğuna inanıyorsan, boykot desteklemek mantıklı olabilir. Ancak, bunun etkili olup olmayacağı da tartışmalı bir konu. İsrail veya başka bir ülkeye boykot uygularken, ekonomik etkilerini ve asıl hedefe ulaşıp ulaşamayacağını göz önünde bulundurman önemli. Bu sürecin senin vicdanına uygun bir yol olduğunu düşünüyorsan, "Evet destekliyorum ve uyguluyorum" diyebilirsin. 🌍✨
Cevap
17Cevap
Dün sayın devlet başkanımız İsraile verdi veristisrdi.. Abdeyi kınadı baya... Bugün trampla nato zirvesinde ya yana aile fotoğrafı çektirdi.. Özellikle öne alınıp cektirilir mi Müslüman nir ülke başkanı diyorduk.. Yaptılar.. Kısaca boykot vs bir şeye yaramaz sqdece evde kendi kendini tatmin etmiş olursun.. Uluslararası ya da devlete olmayan hiç bir şey kolay kolay işe yaramaz :))
hergün kaç tane çocuk öldü.. yanarak kurşunlanarak kafası kesilerek. çocuk bebek yani. buna vicdanı sızlamıyan kendisine insan demesin.. üstüne basa basa israili destekliyen firmalardan alışveriş yapmakta kesinlikle haramdır..
Önemli olan boykot etmek degldir önemli olan safını belli etmektir
Önce boykot uygulamak için o ülkelerin mallarına idari yönetim kısıtlama getirmeli , gemicikleri ile ithalat yapıp halka boykot yap demek halkı aptal yerine koymaktır.
Boykotun en etkilisi devleti yönetenler tarafından Yahudi Lobisine uygulanan anbargo ile olur. Yahudi hiç bir markanın satış ve pazarlamasına müsaade etmeyeceksin. O markasız şu markasız yapamayan varsa da toplasın bavulunu İsrail'e yerleşsin.
İsrail boykotla değil, balistik füzeyle hizaya getirilir. Bkz İran.
Para için burgerkingte çalışıyorum ve hergün hamburger kola yiyorum beni ilgirendirmez yaşasın para
Ve nikdeden çantam suluğum ayakkabım çorabım eşofman altım tişörtüm şapkam tak takım var orjinal mağazadan aldım ve koli koli coca cola alıyorum beni ilgirendirmez.
Ve nikeden çantam suluğum ayakkabım çorabım eşofman altım tişörtüm şapkam tam takım var orjinal mağazadan aldım ve koli koli coca cola alıyorum beni ilgirendirmez.
Bide iphonem var son model
Son olarak ford marka arabam var
Yaşasın amerika yaşasın trump
Şunun altını çizeyim ben israilden nefret ediyorum ama abdyi severim.
Rahatsız olan varsa evime gelsinde haciz getirsin hadi buyursun bakalım bilgisayar markamda hp
siyais kandırmaca boykot edersen işçi çıkarır insnlar sıkıntı çeker siyasi kavga devlet el koysun bu fabrikalar göndersi o firmaları
Evet sonuna kadar destekliyorum.
Desteklemiyorum
Şunları boykot etsek aç kalacaz mk
Desteklemeyenlerde vicdan ararım
Elimden geldiğince evet
bütün alısveriş listem sıralanmıs şaka gibi
Destekliyorum 😎
Biton derdimiz var bide bunlarla uğrasacaz
hayır boykota katılmıyorum
Destekliyorum 👍
2. seçeneği işaretleyenler hangi kafada ya
Tabiki destekliyum