11 ayÇünkü çok karaktersizler ve aptallar, hakaret olarak demiyorum, gerçekten öyleler. Üstünlüklerimizi göremiyorlar, halbuki tam tersi olmalı. Rus kadınları kötü olan her şeye layık çünkü çok çirkin, terbiyesiz, saygısız, ukala, beceriksiz ve kırolar. O yüzden onlar her kötü muameleyi hak eder. Karısı Rus olan bir adamın metresi olurum mesela çünkü onlar aldatılmayı da hak eder. Ama Slav olmayan kadınlar kötü şeyleri hak etmez. Erkek Rus karısını hor kullanabilir, Rus kızı hayat kadını, metres olmak için her yolu denerler ve metres olmakla çok övünürler. Güzellik yok, karakter yok, beceri yok, insanlık yok. Bu durumda erkekler onlara istedikleri gibi kötü davranabilir ama bize asla.
02 Yorumla- 11 ay
Kadınların kendisi ucuz davranıyor bizimkiler de onları övüyor shhdhdhdh
- 11 ay
Evet doğru
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayAzıcık Yahudi erkeklerini örnek alsınlar diyeceğim de nerede bunlarda o milliyetçilik anlayışı. Milliyetçilik ne alaka demeyin. Milliyetçilik kendi insanını yüceltmekle başlar. Irkçı/milliyetçi türk erkekleri bile kendi kadınlarını aşağılıyor. Olmaz olsun böyle erkek. Yahudi erkeklerinin kadınlarına verdiği değerin çeyreğini türk erkekleri türk kadınına verseydi bu durumda olmazdık zaten. İşte bu yüzden hiçbir türk kadını kendini işe yaramaz türk erkeğine kullandırmasın, yüzüne bile bakmasın. En kötü gitsin zenci erkekle evlensin yine de türk erkeğiyle kanka bile olmasın. Yani o derece uğraşılmayacak, başa bela edilmeyecek bi varlık bu türk erkekleri. Ama a-ptal türk kadını kendini o-rospu olarak gören, değersiz gören, kendine psikolojik fiziksel şiddet uygulayan türk erkeğinin kölesi olmayı seviyor. Bu k-ekoların çok beğendikleri o rusları neden kendi erkekleri beğenmiyor, neden o ruslar avrupalı erkekleri ayartamıyorlar da bizim tipsiz kek-oları ayartabiliyor onu anlamıyorum ben.
08 Yorumla- 11 ay
@Bebiyys Ben de tüm yazdıklarına ablacım helal olsun gerçekten. Bizim gibi becerikli elinden her iş gelen kızları değil de plastik kızları tercih ediyorlar hdhdhdhdh toz pembe olmayan bir coğrafyada kendimizi geliştirerek paramızı kazanarak ( bu da zorlarına giden şey çünkü onlara muhtaç olmamızı istiyorlar) yaşıyoruz ve güzeliz de ben sokağa bir çıkıyorum birbirinden güzel Türk kızları. Bizimkiler pembe diye ölüyorlar shhdhdhd o pembeye senden önce kaç kişi şahit oldu biliyor musun çok gururlu erkek. Hani Türk kızı olsa patlak dersin ya hdhdhdhd
Cevap sahibi11 ayOna kalırsa biz de pembe istiyoruz, kara kuru kısa küçük pipiyi napalım, bence sen erkeklerden umudu kes boş ver ne uğraşcan erkeklerle. Hayatını mahvetme. Ama eğer o rusların yaşam standardına sahip olsaydık biz de onlar gibi olabilirdik, onlar Hristiyan kültüründe büyüdüğü için bu kadar iyi durumdalar, biz ise müslüman kültüründe büyüdüğümüz için zorbalıkla, baskıyla, ataerkil düzenin kadın düşmanlığıyla, ö-ldürülme korkusuyla o-rospu diye damgalanma endişesiyle mücadele ediyoruz, bu durumda hangimizi daha iyi olabiliriz ki zaten? Elbette ki hristiyan kültüründe yetişmiş kadın daha özgüvenli güzel özgür olacak. Bi de güzelliğe gelirsek onlar kendi içlerinden evleniyor ırklarını bozmuyorlar bu yüzden güzeller yakışıklılar, bizim insanlarımız maşallah ırkı neymiş değilmiş umursamıyor bulduğuyla çiftleşiyor ortaya çirkin insanlar çıkıyor. 😂
- 11 ay
Aman bacım bunları deme işlerine gelmez hem kendileri bizi damgalamaya yer arıyorlar hem de elin patlağını istiyorlar
Cevap sahibi11 ayO yüzden yüz vermeyin türk kadını düşmanı türk erkeklerine, beğenmedikleri kürt erkekleri bile kadına bu şekilde yaklaşmıyor, kürt erkeğiyle ol daha iyi, en azından saygı görürsün, sevilirsin, ayrıca kürt erkeği daha maskülen oluyor, iyi sahiplenir kadını. Bu k-ekolar gibi ne idüğü belirsiz yabancılarla olacağımıza kürt erkekleriyle olalım daha iyi, en azından kendi insanımız.
- 11 ay
Adam gibi bir Türk erkeği bulsam ona cenneti yaşatıcam haberi yok ama değmez
Cevap sahibi11 ayBen de sizi anlamıyorum türk k-ekoları yabancı kadın (özellikle rus ukraynalı) hayranı, siz ise hala türk erkeği bulma derdindesiniz, adam gibi bi türk erkeği yok hepsi yabancı kadın hayranı bunu anlayın artık, size yaşatmadığı güzel hayatı hep onlara yaşatıyorlar bunun farkına varın artık, adam gibi türk bulsan bile zenginleştiği an seni boşayıp rus kadın almayacağının garantisini verebilir misin, bunlar yabancı kadından vazgeçmez, kullandırmayın bunlara kendinizi
Cevap sahibi11 ayÇoğu "türk kızıyla eğlenir rusla evlenirim" diyor siz de hala türk erkeğine cenneti yaşatcam kafasındasınız, sözde türk erkeğinin kendi kadınına dediği şu cümleye bak, biraz kafanızı çalıştırın
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayTürk erkekleri tarih boyunca böyle elindekini hor görür aslında kendisini de hor görür hep gözü disardadir... orta asyadayken Çinli hatunlar... Anadolu da Rus Ukraynalı hatunlar... sorun türk kadınının güzel çirkin olması değil başka diyardaki tavuk ona kuğu geliyor
010 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle bahane arıyorlar yok daha eğitimlilermiş biz cahil miyiz shhdhdhddh kendi ülkesinin kadınını aşağılayıp adamım diye gezen erkekler işte
- 11 ay
Otobüste karısı Rus olan bir adamla denk geldik... Allah affetsin yolda gorsem yolumu değiştiririm.. otobüste de boş boş konuşup duruyordu karım Rus diye millete hava atıyor... dönüp bir karısına bakayım dedim kadın hayattan bıkmış gözlerle bakıyor saç baş dağılmış mutsuz kucağında iki çocuk ağladı ağlayacak gibi... hani güzel de değil... hani bize hava atmak için Rus diye otobüs de bağırıyor ama kadın baya baya dökülüyor nedeni de bizim turko...
- 11 ay
Jdjdjdjdjdjdjd knk sınıfta kalanlar bizim erkekler
- 11 ay
Sorma... yabancı biriyle evlenmeyi başarı olarak gören tek erkekler
- 11 ay
@cemocem507 şeytan soyundan gelmen dışında bir sorun yok... Rusya'nın köyünden çıkmak için size sabır gösteriyorlar sizde seviyor zannediyorsunuz
- 11 ay
@cemocem507 ya birader bir git ya
- 11 ay
İncel arkadaş yarım saattir bana yazıyor
- 11 ay
@cemocem507 Reddettim diye ağlama
- 11 ay
İnanılmaz ya şu yorumu yapıp hala bir de yavsayabiliyorlar
11 ayIQsu 86 olan bir toplum... Bu tipler hayatlarında kadın görmemiştir, sadece sosyal medyada atıp tutuyorlar :d çoğuda 35, 40 yaşında zaten... "Fakat diğer milletlerin kızları onlar gibi medeniyetsiz krolara bakmayacaklarını bilmiyorlar" bu yüzden bu kadar özgüvenliler.
07 Yorumla- 11 ay
Fransızlardan öğrenecek çook şeyleri var...
- 11 ay
Valla ben 23 yaşındayım hem benim yaşımda hem benden alt yaşlarda benden 3 yaş üstünde de var. Yazık diyorum cidden görmemişler. Elin patlağını bizden üstün tutan bir güruh
- 11 ay
Milliyetçilik hep lafta. Türk erkeği çağlar boyu kendi kadınına haksızlık etmiş bir toplumdur
- 11 ay
Bu konular pek ilgi alanıma girmez herkes yesin birbirini diyorum fakat türk erkeklerinin bu çirkinlikle, medeniyetsizlikle bu kadar özgüvenli olmasına ben bile şaşırıp gülüyorum. O yüzden böyle erkeklerle dalga geçin ve kaale almayın.
- 11 ay
Sen Türk erkeği değil misin yoksa
- 11 ay
Soyum Türklere dayanmıyor ama Atatürkçü ve Türkiye'yi seven bir insanım (insanı hariç :d) Tabi medeniyetli insanlarda var... Çevrem mesela
- 11 ay
Güzel
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür genellemelere ve yargılayıcı ifadelere dikkat etmek önemli çünkü herkes aynı davranış kalıplarını sergilemez. Toplum içinde bazı bireylerin, özellikle dışarıdan geleni fazla yüceltip kendi değerlerimizi göz ardı etmesi özgüven eksikliği ya da toplumsal bileşenlerle ilgili olabilir. Bunlar bireysel tercihlerden fazla bir toplumsal algının sonucu. Neyin daha çok değer gördüğü, belirli algılar ve medyadan etkileniyor.
Ancak senin bahsettiğin gibi bir yaklaşım varsa bu dengesizlik de ilişkilere zarar verebilir. Hayallerimizin insanlarını ya da ilişkilerimizi sadece farklı kültürler üzerinde idealleştirmeyelim. Her bireyi olduğu gibi değerli görmek, toplumsal algılara değil, insani değerlere göre değerlendirmek önemli. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, gözlemlerine göre bu yaygın mı? 📝🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
11 ayrus kadınları eşlerine sadık olur. fiziksel olarakta üstünler. çoğu çok zekidir. sadece Türk kültürüne adapte değildir. süsü severler ama azlada yetinirler.
015 Yorumla- 11 ay
Türk kadınları da gayet zekidir ve çeviktir. Ellerinden her iş gelir öğrenince yapamayacakları şey yoktur. Siz kötü görmeye meraklısınız. Ayrıca Türk erkekleri çok gaddar davranıyor Türk kızlarına. Eşlerine de sadıklar öyle görmek istemiyorsunuz.
- 11 ay
Evli değilim ama sana şunu söyliyeyim. Birkaç ulustan kadınla tanıştım hatta deli gibide seviştim. Türk kadınına güvenemezsin. Ama rusa güvenebilirsin. Ama benim tercihim doğu estonya ve letonya.
- 11 ay
Türk kadınının nasıl bir kültürde yaşadığını gör. Ve bu kültür ataerkil yani senin sevişmene bir şey demeyen ama kadının sevişmesine öldürmelik cezayla bakan bir kültür. Çünkü rus kızı senle seviştiği gibi herkesle sevişir rahattır kimse yargılamaz. Bize de gayet güvenilebilir
- 11 ay
Ruslardada sadakat var. Türklerde evlilik öncesi vardı ama kalmadı. kapalı kızlar bile evlilik öncesi erkeklerin tadına bakıyor. ağzına ve arkasına alıyor. O sebeple bence bok atma. Çoğu en az 2 yabancı dil bilir ve gerçekten harika vücutları vardır.
- 11 ay
Aynen rus karısı size terrtemiz geliyor demi? Niye çifte standart yapıyorsun defalarca sevişmiş rus kızının Türk kızından ne farkı var?
- 11 ay
defalarca sevişen Turk kızı ile defalarca sevişen Rus kadını arasındaki fark, Rus kadını daha Seksi. vajinası bacakları daha iyi, jartiyer giymekten cekinmiyorlar. hergün sevişecek güçleri var. dediğim gibi eşlerinin malvarlığına çökmüyorlar.
- 11 ay
Heh o zaman Türk kızlarına da laf etmeyeceksiniz istediğiyle sevişince namussuz demeyeceksiniz. Ve Türk kızları da bayağı seksi haberin olsun her gün onların da sevişecek güçleri var siz bizi aşağılamaya meraklısınız
- 11 ay
aşağılamadım sadece karşılaştırıyorum. hayat senin karar senin ama rus kadınıyla rekabete girme kaybedersin çünkü erkek değilsin. senin önemsemediğin çoğu şeyi önemsiyoruz
- 11 ay
Ben asıl olarak bir rus kadınına fark atarım ve her konuda fark atarım benim kendimden yana asla şüphem yok. Ama Türk erkeği için en güzel Türk kadını cılız sevimsiz bir rus kadını yanında yine hiç. O yüzden yazık olan bize çünkü ülkemizin erkekleri bizi istemiyor ve en ufak şeyde yarı yolda bırakır ve bu çok aşağılayıcı ülkemin kızlarına üzülüyorum sadece
- 11 ay
Anlaşıldı sen kilodan kaybetmişsin. Zayıflamanı öneririm.
- 11 ay
Yoo gayet zayıfım abicim diyorum ya beni tanıyan çoğu Türk erkeğinin dikkatini çekmiş iltifatını almış biriyim. Babam öyle bir adam değildir soğuktur belli etmez öyle sevgisini ama benden için güzelliğinin farkında değil bir Türk erkeğinin kolayca etkilenebileceği bir kız diyen adam. Ve gerçekten de öyle. Siz sadece elin artığını bizden üstün tutacak kadar yumuşak olmayın yeter
- 11 ay
Ben evlenmeden yoluma devam edeceğim. Senin için baban içinde hayırlıdı olsun. Fransız kadınlarıda iyi sevişir.
- 11 ay
Kendi ülkesinin kızını kötüleyen övmeyen adam evlenmesin zaten
- 11 ay
Kendi ülkesinin erkeğini gömen kadın konuştu. 🤣🤣🤣
- 11 ay
Bizi gömerseniz karşılığını alırsınız
- Gündem konusunda 375 cevap paylaştı.
11 ayKendi anaları Türk kadını değil sanki. Kendi ülkesindeki kadına değer vermeyenden adam olmaz
01 Yorumla- 11 ay
Öyle zaten yok bizim anamız sizin gibi değildi diyorlar küçücük köyde neler dönüyor görüyoruz
11 ayRus kadinlari, kadinlik yaoma erkegini rahat ettirme konusunda daha fedakar 😉
019 Yorumla- 11 ay
Niye biz sizi dövüyor muyuz?
- 11 ay
Onlar nasil davraniyor sen neden bahsediyosun
- 11 ay
Arkadaşım biz de eşimize sadık davranıyoruz bizi yok anasına ezdiriyor bacısına ezdiriyor evden parayı kesiyor aldatıyor biz Türk erkeğini buna rağmen ezmiyoruz siz bizi ezmeye yer arıyorsunuz sonra Türküm diye geziyorsunuz o kadar Türk kadınının gururunu onun bunun artığı rus kızı için kırıyorsunuz
- 11 ay
Ama rus kizlarida bi baska sizde baska olun napalim yani
- 11 ay
Biz güzeliz zaten siz onları sevmeye meraklısınız. Neyse bu ülkede kendi kadınını el üstünde tutan adam gibi adamlar da var. Onlara cenneti yaşatacağız. Hele biri bana gelsin değil rus kadını cennette huri yerine beni isteyecek
- 11 ay
Biz zaten kadin gibi kadinlari tercih ediyoruz.. sevgiler 🤚
- 11 ay
Aynen her naneyi yemiş ama dışı güzel diye rus kadını tercih ediyorsunuz sevgiler hdhdhd
- 11 ay
Konu rus diye rus dedim. ben finli hatun dan gordugumu hic birinizden gormedim. Ayrica bu noktaya getirenlerde sizsiniz. Boyle olmasaydiniz
- 11 ay
Çağlardan beri yabancı karı merakı sizde abicim sorun bizim mükemmel olup olmayışımızda değil sizin gözünüz hep dışarıdaydı bahane bulmayın
- 11 ay
bahane bulan sensin Şu an 😉
- 11 ay
Aynen elin patlağıyla size mutluluklar yumuşak erkekler. Namus sözdeymiş sizde öğrenmiş olduk hdhdhdhh
- 11 ay
Cirkeflik yapmadan konusa bilme yetenegin yok mu
- 11 ay
Huri yim muriyim diyodun 😁
- 11 ay
Ben ilerdeki kocamdan başka kimseye hurilik taslamam arkadaşım doğruları söyledim onun bunun artığı kadınını bizden üstün tutan yumuşak erkek değil de ne
- 11 ay
Bu burada da oyle degisen bisey yok. Orada da sadik temiz kizlar var burada da. Orada da nuradakiler gibi takilanlarda var. Herkes or.. pu degil
- 11 ay
Bu arada yas kac senin
- 11 ay
Bakirelik oranı %5 bile değildir ergenlikte başlıyor cinsel hayatları haberiniz olsun bize patlak demeden önce bunu da düşünün
- 11 ay
Ben yurt disinda buyudum. Orada yasamadan kulakran dolma seylerle atip tutma istersen.
- 11 ay
Buradan görünüyor her şey :) Antalya’ya gelip kendi ülkesinde dışlanan yanıklar size yapışıyor. Kendi erkekleri bile sevmiyor o plastikleri shhdhdhdhdhd mendil gibi kullanıp atmışlar siz de alıyorsunuz
Gizli Üye(18-24)11 ayCok kirici cidden biz de mal gibi turk erkekleri siyahilerden daha iyi falan diyoruz halbuki bir sey haketmiyor bunlar
08 Yorumla- 11 ay
Biz Türklüğün gereğini yapıyoruz bunlar asimile oluyorlar bacım bırak
Cevap sahibi11 ayEn basitinden biz mini giyince 🧀 oluyoruz onlar taş oluyor bizde bekaret ariyorlar onlari rus olduklari icin kabul ediyorlar ama bizim yanimizda bir tane siyahi gorunce yine namussuz olan biz oluyoruz tek derdimiz penis oluyor cok gurur kirici gercekten turk erkekleri kadar kendi irkini asagilayan millet yok
- 11 ay
Öyle bak yorumda bir tane ben dedim ki bizde sevişenle onların arasında fark ne ikisi de namussuz olmuyor mu yook onlar daha seksiymiş hdhdhdhdhdhd tamam
Cevap sahibi11 ayBrezilyalilar da turk erkeklerinden cok daha seksi ama biz en azindan globalde laf soylemiyoruz bizimkilere yemin ediyorum sunlari gordukce turk erkeklerinden soguyorum
- 11 ay
Ben de ve evlenecek yaştayım şunlara bakıp diyorum ki Allahım hayır etle
Cevap sahibi11 ay+ turk erkeginin yaninda assla guzel bir rus goremezsin hepsi siradan tipler ve hepsi maddi sikintidan dolayi turk erkegini tercih ediyorlar kullanmak icin yani
- 11 ay
E yani ablacım bunlar da tercih edildik diye göbek atıyor. Ya kendi ülkelerindeki erkekler bunları dışlıyor bunlar da bizimkilere bakıyor
Cevap sahibi11 ayBahHajaqjkqk harbili
11 ayBir erkek, kadın düşmanlığı yapıyorsa ve özellikle Türk kadını diye imalarda bulunup bunu yapıyorsa onu pekte adam yerine koymamak lazım. Hanımlar başımızın tacıdır
03 Yorumla- 11 ay
O zaman ülkemin %75’i adam değil
- 11 ay
Bu biraz acımasız bir yüzde oldu sanki
- 11 ay
Valla abicim yoldan çevir 5 kişiden 4’ü rus der
bence bu kadar takma yani severlerse sevsinler rusları çokta umrumda değil yani türk erkeği bizi sevse nolur sevmese nolur niye bu kadar taktın ki
04 Yorumla- 11 ay
Takmadım ama çok saçma değil mi bunu bize böyle söylemeye hakları yok kendi ülkesinin kızını aşağılamaya kimin hakkı var
- 11 ay
Antalya’da gecelik peçete gibi kendilerini bizimkilere kullandırtıyorlar bizimkiler de onlara sadık olacaklarını zannediyor. Onlar para istiyor para shhdhdh
Gizli Üye(18-24)10 ayNamus olarak genç türk kadınının Avrupalı bir kadından farkı kalmadı bence
00 Yorumlabaskasinin kokusmus hpvli organi daha tatli, tam da agizlarina layik onlarin hayatim boş ver biz en iyisiyiz, iyi ki irkimiz turk.
08 Yorumla- 11 ay
Valla erkekler sırf dışı güzel diye onlara gidip onların 3637252626. seviştiği olmaya razı
- 11 ay
Yazık knk cidden
- 11 ay
@cemocem507 İşte bak cevaplarına şiddet meyillisin ama bize. Bir rus kadını bunu dese onun başını okşarsın
- 11 ay
@cemocem507 İnan bana tipine laf etseler boynunu büker şükür edersin onlara öyle bir şeyiniz var ben anlamadım onun bunun peçete gibi kullanıp attığı kadınlar ya bunlar. Kendi ülkelerinde koca bulamayıp sizin açığınızı kullanıp size kendini yamayan kadınları kendi kadınınızdan üstün tutuyorsunuz. Valla kusura bakmayın da ben kız olarak kendi ülkemin erkeğini elin gavuruna ezdirecek kadar yumuşaklık yapmadım siz elin artıklarını bizden üstün gördünüz neymiş sarışınmış hdhdhdhd neymiş egoist değillermiş. Evet değiller hiç egoist yüzlerini sana gösterirler mi zor koca buluyorlar onla bunla yiyişip anca size yamıyorlar kendilerini siz de namus diye gezip bunları yatağınıza alacak kadar ılık olabiliyorsunuz demek ki konu namus değil. O zaman Türk kızı biriyle sevişince patlak diye aşağılamayın bizden ala rus kızları yapıyor üstünden ülke geçiyor ama bizdekiler karı olarak alıyor shhdhdhd
Cünki kendi kadinlarimiz kendi erkeklerini asagiladigi icin ve onlari imkansiz isteklerle yordugu icin olabilirmi
016 Yorumla- 11 ay
Hajajajahah Rus kadınlarının sizden istediği şeyleri istiyoruz onlara yaparken bize yapmak zorunuza gidiyor abicim siz Türk kadını düşmanısınız
- 11 ay
Kimse sizden yapamayacağınız şey istemiyor. Ütopyanızdan çıkın. Herkes artık bir ev alma derdinde o evde mutlu mesut olma derdinde kadınlar eşleri tarafından sevilmek aldatılmamak derdinde siz kız grubunda neler konuşulduğunun farkında bile değilsiniz. Tabi onun bunun tek gecelik karıları daha cazip geliyor size ama neyse. Zaten ezelinden beri Türk kadınını sevmeyen yabancı karı meraklısı olanlar yine Türk erkekleri değil miydi? Yok sadık şu bu… sizinki full bahane. Biz de sadığız biz de eşimize destek oluyoruz ve ondan destek bekliyoruz. Siz sadece yabancı kadın olsun vücudu şöyle olsun ve cinsellikte onlar olsun derdindesiniz ama gelip bizi aşağılamayın
- 11 ay
O altınları davetliler takıyor siz takmıyorsunuz. Düğün de bir gün sizden 40 gece istenmiyor gelinlikte mi giymesin? Rus kızı istese ayağına serersiniz sizin derdiniz biz mutlu olmayalım. Altına araba da çekersiniz rus olursa diyorum ya knk sizin derdiniz Türk kızı aşağıda olsun
- 11 ay
Çoğu kızın ailesi artık kızımı mutlu etsin yeter diyor artık o kadar cinayetten sonra. Merak etme siz sadece bizi aşağılamayın yeter gidiyorsanız yine rus kızları orada bize de bize değer veren gelir elbet
- 11 ay
Benim için de fark etmezdi ama şu saatten sonra kendi ülkesinin kadınını aşağılayan bir Türk erkeğiyle olmak mı hdhdhddhdj kalsın.
- 11 ay
Türk gibi bir Türk bulduğumda evlenicem kendi kadınını baştacı eden beni kimselere değişmeyecek bir Türk erkeğini kimseye ben değişmem bizimkiler gibi yumuşak değilim
- 11 ay
Her erkek ayni degildir bu bende dahil kendimi mukemmel birisi gibi gostermiyorum ama yasadigim seylerden gordugum icin diuorum benim aradigim. huzur sevgi güven bunları istiyorum sevdigim kadının benden yapamiycam seyleride istemesini istemiyorum evmi beraber yapalım arabamı beraber yapalım demek istedigim bu
- 11 ay
Eş demek bu zaten ama Türk erkeği apayrı bir prenses havalarına büründü bir de böyle rus karısı istiyor hdhdhdhs onlar iliğinizi sömürmeye paranızı yemeye geliyor farkında değilsiniz siz de dışı güzel diye istiyorsunuz ( sen istemiyorsun isteyene diyorum) yani ülkemin kızlarına kurban olunur öyle söyleyim
- 11 ay
Türk erkeğinin zamanından beri kendi kadınına ettiği eziyetler, kadınların da buna tahammül edemeyişi konu bu
11 ayTürk kızları daha iyi
14 Yorumla- 11 ay
Abi senin hemcinslerin bizi bir kaşık suda boğuyor
- 11 ay
İncel onlar boş ver kızın
- 11 ay
Bak yorumlara abicim gelmişler
- 11 ay
Çokta tın onlardan banane
11 ayRizeli kessin
09 Yorumla- 11 ay
Niye rizeliyim diye lafım yanlış olmuyor
- 11 ay
Lafına bişey demedim rize erkekleri rus düşkünü batuma çok gidiyolar o yüzden dedim rize kadınları foğal olarak rus düşmanı oluyo
- 11 ay
Rizede yaşadığım için duyuyorum iş ortamlarında
- 11 ay
Yok ben ülkemin erkeği Türk kadınını aşağıladığı için düşmanım
- 11 ay
Türk kadını aşşağışalayan ölsün
- 11 ay
O zaman ülkede erkek kıtlığı olur abicim
- 11 ay
Olmaz
- 11 ay
Yorumları oku aşağıda
- 11 ay
Ben o düşüncede değilim
Rus kadınları maşa gibi çünkü
03 Yorumla- 11 ay
Sadıkmış onlar hdhshdhdhdhdhdhd görürsün sadığı
- 11 ay
Yoook ablacım onlar daha seksi oldukları için istedikleriyle yatıp sonra bizimkilere karı olabilir onu mideleri alıyor
Öyle yapanlar var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne