Türk erkeği Türk kadını?

Türk erkekleri neden ısrarla kendi kadınını aşağılıyor? Rus kızlarını el üstünde tutup onlara her türlü güzel hayatı sunmaya layık görürken Türk kadınına o hayatı sunmayıp azla yetinmeyi öğretiyor? Bir yorum gördüm “ O börek açmasın kıyamam ben açarım ev de temizlemesin bu kıza ev mi temizletilir ben temizlerim” diyordu Türk erkekleri Rus kızlarından için. Bunları Türk kızı yapmasa yüzüne bakılmaz oluyor Türk kızları mutfak robotu oluyor. Kendi ülkesinin kızını bu kadar aşağılayan erkek görmedim ben. Bunu niye yapıyorlar? Kendi ülkesinde sevgili olan kızı namussuz ilan eden Türk erkeği daha ergenlikten beri onla bunla her naneyi yemiş Rus kızına namuslu gözüyle bakmayı beceriyor bunu nasıl yapıyor?

Güncellemeler
11 ay
Kendi ülkesinde bir kız bir oğlanla yatınca rezil eden ataerkil kültürde yaşamış Tc erkeği, aynısının fazlasını rus kadın yapınca üç maymunu oynayıp onlar daha güzel ve mükemmel diyip görmüyorlar. Gururunuz nerede peki?
Güncellemeler
11 ay
KönigDesMannes engellemişsin buraya yazıyorum son cevabımı: Hahahajaha senin hemcinslerinden kaç kişiyi reddetmiş kızım ben. Bir ortama girdiğimde bütün dikkatleri üzerime çekerim hem zekamla hem güzelliğimle bir rus karısını yelpaze gibi sallarım. Foyanızı döktüm diye kudurmayın namusu Türk kadınında arayıp elin folloşlarını bizden üstün tutarsanız bunları da duyarsınız. Beni bir sürü nuri bulur merak etme çünkü şimdi bile çok isteyenim var çevremde saygın biriyim ama sen folloş öv dur
Türk erkeği Türk kadını?