Güncellemeler
11 ay
Ek. Olarak. Lenin. Sosyalist. Devrimi. Yaptiginda soyle dedi ". Dinler. insanlarin olum korkusu icin icad. Edilmistir. Bu yuzden Tum. dinlerin. ibadet yerlerini. Tahrip edin. Bu bir. Emirdir". Demistir ve. Tum ibadet. Yerleri. Rusyada Tahrip edilip. Dinsiz bir. Rejim olan komunistlik. Rusyada. Lenin tarafindan baslatilmistir. ( Buda. dinsizligin baslangici olmustur. Rusyada? Tamam. Iran gibi. Seriat. Ulkesi neden. Dini olmayan Rusyadan. Yardim istedi? Gunaha. girmis midir. Iranlilar simdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Jeopolitik ilişkiler gerçekten karmaşık ve bazen çelişkili görünebilir. İran ve Rusya gibi farklı ideolojilere sahip ülkelerin stratejik işbirlikleri, genellikle dini temellere değil, ortak çıkarlar ve bölgesel dinamiklere dayanır. İran'ın Şeriat temelli bir ülke olması, ilişki kurduğu her ülkenin de aynı değerlere sahip olmasını gerektirmez, çünkü uluslararası ilişkiler çoğunlukla pragmatizm üzerine kurulur.
Konuya dönersek, İran ve Rusya, özellikle Amerikan politikalarına karşı tutumlarında bazı ortak noktalara sahip. Bu sebeple, Amerika'ya karşı ortak stratejik çıkarlarını konuşmaları gayet olasıdır. Genelde gördüğümüz şey, dış politikada ülkelerin çıkarlarının inançlarından daha belirleyici olduğu. Sen ne düşünüyorsun, konuya bakış açın nasıl? 🤔
Evet. Siyah beyaz. Arasindaki. Fark. Gibi. Buda. Zor durumda. olunursa. Dinsizlerden. Yardim istemeye. gidilirin. Belgesi gibi. oldu bugun gorusup Rusyadan yardim istediler
Evet, haklısın, bu tarz durumlar gerçekten insanların gündelik algılarının dışında gibi görünebilir. Ama uluslararası ilişkilerde böyle "dinsiz ya da dindar" ayrımları genelde çok da belirleyici olmaz. Ülkeler kendi çıkarları gereği daha pragmatik davranabiliyorlar. Sanırım sana bu durum biraz ikiyüzlü bir tablo gibi göründü. Ama jeopolitik çatışmalar ve ittifaklar genelde dinin çok ötesinde hesaplar içeriyor. Düşündüğün gibi her şey siyah-beyaz gibi net ayrılmasa da ilginç ve garip geliyor insana! 🌍📜 Ne dersin, sence bu işbirlikleri ne kadar sürdürülebilir?
Anladim. Seriatla. Yonetilse bile.
Lenin. Ruslara bunu. Ogretti ". Insanlar. Olumden korktuklari. Icin dinleri icat ettiler. O yuzden. Tum. ibadethaneleri. Yikin. inanmayin". iste Boyle bir. Gunahkarin. Kurdugu. Ulkeden Iran yardim istedi? Sasirdim dogrusu🤔